- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi TRENDY1234
-
Evet.Sizde boşandınız
Sanki boşanan insanların üstüne daha çok geliyorlar.biz ses çıkarınca zaten depresyonda bu deli demek için yapıyorlar.biz evliyiz diye üstüne bastırması da bunu gösteriyor.kınayanın Allah başına versin diyorum
Şu zihniyet iğrenç. Evliliği sevişmekten ibaret mi sanıyorsunuz? Kadın evde de sorumlulukları olduğunu (yemek, çamaşır, bulaşık vs.) kastetmiştir muhtemelen.Evliyim çalışmak istemiyorum deyince bu anlaşılıyor biz gece seviştik yorulduk siz yatıp uyudunuz
Ne alaka yahu evli olmakla yani mesai saati zaten belli siz kaçta geliyorsanız o da o saatte gelir o saatte çıkar sürekli zaten izin alamaz hiçbir kurumda evli çocuklu diye kimseye ekstra izin vermez alt tarafı bir gün tek kalmışsınız ne var bunda yani işi çıkmıştır belki çocuğu hasta oldu evde işi var o evli diye kimseye farklı muamele yapıldığını görmedim hepimiz çalışıyoruz bende evliyim yani ne alakası var Allah aşkına abartmışsınız zaten iki kişi çalışıyormuşsunuz normalde kim tek başına kararı alabilir ki orada çalışanlar sana tek kişide yaparsın diyemez yanında yardımcı varsa vardır yani saçma.
siz konuyu tekrar okuyun isterseniz çünkü hiç birşey anlamamışsınız kafanız karışık galiba.algı seviyeniz düşük değildir umarım.Ne alaka yahu evli olmakla yani mesai saati zaten belli siz kaçta geliyorsanız o da o saatte gelir o saatte çıkar sürekli zaten izin alamaz hiçbir kurumda evli çocuklu diye kimseye ekstra izin vermez alt tarafı bir gün tek kalmışsınız ne var bunda yani işi çıkmıştır belki çocuğu hasta oldu evde işi var o evli diye kimseye farklı muamele yapıldığını görmedim hepimiz çalışıyoruz bende evliyim yani ne alakası var Allah aşkına abartmışsınız zaten iki kişi çalışıyormuşsunuz normalde kim tek başına kararı alabilir ki orada çalışanlar sana tek kişide yaparsın diyemez yanında yardımcı varsa vardır yani saçma.
52 yaşında kaç kere sevişebilir bunlar.sabaha kadar sevilemezler sanırım
Yahu haklı olduğunuz konuda şu yorumunuzla be kadar itici oldunuz.
Ne alaka sevişmek yahu ayıp biraz edep.
Tartışırkende bu tavırda değilsinizdir umarım.
Evli dayanışması var galiba:)))haksızı savunmaya devam edin aferin sizebende yorum yazacaktım ama sizin bu yorumunuzdan sonra size hak veremeyeceğim. mutlaka karşılıklı bi şeyler olmuştur aranızda.
Gebesiniz galiba.maşallah size doğru tarafı savunuyorsunuz.işe başlarsanız doğum sonrası sizde trip atarsınız herkese evliyim çocuğum var diyeaynı fikirdeyim.
Gebesiniz galiba.maşallah size doğru tarafı savunuyorsunuz.işe başlarsanız doğum sonrası sizde trip atarsınız herkese evliyim çocuğum var diye
Taraflısınız ama gebesiniz sizi hoşgörmek istiyorum.off off siz iş arkadaşlarınıza da böyle davranıyorsanız o yüzden bu tarz şeyler yaşıyorsunuzdur muhtemelen. size hak vermeyi isterdim ama dediğim gibi söylemleriniz hoş değil. kafanız başka yerde. önyargılısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?