- Konu Sahibi HayatSultan
-
- #2.281
cok haklisin, cok gicik birsey gercekten öyle gösterilmek
gerçekten sevse öyle olmaz ben kıskanırım kimsecikklere göstermem:))))
:)şeker siz nasıl tanıştınız bide asker psikolojisi çok farklıdır derler ya öyle mi?
Biz arkadas ortamında tanıstık cnm..fatihin ev arkadsı bizim fakültedeydi..sedece selamlastıgım bırısıydı..sonra birgün yine selamlastık.yanında fatih vardı,o gün bizim fakülteye gelmiş arkadasının yanına..
tanıştırdı arkadas bızı..konustuk 2 3 ay kadar..sonra başladık..
Askerdeyken ikimizde cok degıstık cnm ya..Fatih normalde cok net kuralları olan bırısı..dedıgını yaptırır mesela,ama sımdı o kadar masumlastı ki..
aynı sekılde ben de oyle..özlemden mi hasretten mi nedir birbirimize dayanamıyoruz hic..
ne güzelllallah ayirmasin...
Biz arkadas ortamında tanıstık cnm..fatihin ev arkadsı bizim fakültedeydi..sedece selamlastıgım bırısıydı..sonra birgün yine selamlastık.yanında fatih vardı,o gün bizim fakülteye gelmiş arkadasının yanına..
tanıştırdı arkadas bızı..konustuk 2 3 ay kadar..sonra başladık..
Askerdeyken ikimizde cok degıstık cnm ya..Fatih normalde cok net kuralları olan bırısı..dedıgını yaptırır mesela,ama sımdı o kadar masumlastı ki..
aynı sekılde ben de oyle..özlemden mi hasretten mi nedir birbirimize dayanamıyoruz hic..
tabi canım özlemden hasrettendir ya maşallah Allah tamamına erdirsin inşllah:))
aynen bende valla :)
kizlar ben cikayrum, bugün gelirmiyim tekrar bilmeyrum
kendinize iyi bakin canlarim
öptüm yanaklarinizdan..
kizlar ben cikayrum, bugün gelirmiyim tekrar bilmeyrum
kendinize iyi bakin canlarim
öptüm yanaklarinizdan..
Canlarım ben de çıkmak zorundayım..kendinize cok iyi bakın..görüşürüz insallah yine..
herkeste mi yüzük olur arkadaş ya hayır yane benden daa iyi kalpli ne biliyim uzun filanda deiller Allah affetsin dünya çirkini kızların parmaklarında yüzükler gördükçe balatayı sıyırıorum yahu hayır yane nerden buluolar nasıl ediolar anlamıorum yaao yüzükler mahvetti beni zaten hiç sorma47:
Selam kızlarrr
Beni de alırmısınız kahveye,sevgilim var ama askerde en az 1 yıl daha bekarım yani
herkeste mi yüzük olur arkadaş ya hayır yane benden daa iyi kalpli ne biliyim uzun filanda deiller Allah affetsin dünya çirkini kızların parmaklarında yüzükler gördükçe balatayı sıyırıorum yahu hayır yane nerden buluolar nasıl ediolar anlamıorum yaa
herkeste mi yüzük olur arkadaş ya hayır yane benden daa iyi kalpli ne biliyim uzun filanda deiller Allah affetsin dünya çirkini kızların parmaklarında yüzükler gördükçe balatayı sıyırıorum yahu hayır yane nerden buluolar nasıl ediolar anlamıorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?