Bekarlar Kahvesi :)

iyi geceler al benden de o kadar

canım güzellikle çirkinlikle alakası yok bence kısmet Allah yazıyo demekki birbirlerine bende okulda bi çift gördüm çok ttalıydılar hayırlısı olsun:))
kısmete şansa kadare inanmaz oldum artık umudumu da kestim her taraf çakal dolu iyileride kapmışlar

kızlar bazen armudun sapı üzümün çöpü demiyorlar hiç ayrım yapmadan evlenmeyi kabul ediyorlar. bazende aile vasıtası ya da akraba evliliği olarak evleniyorlar. ondan büyükler karar verince gençler kabul diyor

belki de bizler çok ayrıntıcıyızdır onların yaptığı doğrudur

Kaybettikte bi çentik attı
alnının üstüne tanrı
büyüdün dedi
bu yağmurlar bu yüzden

facebukum kapalı, bi yere yazmam lazımdı illaki :)

vicdanı olsun. doğruyu yanlışı kendisi bilsin

evet vicdanlı merhametli nerde böylesi. olsa bile ufak tefek kusurları olur onuda görmemek lazım. bazı erkekler çok çirkin ama altın kalpli olabiliyor öyle mesela. yada maddi durumu zayıf olabilir. olsun insan hayatı beraber göğüsleyip nelerin üstesinden geliyorlar

evlenilmek için evlenmek dogru degil hayırlısı ahlaklı sadakatli dürürst olmadıktan sonra mevki parada geçici evet katılıyorum tevekkül lazım beklemeliyiz sabır:)9

fazla üstünde de durmamak lazım neden karşıma biri çıkmıyor diye, zamanı gelince olacak herşey
neyse kızlar hepinizi öpüyorum iyi geceler, görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…