Bekarlar Kahvesi :)

çok şükür canım iyiyim bende :) yarın arkadaşımla buluşucamda ne giysem kafam karışık:))

Hımm ne güzel bi kafa karısıklıgı bu,Allah başka karısıklık vermesin canım benim
Yarın ben de ceceli konserine gitmek istiyorum ama,komutan efendimiz izin vermedi.. ikna etmem lazım

Hımm ne güzel bi kafa karısıklıgı bu,Allah başka karısıklık vermesin canım benim
Yarın ben de ceceli konserine gitmek istiyorum ama,komutan efendimiz izin vermedi.. ikna etmem lazım

bizde sıla konserine gidiyoruz sanırım babişimden zor zar sanırım izin aldım:)):2::2::2:

sırf arkadaşımın kafası dagılsın diyeee onun için bakalım ama eglenecegiz inşllah mustafayı ayrı seviyorum:))sende
izin alırsın inşllah:))

Bi dünya soru sordu,ne zaman gıdecen ne zaman gelecen,kimle gidecen,annen ne dedi baban ne dedi,abin ne dedi....pufff
o kadar sordu sordu,en sonunda bakarız dedi
İkna olurum demek bu

Bi dünya soru sordu,ne zaman gıdecen ne zaman gelecen,kimle gidecen,annen ne dedi baban ne dedi,abin ne dedi....pufff
o kadar sordu sordu,en sonunda bakarız dedi
İkna olurum demek bu

babamda bakarız dedi ikna olurlar inşllah maşallah insanın sevip önemsemesi çok güzel Rabbim mutluluk versin size bol bolll
gidersin sevgilimi dinlersin çok güzel :)) kıskanılmak güzell :)

babamda bakarız dedi ikna olurlar inşllah maşallah insanın sevip önemsemesi çok güzel Rabbim mutluluk versin size bol bolll
gidersin sevgilimi dinlersin çok güzel :)) kıskanılmak güzell :)

Canım benım cok tesekkur ederımm,darısı sana daha daha ıyılerıyle..tüm bekarlara hatta
kıskanılmak cok güzel de,karadenız ınadı var bunda..trabzonlu kendısı,ben boyle agrasıf boyle dedıgım dedık ınsan gormedım..

evet öyle oluyolar ama bence çogu erkek öyle:)) ahlak niyet sadakatta sorun yoksa gül gibi geçinilir diye düşünüğyorum aminn canım herkesin gönlüne göre inşallah :)
bende çıkıyım canım ders çalışıyıım biraz kendine çok iyi bak hayırlı akşamlar öptümmm

kolay gelsın tatlım..iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…