Bekarlar Kahvesi :)

hiçbişey sebepsiz olmaz bence belkide böylesi hayırlısıdır:)

Tamamen duygu karmaşası aslında,karşımdaki insan sırf ben mutlu olayım diye bıraktı beni biliyor musun ondan sonraki vicdan azabı pişmanlıksa paha biçilemez...

Minyon hanımlar çok şanslı her daim taze görünüyorlar:)

Ben bir soru sorayım o zamannn... Bugüne kadar kaç kişiyle beraber oldunuz? Benim 2 mesela.
1.si çok uzun süreliydi, hatta çok ciddiydik.
2.si aptallığına yansın. Görüldüğü üzere yazar burada üzgün, kızgın, kırgın, terkedilmiş çünkü.
3.de doğru adamı bulacağıma eminimm ama çekirge bir zıplar 2 zıplar misali.

Bir de ben 1 tane olsun tam olsun diye ince eleyip sık dokuyorum, sanırım tüm kaybedişlerim ondan, sizin durumlar ne?
Ama şunu da belirtmeden edemicem konuşalım bunları benim beklentilerim mi çok fazlaaa bilemiyorum inanın kızlar..

ayrıldıgım kisişi ilk sevgilimdi 2 ciside bilmiyorum artık sabnırım dogru kişi olur hayırlısıyla :) bence iyi yapıyosun
herkes yalandan seviyor saçmalayan çok elemek lazım zaten:))

bende senin gibi 1 tane olsun tam olsun isterdim..
fakat dedigin gibi benimde beklentilerim cok
yani ask icin acayip zit bir durumdayim..
hic bir sekilde uygun degilim..
bu yüzden istemiyorum zaten

ben eşim benim ilk aşkım ve son aşkım olsun istedim hep. ve o yüzden hep teklifleri red ettim. herşeyi eşimle yaşamak istiyorum.inşallahta öyle olur

Aslında genel anlamda istediğimiz bu sanırım
50 tane sevgilisi olmuş olanları anlayamıyorum zaten gerçekten sevmiyorlar diye düşünüyorum
Bir tane olsun ömür boyu bizim olsun

ben eşim benim ilk aşkım ve son aşkım olsun istedim hep. ve o yüzden hep teklifleri red ettim. herşeyi eşimle yaşamak istiyorum.inşallahta öyle olur

kötümü yapıyorum bilmiyorum valla hayırlısı bakalım. evet bu doğru insan dediğim kimse çıkmadı daha karşıma

huhu buyur ben ama ben hata yaptım onu ilk ve son aşkım sandım ( ah ah şimdiki aklım olsa 1sn yemi boşa harcamazdım onla ama
şimdi gerçekten sonuncuyu bekliyorum:))

yok ben prens istemiyorum, onlar genelde prens kilikli kütük oluyorlar

:) geçenlerde biri bana teklif etti bende artık inanmıyorum ya böyle sevgiye falan çocuk bana ne desen begenirsin
erkegin kütügü mevcuttuda kızın kide çıkmış:)) heheh ya inanmıyorum kütük olmayanı yok muudr:))):26:

Yok ama doğru yapmışsın bence, bir başkasının ahını alsan ileride daha mutsuz olurdun. Ben ah etme olayına çok inanıyorum.. NE istediğini biliyorsan işin daha kolay aslında ama arz talep meselesi bu işler, biz istiyooooz, bu vasfa sahip erkek sayısı belli onlar da kendini agırdan satıyor ve ya da bozuyor ayy bilemedim

andie bende senin gibi minyon tipliyim o yüzden en fazla 19-20 saniyorlar..
bi tek göz makyaji yaparim, sürme ve rimel..
boyumda kisadir benim
24 yasindayim ( 2 bucuk ay sonra 25 :44: )

Fiyuuv hep akranmışız yaa

yaşlanıyor muyuz ne?

ahh yoooovv sevgılımmm, olgunlaşıyoruz.. Başak vericez artık

Senle de kader arkadaşıyız biliyor musun, en büyük zaafım buydu zaten adamda tipe paraya bakmıyorum ben, sadakat sadece yaa, daha saf neyini verebilirsin sadık olacaksın, onu bile yapamıyorlar.. Ama onlara yazık asıl

hiçbişey sebepsiz olmaz bence belkide böylesi hayırlısıdır:)

Bence de en ümitsiz anında karşına bir ışık çıkmaz mı zaten. Yada herşey güzeldi birden böyle oldu şöyle oldu diye üzülüyoruz, halbuki Allahın sevgili kuluymuşuzki önceden görmüşüz..

