Bekarlar Kahvesi :)

yörgün ve cani sIkIlan bir haldeyim.. zobbetleniyörüm bürede :2:

uyyy tez zamanda inşallah cnaım konuşursun sevdiceginle

Hoşgeldin şekercann? herkese tekmil verdirdik, sıra sendeee

hayırdır hasta falan mısın yoksa platonikimm
insallah kend'imm,insallahh...
hosbuldummm femalengineer (o nasıl isim ayy : ) );ben de vereyim o zaman.. 21 yasındayımm,üni ogrencısıyımm,sivaslıyım,2 yıllık bi ilişkim var;sevdıcegım askerde suan..bekarımm,sizdenim şimdilik yani

canlarım kendinize çook iyi bakın ben bi süre gelmicem sınavlarım başlıyoda kritik durumdayım 2 dersten
dualarınızı bekliyorum bana dua edin nolurrr hepniiz öptümm güzelelrrr

allah islah etsin böyle pislikleri

canlarım kendinize çook iyi bakın ben bi süre gelmicem sınavlarım başlıyoda kritik durumdayım 2 dersten

başarılar tatlımm,Allah yardımcın olsunn
tabi ki ederiz canımm;iyi çalış,yaparsın sen

kendine iyi bak kend :)
allah yardimcin olsun..
insallah gecersin hepsinden.. öpüldün

evet bügezim aaariyö accuk :2:

aa sivaslı mısınn ben de orda otrmuştum bir süre.
Ben de trakyalıyım canım. 24 yaşındayım.mühendisim.
ama biz seni dışlarız şimdii sevgilin var senin.. ıhıh olmazzz şaka kız şaka maşşallah inş ebedi olur, çok mutlu olursunuz, sevdiğin nerde asker?

Güzelim kolay gelsin başarılar dilerim. Ben de yarın kpdsye giricem ama burda oyalanıyorum halaaa:)) benim de çıkmam lazımyavaştan kızlar, çok memnun oldum hepinizle tekrar tekrar öpüldünüz, gene görüşmek üzereee.

evet bügezim aaariyö accuk :2:

Kız geçmiş olsuun sonrada anladım:)

evet balım,sivaslıyım,sivasta yasıyorum.yok yaaa,dışlamayın beniii,ben gurbetlik cekıyorumm destek olun bana
amin tesekkür ederim güzel dileklerin ıcın,sevgilim tunceli hozatta asker..daha dogrusu komutan astegmen,meslektaşıns senin

ahh guzuum beniim sayılı gün çabuk gecer sonunda değsin de, boşver bugunler de güzel:))
buarada ne mühendizzzi?

Son düzenleme:
bizi terk mi ediyosun yani

ahh guzuum beniim sayılı gün çabuk gecer sonunda değsin de, boşver bugunler de güzel:))
buarada ne mühendisi?

yok baluuummm hıc terke eder miyim sizi,ben hep burda olurum topikin ismi onemlı degıl,icindekiler önemli yani siz hem zaten daha cok var kuzum evlenmeye

yarısı gectı balım ya,cabuk gecsın cok özledim makine mühendisi,trabzonlu uşagumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…