Bekarlar Kahvesi :)

:)ben çok sogugum normalde iyice buz oldum artık:) hah seni seviyorum ciddiyim diyo bende diyorumki zamanla geçer gerçek degildir
:)neyse işte konuşmuyorum onlada kesin evlenmiştir yada sevgilisi vardır:))

ay ayni ben gibi düsünüyorsun giiiiiiz
bende biri gelip seviyorum dese, öyle saniyorsundur gecer gecer derim

yok valla, herkes artik ic güzelligi diyor ama kimse disini begenmedigi birine bakmiyor..
güzel olmayinca begeneninde olmuyor.. bu böyle..
kendini kandirmanin bir anlaminda yok aslinda

haklı degilsin çok güzel kızlarımız var aldatılan haha burdaki sorun erkeklerde güzel degilim bende ama güzel degilim demiyorum:)
benim ayrıldıgım kişi bana kaçkere dedi çirkinsin ama talısın hoşsun diye :) bend eona sen çok yakışıklısın dedim hep:))
aamn bence gönlün güzel degilse dışın hiçbir öenmi yok bazılarıda hem çirkin hem gönlü çirkin öylelerinden korkuyorum:))

Erkeğin iki şansı vardır. İyi kadın kötü kadın. Ama kadınların öyle mi? Bunun Ayısı var. Öküzü var. Odunu var. Duygusuzu var. Kütüğü var. Var da var yanii...

Son düzenleme:

e iste cok güzel olduklari icin onlarin biri hayatinda olmus iste daha ne

Kızlar haklıyız hepmiz, hakkımızı alıcığiiz.. Yalnız benim bugun cenem fena düştü bunu farkettim.

Yani arkadaşım çok güzel olup ta, 2 kelime konuşamayan kızlar da var, onlar da kriter değil ama. Ne bileyim yaa bu konularda çok büyük konuşmamak lazım. Benim eski erkek arkadaşım öyle aman aman yakışıklı falan değildi ama bunu o zman öyle düşünmediğim gbi hissettirmezdim ama.. mesela ben dışarıda bakışını yakalardım başkalarına, üzülürdüm. Yani elim ayagım düzgün çok şükür, sindiremezdim içime yanında ben varken bunu yapabilmesine. bakıyordu falan ama ihtimal vermezdim öyle yapacağına.. ama ne yaptıı gitti aldattı, sonra pişman oldu, ama aynı nehirde insan 2 kere yıkanır mı hayır, yaşanmışlıklar falan hepsini sildi gitti ben şimdi nasıl inanabilirim ona veya bir başkasına nasıl güvenebilirim. 4.5 sene... dile kolay

erkek milleti iste, bosuna hayatlarina bu insanlari alip üzüyor kizlar kendilerini

Ayy kızlar her konuya soruyorum
Twitter adresini yazmak falan yasak mı buraya ?
Hani birbirmizi takip etmek için :26:

şu erekkeler varya eemk nedir bilmiyo gerçekten bende aldatıldım bide çok sakin biriyken ruh halim çok degişti ama şimdi eskiye döndüm
bende tesadüf diye bişey yoktur fgerçi konuşmlarını gördüm başka bir arkadaşının profiline yok yeniden aşık olcaz bilmem ne banada seni seviyorumlar aynı hafta içide benim işim vardı görüşememiştik
o gece bi üzüldüm bi agladım ama o arkadaşının profilide bir anda açıldı tanımam bile neyse kızla naptıys abilmiyorum kız güzeldi gerçekten benden ben küçügüm kızdan ama 1 ay sonra geldi seni çok özledim bilmem ne işte bend ehadi girt işne dedim hep aldayılcam gibi geliyor bilmiyorum 53:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…