- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
- Konu Sahibi HayatSultan
-
- #2.501
:)ben çok sogugum normalde iyice buz oldum artık:) hah seni seviyorum ciddiyim diyo bende diyorumki zamanla geçer gerçek degildir
:)neyse işte konuşmuyorum onlada kesin evlenmiştir yada sevgilisi vardır:))
yok valla, herkes artik ic güzelligi diyor ama kimse disini begenmedigi birine bakmiyor..
güzel olmayinca begeneninde olmuyor.. bu böyle..
kendini kandirmanin bir anlaminda yok aslinda
Yok ama doğru yapmışsın bence, bir başkasının ahını alsan ileride daha mutsuz olurdun. Ben ah etme olayına çok inanıyorum.. NE istediğini biliyorsan işin daha kolay aslında ama arz talep meselesi bu işler, biz istiyooooz, bu vasfa sahip erkek sayısı belli onlar da kendini agırdan satıyor ve ya da bozuyor ayy bilemedim
yok çok iyi bir insandı önceden de tanışıyoruz zaten uzaktan akrabamız hatta,dört dörtlük değildir tabi ki kimse ama ona yakın bişeydi yani
ahh yoooovv sevgılımmm, olgunlaşıyoruz.. Başak vericez artık
Kartlaşmayalım da
Canım ne doğru ise elbet bir gün çıkar günyüzüne doğruluktan şaşma mutlu olucaksanız kaderde varsa gene gelir bulur seni, merak etme.. Maneviyatını güçlü tut.
Yukarda da belirttiğim gibi akraba olduğumuz için mecburen görüşüyoruz zaten,kısmet hayırlıysa olsun herşey hepimiz için...
haklı degilsin çok güzel kızlarımız var aldatılan haha burdaki sorun erkeklerde güzel degilim bende ama güzel degilim demiyorum:)
benim ayrıldıgım kişi bana kaçkere dedi çirkinsin ama talısın hoşsun diye :) bend eona sen çok yakışıklısın dedim hep:))
aamn bence gönlün güzel degilse dışın hiçbir öenmi yok bazılarıda hem çirkin hem gönlü çirkin öylelerinden korkuyorum:))
Erkeğin iki şansı vardır. İyi kadın kötü kadın. Ama kadınların öyle mi? Bunun Ayısı var. Öküzü var. Odunu var. Duygusuzu var. Kütüğü var. Var da var yanii...
:)hoşgeldin canımcımnasılsın
Kızlar haklıyız hepmiz, hakkımızı alıcığiiz.. Yalnız benim bugun cenem fena düştü bunu farkettim.
Yani arkadaşım çok güzel olup ta, 2 kelime konuşamayan kızlar da var, onlar da kriter değil ama. Ne bileyim yaa bu konularda çok büyük konuşmamak lazım. Benim eski erkek arkadaşım öyle aman aman yakışıklı falan değildi ama bunu o zman öyle düşünmediğim gbi hissettirmezdim ama.. mesela ben dışarıda bakışını yakalardım başkalarına, üzülürdüm. Yani elim ayagım düzgün çok şükür, sindiremezdim içime yanında ben varken bunu yapabilmesine. bakıyordu falan ama ihtimal vermezdim öyle yapacağına.. ama ne yaptıı gitti aldattı, sonra pişman oldu, ama aynı nehirde insan 2 kere yıkanır mı hayır, yaşanmışlıklar falan hepsini sildi gitti ben şimdi nasıl inanabilirim ona veya bir başkasına nasıl güvenebilirim. 4.5 sene... dile kolay
hosgeldin sekercim nabaysun
hoşbuldumm platonikimm
carsıdan geldım biraz dolastım yoruldumm ama iyiyim cok sukur sen nasılsın balımm
hoşbuldummm bidanemm
keyfim yok pek canım ya,sevdicegim karakola geçti,hattı çekmiyoo..yeni hat alacak bi arkadası ona ulastıracak ama ne zamana
Ben geldimmmmm kızlaarrr
Ayy kızlar her konuya soruyorum
Twitter adresini yazmak falan yasak mı buraya ?
Hani birbirmizi takip etmek için :26:
Kızlar haklıyız hepmiz, hakkımızı alıcığiiz.. Yalnız benim bugun cenem fena düştü bunu farkettim.
Yani arkadaşım çok güzel olup ta, 2 kelime konuşamayan kızlar da var, onlar da kriter değil ama. Ne bileyim yaa bu konularda çok büyük konuşmamak lazım. Benim eski erkek arkadaşım öyle aman aman yakışıklı falan değildi ama bunu o zman öyle düşünmediğim gbi hissettirmezdim ama.. mesela ben dışarıda bakışını yakalardım başkalarına, üzülürdüm. Yani elim ayagım düzgün çok şükür, sindiremezdim içime yanında ben varken bunu yapabilmesine. bakıyordu falan ama ihtimal vermezdim öyle yapacağına.. ama ne yaptıı gitti aldattı, sonra pişman oldu, ama aynı nehirde insan 2 kere yıkanır mı hayır, yaşanmışlıklar falan hepsini sildi gitti ben şimdi nasıl inanabilirim ona veya bir başkasına nasıl güvenebilirim. 4.5 sene... dile kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?