- Konu Sahibi HayatSultan
-
- #2.521
yörgün ve cani sIkIlan bir haldeyim.. zobbetleniyörüm bürede :2:
uyyy tez zamanda inşallah cnaım konuşursun sevdiceginle
Hoşgeldin şekercann? herkese tekmil verdirdik, sıra sendeee
şu erekkeler varya eemk nedir bilmiyo gerçekten bende aldatıldım bide çok sakin biriyken ruh halim çok degişti ama şimdi eskiye döndüm
bende tesadüf diye bişey yoktur fgerçi konuşmlarını gördüm başka bir arkadaşının profiline yok yeniden aşık olcaz bilmem ne banada seni seviyorumlar aynı hafta içide benim işim vardı görüşememiştik
o gece bi üzüldüm bi agladım ama o arkadaşının profilide bir anda açıldı tanımam bile neyse kızla naptıys abilmiyorum kız güzeldi gerçekten benden ben küçügüm kızdan ama 1 ay sonra geldi seni çok özledim bilmem ne işte bend ehadi girt işne dedim hep aldayılcam gibi geliyor bilmiyorum53:
canlarım kendinize çook iyi bakın ben bi süre gelmicem sınavlarım başlıyoda kritik durumdayım 2 dersten
dualarınızı bekliyorum bana dua edin nolurrr hepniiz öptümm güzelelrrr
canlarım kendinize çook iyi bakın ben bi süre gelmicem sınavlarım başlıyoda kritik durumdayım 2 dersten
hayırdır hasta falan mısın yoksa platonikimm
insallah kend'imm,insallahh...
hosbuldummm femalengineer (o nasıl isim ayy : ) );ben de vereyim o zaman..21 yasındayımm,üni ogrencısıyımm,sivaslıyım,2 yıllık bi ilişkim var;sevdıcegım askerde suan..bekarımm,sizdenim şimdilik yani
Allah ıslah etsin hidayet versinallah islah etsin böyle pislikleri
başarılar tatlımm,Allah yardımcın olsunn
tabi ki ederiz canımm;iyi çalış,yaparsın sen
kendine iyi bak kend :)
allah yardimcin olsun..
insallah gecersin hepsinden.. öpüldün
evet bügezim aaariyö accuk :2:
benim tivitürüm yökküne ama :26:
Sıcak birseyler ıcersen gecer cnm;soguk birseyler ıcme ve yeme..
hayırdır hasta falan mısın yoksa platonikimm
insallah kend'imm,insallahh...
hosbuldummm femalengineer (o nasıl isim ayy : ) );ben de vereyim o zaman..21 yasındayımm,üni ogrencısıyımm,sivaslıyım,2 yıllık bi ilişkim var;sevdıcegım askerde suan..bekarımm,sizdenim şimdilik yani
evet bügezim aaariyö accuk :2:
aa sivaslı mısınnben de orda otrmuştum bir süre.
Ben de trakyalıyım canım. 24 yaşındayım.mühendisim.
ama biz seni dışlarız şimdii sevgilin var senin.. ıhıh olmazzzşaka kız şaka maşşallah inş ebedi olur, çok mutlu olursunuz, sevdiğin nerde asker?
Kız geçmiş olsuun sonrada anladım:)
Sagol canim
Seker sen evlenince artik bu topicigie uygun biri olmayacaksin, tüh
napcez simdi
bende evlenenler topkıne giderim sanki nolucu
evet balım,sivaslıyım,sivasta yasıyorum.yok yaaa,dışlamayın beniii,ben gurbetlik cekıyorumm destek olun bana
amin tesekkür ederim güzel dileklerin ıcın,sevgilim tunceli hozatta asker..daha dogrusu komutan astegmen,meslektaşıns senin
bizi terk mi ediyosun yani
ahh guzuum beniim sayılı gün çabuk gecer sonunda değsin de, boşver bugunler de güzel:))
buarada ne mühendisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?