Kızz saçmalama neye göre kime göre güzellik anlayışı bu yaa.. çık çık çık.. Bidaha duymayayım.. Sadece kendine güven konusunda sıkıntın var bence, ben sana yardımcı olurum istersen.. HErkes aynı olsa zaten birbirimizden nasıl ayırıcaz sevdiğimizi, sen soğuksundur bir başkası sıcaktır, bir başkası daha da sıcaktır, herkesin beklentisi farklı canım benim. Seninle bilahare konuşucam

üni. okuyorum 21 yaşındayım.166 boyundayım.

beni taşıyabilecek birini arıyorum

herkese başarılar dilerim

ahahahaa en güzel cevap buydu yaa.. ev olsun arabası olsun, gaşıı olsun gozu olsuun beeele döşü gıllı olsun, çok kara olmasın çok beyaz da olmasın, çukulataa tenli olsuuun..

Tamamen duygu karmaşası aslında,karşımdaki insan sırf ben mutlu olayım diye bıraktı beni biliyor musun ondan sonraki vicdan azabı pişmanlıksa paha biçilemez...

Canım ne doğru ise elbet bir gün çıkar günyüzüne doğruluktan şaşma mutlu olucaksanız kaderde varsa gene gelir bulur seni, merak etme.. Maneviyatını güçlü tut.

anammmkız benim memleketten yazıyorsun ya sen

angaralılar siziii.. orda mı ikamet ediyorsunuz peki?? öğrencilikten dolayı mı

ayrıldıgım kisişi ilk sevgilimdi 2 ciside bilmiyorum artık sabnırım dogru kişi olur hayırlısıyla :) bence iyi yapıyosun
herkes yalandan seviyor saçmalayan çok elemek lazım zaten:))

ayy yok canım elemekten kastım ben hiç bakmıyorum bile, yukarıda arkadaş demiş ya ben soğuğum diyee. Ben bakmasınlar diye başım eğik yürüyorum benden hoşlandığını tahmin ettiğim insanların arasından, o derece

doğru diyosun kızzz, ya bu işler kısmet işi yaa, elbet bulucaz kaderimizdekini ama şu süreç zor oluyor, yani şahsen bende öyle yanlışyapar mıyım, yanlış anlaşılır mıyım diye diye, kendimi geriyorum boş yere..

ya ya, kabul etmeyince gururuna yedirememis öyle demis..

vardir belki ama oda kesin coktaan evlenmistir anacim

bende tipe falan bakmam sadakat falan daha önemli ama yok işte neyse ben şuan hiç nmi hiç üzülmüyorum hayırlısı buymuş diyorum
alıştım artık gördüm gerçelkeri .)
hatta od amutlu olsun ah beddua etmek istemiyorum azcık ettim yaptıgını bulsun diye sonra 1 ay sonra yalvardı resmen ama yok bitti:) hepimiizn hakkında hayırlısı olsun

yok valla, herkes artik ic güzelligi diyor ama kimse disini begenmedigi birine bakmiyor..
güzel olmayinca begeneninde olmuyor.. bu böyle..
kendini kandirmanin bir anlaminda yok aslinda

ya ya, kabul etmeyince gururuna yedirememis öyle demis..

vardir belki ama oda kesin coktaan evlenmistir anacim

:)ben çok sogugum normalde iyice buz oldum artık:) hah seni seviyorum ciddiyim diyo bende diyorumki zamanla geçer gerçek degildir
:)neyse işte konuşmuyorum onlada kesin evlenmiştir yada sevgilisi vardır:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…