- Konu Sahibi HayatSultan
-
- #2.601
Aynen ben ilk geldigimde ecem falan da vardı..hıc durmadan sayfa degısirdi..şimdi cok ıssız..safaklar azaldı ondan mı,yaz geldi ondan mı bilmiyorum..
Çogu kişi tezkereyi aldı gittii e tabi yazda geldiii
kimsee olmuyorr eskisi gibii
Ee sen neler yapıyorsunn safak kac
Şafak atarsa;193 yaa
Askerin neredeydi senin
birde komutanım yazıyorya bn onu anlayamadım:44:
Tunceli/hozatta..
karakol komutanı astegmen ondan
Tm anladım simdiii
Evlimiydin senn
yoo evli degılım..daha erken,cok erken...ben 21 sevgılım 23 yasında...
Tunceli/hozatta..
karakol komutanı astegmen ondan
iste benim icin bir neden daha
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/526039-biktimevlilik-kadar-zormus.html
seni vermeyecez biz40 da evercez seni sekercim
Selam kızlarr
Nasıl geçiyo günler, ben bu aralar çok yoğunum yazılılar okulun işleri filan yordu beni. Bir taraftan da özlem hiç dayanılacak gibi değil
Şeker haziranda geliyomuş sevgilin gözün aydın canım. Benimki de usta birliğine geçmeden önce gelecek temmuzda.
Evliliğe en yakınım ama yaklaşık 1 yıl asker yolu gözleyeceğim, sevgilimin iş durumunu da hallettikten sonra ailelerden de onay çıkarsa evleneceğiz inşallah :) Şu an herşey belirsiz askere gitmeden önce başka biryerde çalışıyodu ben memleketteyim, buraya yakın yerde çalışsın istiyorum kpssye de girecek bakalım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun
Öpüyorum hepinizi iyi akşamlar kuzucuklar
Murat boz'un KOrkma şarkısına bu aralar takmış bulunmaktayım.. Şarkıda şöyle söylüyo
Şüphen mi var olmsın korkma
Sallanır her gemi vuran dalgalarla
Biraz sabır biraz güven kalbimizin akıyla çıkarız bu zordan
Güzeli varsa kötüde olabilir.. Seven insan herşeye katlanabilir... Diye devam ediyo işte
Bayılıyorum sözlerine.. Canım diyeceğim şu ki herşeyin iyisi kötüsü güzeli çirkini var.. Yarımızıın garantisi yok ki.. Kaderde ne varsa yaşayacağız sadece ha evli ha bekar.. Fark yok yani.. Bende şimdi iş yerinden arkadaşla görüştüm hamile bi kaç haftası kaldı doğuma.. Herkes farklı farklı ya bende ona acayip özendim biliyomusun ?
Ama bana öyle geliyoki sen çok büyük bi aşk yaşayıp yıldırım gibi evleneceksin... Hayırlısı...
cok büyük bir ask mi :26: ama ben bu aralar cok kalpsizim, hic kimseyi ne görmek nede sevmek istiyorum..
cok mantikli düsünür oldum artik.. :44:
öyle bisey ancak mucize olur..
ben simdilik bisey demiyorum ama hepiniz bir mucize bekliyorsunuz kesin
Kesinlikle Mucize bekliyoruz... Kuzum evrene pozitif enerji gönderelim.. TAMAM sen aşk istemiyosun.. Nokta...
Ama yinede Hayırlısı dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?