Bekarlar çalışsın evliler otursun:(((

Şunu diyeyim ben çalışan bir annenin çocuğuyum. Annemin bakıcı ayarlama o korkusu evhamları , doğru dürüst birini bulamayıp ben kardeşlerimi idarelik bi yerlere bırakırken ki endişeleri. Ben çok iyi biliyorum o yüzden gerçekten mevzusu çocuk olan annelere benden tolerans sonuna kadardır. İdareciyken de okulda gebe olan anne olan öğretmenleri öncelikli aldım. Bu hassas gerçekten. Ama şu var karşımdaki bunu bir istismar aracı olarak ve sanki zorunluluk gibi yaparsa o tolerans sıfıra iner. bu şekilde emrivaki olamaz olmamalı.

En nefret ettiğim konu. Bekar çalışsın evli çocuklu kadın olunca ona hak taninsin hatta erken çıksın çocuğunu alsın vs vs..
Bekar yada evli herkes eşit. Kime ne evli çocuklu olunmasindan. Bekarsin işin ne çalış olayı da ne alaka? Evli çocuklu olup kocasından on lira almak için yalvaran lari da görüyoruz. Bence evliysen bin kat daha çalışmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…