Bekarlar çalışsın evliler otursun:(((

Ev
Evlilere iltimas saglaniyorsa ev masrafları çocuk vs gibi şeylerde gözönünde bulundurulsun ve evlilere daha fazla maaş verilsin o zaman:)) evli bekar gibi bi ayrım en fazla iş seyahatlerinde gözününde bulundurulmalı onun dışında haksızlık.

Bizim toplumun evli-bekar olayında ki zavallıca ayrımlardından biri daha.
Evli olunca ne oluyormuş?
Çok zorluyorsa sorumluluk çalışmayacak.
Bekar olunca hayat bomboş mu oluyor, sorumluluklar olmuyor mu?
Ne değişik kafalar, ne enteresan insanlar...
En güzelini yapmışsınız.
Kimse birini kayıracak diye diğerini ezemez.

Olay şu kendi evli arkadaşlarına kıyak geçmek istiyor ama fedakarlığı bize yaptıracak şark kurnazı.el malıyla dost gönüller derler böylelerine.evli diye kendini üstün görüyor bekarlar asosyal ona göre

Eh yedirmezler.
Çok meraklıysa arkadaş kayırmanın, onların işini kendisi yapsın. Hakkınızı savunmaya devam edin.

Eh yedirmezler.
Çok meraklıysa arkadaş kayırmanın, onların işini kendisi yapsın. Hakkınızı savunmaya devam edin.
Öyle yapıyorum sonuna kadar savaşıcam.tekrar sorun çıkarırsa bimere şikayet edip müfettiş talep edicem gelip bir inceleme yapsınlar.mobbing davası bile açarım dile getirdi artık iyice kan beynime şıçradı.

herkes aynı maaşı alıyorsa eşit sartlardada çalıştırılmalı zaten evlı ve ozellıkle cocugu olanlara devlet bazı yasal haklar tanıyor gebelıgın 24. haftasından ıtıbaren cocuk 2 yasına gelene kadar gece nobetı mesaı vs zorunlulugu yok , ıstege baglı mesaılerde kısı kendısı gonullu olur yada olmaz kı evlılıkten degılde cocuk varsa gonullu olmak taraftarı degıldır kımse ama bunların harıcı ben evlıyım yan gelıp yatayım mantıgı cok sacma , çalışmayacaksan gıt evınde otur derler adama..

Bir iki çatlak ses dışında haklı olduğumu görmüş oldum.sanki benim için evlendi büyüttüğü çocuğu ilerde bana bakacak hala bunu haklı görmeye çalışıp yok uslubün bilmem ne benimle uğraşmaya çalışanlar oldu.bu ülkede ne yaparsan yap seni savunan oluyor ne garip

Once hep bir uste git.En son is o.

Saglik camiasında bu çok fazla nöbet listeleri bile evlilere göre yapılıyor haftasonları aileleri ile geçirecekler diye nöbet tutmazlar bir iş söylersin evdeki sorunları anlatır durur bayramdir resmi tatildir hep bekara kilitlenir ben çözüm bulamadıkca delirdim ne yaptıysam olmadı en son başhekime kadar çıktım artık nöbet listemızı sorumlu hemşire yapmıyor sorumlu hekim yapıyor allah var adam eşit olmaya çalışıyor.

Bende sağlıkçıyım.. aynı dert bende de var .. adamlar çalışmıyor bildiğin akşama kadar oturuyorlar ya. Şef te kendilerinden yani kimi kimi şikayet edeceksin ... öle pişkinler ki Aybaşı gelince de maaşın hesabını yapıyorlar .. Nası Boğazlarından geçiyor.. elini o gün işe sürmeden mesaisi ni doldurmuş adamlar tanıyorum yaa... Yönetim le de araları çok iyi (nası oluyorsa artık )şikayette edemiyorsun..Bu sırakar bende çatlama noktasına geldim bu konuda.. Allah kolaylık versin sana da bana da bizim gibi olanlara da..

O kadar yoruldum ki bel fıtığım var benimde hiç sesimi çıkarmıyorum agrım var bir haftadır.sinirleniyorum daha çok ağrıyı tetikliyor inan.Allah yukarda kul hakkı yiyeni de görüyor elbet

O kadar yoruldum ki bel fıtığım var benimde hiç sesimi çıkarmıyorum agrım var bir haftadır.sinirleniyorum daha çok ağrıyı tetikliyor inan.Allah yukarda kul hakkı yiyeni de görüyor elbet
Vala bizim sektörde çok kul hakkı yeniyor ... benim Vicdanım rahat ama bi yerde iş değil insanı yoran bu insanların uyanıklıkları pişkinlikleri.. onca insan kpss için uğraşıyor keşke defolu gitselerde genç hevesli çalışmak insanlar gelse .. Seninki ler nası bilmşyorum da benim burdakiler artık fosilleşmişler emekli de olmuyotlar . Rahatlar tabii .. adam utanmasa yatıp uyuyacak

Ne guzel almis o isi ustune.Bizimkiler hayatta almaz.Bende de hic fazla gelecek guc yok.Depresyonla mucadale ediyorum.Ona ragmen fazla mesailer bana kitleniyor fazla mesai istemedigimi soyledigim halde.

Son düzenleme:
Valla ben haksizlik yapanlara hic helal etmiyorum.Bile bile yapanlar hele iki elim yakalarinda olacak otede.Onceden cok sabrettim gidecek baska yerim yok diye.Daha sabretmem.Tabi o bile bir sabirla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…