Bekarlar çalışsın evliler otursun:(((

İş hayatında en nefret ettiğim şey. Evliye çocukluya torpil geçmek... Allah korusun Çocuğun engelli olur, hasta olur eşinin, annenin, babanın bir sağlık sıkıntısı olur. tabi anlayış gösterilir.

Ama durup dururken evlisin veya çocuğun var diye neden ekstra anlayış bekliyorsun? Olmuyorsa çalışma hayatını bırak. Herkes aynı maaşı alıyorsa herkes aynı emeği vermeli. Bu konuda sizi haklı gördüm.

Gayet haklısın hakkını sonuna kadar savun. Herkes eşit haklara sahip yönetmelikte evli bekar diye ayrım yok.

a-ynı parayı almıyor musunuz? evli diye gün içinde boş mu oturacakmş?

Evliyim çalışmak istemiyorum deyince bu anlaşılıyor biz gece seviştik yorulduk siz yatıp uyudunuz
Şu zihniyet iğrenç. Evliliği sevişmekten ibaret mi sanıyorsunuz? Kadın evde de sorumlulukları olduğunu (yemek, çamaşır, bulaşık vs.) kastetmiştir muhtemelen.

Maaşından kesme durumu varsa kessinler, az çalışsın. Ama işin bireylere göre belirlendiğinide ilk defa duyuyorum.

Ne alaka yahu evli olmakla yani mesai saati zaten belli siz kaçta geliyorsanız o da o saatte gelir o saatte çıkar sürekli zaten izin alamaz hiçbir kurumda evli çocuklu diye kimseye ekstra izin vermez alt tarafı bir gün tek kalmışsınız ne var bunda yani işi çıkmıştır belki çocuğu hasta oldu evde işi var o evli diye kimseye farklı muamele yapıldığını görmedim hepimiz çalışıyoruz bende evliyim yani ne alakası var Allah aşkına abartmışsınız zaten iki kişi çalışıyormuşsunuz normalde kim tek başına kararı alabilir ki orada çalışanlar sana tek kişide yaparsın diyemez yanında yardımcı varsa vardır yani saçma.

bende evliyim çocuğum olacak .bizim çevrede de var öyle hnzolar.
tabi tek onlar suçlu değil buna çanak tutan arkadaşı amiri müdürü de suçlu.
öyleleri sanki insan türünü kurtarmak için doğurmuş gibi gösterir kendini.
ondan başka doğurup hem evi hem çocuğu ile uğraşanlar hep rahattır.
izine doktora öyle kolay gidemez izin lazım olmaz onlara bi tek buna izin lazımdır.
onlara hep yardım edilir buna yardım edilmez hep bunun çocuğu zordur.
hep doktora gitmelidir.sadece onun çocuğunun psikolojisi bozulur milletinkinin kendi kendine tamir olur.bide buna müdürünün amirinin inanması yada inandırdığını düşünmesi komedi.böyle cins ve türleri aynı işe vereceksin kim kimin hakkından gelirse olacak.
ah alırlar hiçbir işleri düzgün gitmez.belki yüz defa doktora izne filan giderler yine mutsuz huzursuz olurlar.

Bekar olmanın kötü yanlarından biri... Evet bizde de vardır. Oraya minnoş gitsin. Neden? çünkü o bekar, onun çocuğu yok her yerde gidip kalabilir..
Evliyim bir nebze kurtuldum o durumlardan. Artık bende "eşim var" bahanesini kullanabliyorum. Ama çocuk ta lazım.. İleride bir de çocuk yapmayı planlıyorum. "Yaa gideerim de işte çocuğumu bırakamıyorum" demek için

siz konuyu tekrar okuyun isterseniz çünkü hiç birşey anlamamışsınız kafanız karışık galiba.algı seviyeniz düşük değildir umarım.

Üff evli çocuklular bazen yüz veriyorsun astarını istiyorlar iş yerinde ya
Zaten zart izni zurt izni diye bırakıp gidiyorlar sürekli
İşler üstümüze kalıyor
Ben olsam az mahçup olurum bide üstte çıkıyor
Onun gibi tipler çalışsa hep iş dönmez
İş dönüyorsa bekar çocuksuz insanlar yüzünden dönüyor zaten
Zırt pırt izin alır giderler hiç iş aksamış mı ne olmuş umurlarında değil
Ay çocuğum hasta ayy bilmem ne
Çalışan sorumlu çocuklu kadın çok çok az bu ülkede
Çocuk da yaparım kariyerde deniliyor ama o kariyeri milletin sırtından yapıyorlar maalesef..

Şu maas alip her firsatta izine ayrilanlari kovmalari lzim.bu gozler neler gordu.ogretmenim ama bazi ogretmenler yuzunden meslegimden sogudum.kimisi 6 ay okula gelmez heyet raporu alir.kimisi dogum yapmis diye heyet raporuyla okula gelmez ama dersanede calisir.boylelerine o para kesinlikle haram.malesef kadinlar bunu cok yapiyor o cocuklara yazik degil mi.her meslekte var evli cocuklu diye herseyden kaytarmaya calismak cok cirkin

Gebesiniz galiba.maşallah size doğru tarafı savunuyorsunuz.işe başlarsanız doğum sonrası sizde trip atarsınız herkese evliyim çocuğum var diye

off off siz iş arkadaşlarınıza da böyle davranıyorsanız o yüzden bu tarz şeyler yaşıyorsunuzdur muhtemelen. size hak vermeyi isterdim ama dediğim gibi söylemleriniz hoş değil. kafanız başka yerde. önyargılısınız

Taraflısınız ama gebesiniz sizi hoşgörmek istiyorum.

Ben evli olmama rağmen bu konudan çok rahatsızım. Sonuna kadar haklısın konu sahibi. Evlenmeden önce ben de benzer şeyleri yaşadım ve sonuç olarak hepsine cevabını verip, hiçbir şeye elimi sürmedim yapmam gerekenler hariç. Sanki bana evlenip bana doğuruyorlar.

Ben evli olmama rağmen bu konudan çok rahatsızım. Sonuna kadar haklısın konu sahibi. Evlenmeden önce ben de benzer şeyleri yaşadım ve sonuç olarak hepsine cevabını verip, hiçbir şeye elimi sürmedim yapmam gerekenler hariç. Sanki bana evlenip bana doğuruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…