- 20 Temmuz 2007
- 2.319
- 397
- 698
- 38
- Konu Sahibi HayatSultan
-
- #2.641
elbetteki oldu tabiki.. hatta bazen güzel oldugumda, disardaki bir cok insanin bakislarinida farkettigim oldu
ama bazense insanlarin tuhaf bakislariyla karsilasinca kendimi hic güzel bulmuyorum
( bu arada konu uzadigi icin kusuruma bakmayin )
albüme koy sonra silersin...
profilime koydum
bence o sizin kalbinizin güzelligi...
mütevazilik yapma canım sen çok güzel bir kızsın
kizlar amacim simdi siz güzel buldugunuz icin,
bu dikkat cekmek icin mi yapiyor diye düsünebilirsiniz
ama gercekten insan kendini güzel bulmayinca
morali bozuluyor..
bu yüzden konuyu kapatalim demistim.. yanlis anlamanizi istemem beni..
tamam canım sen bilirsin
ama boşyere üzme kendini
Canım o güvensizlik zaman zaman bende de oluyo ama gelip geçici duygular insan ne zaman ne hissediyosda öyle bence.. Ben mesela kendime bakmadığım kıyafetlerime dikkat etmediğim zaman resmen omuzlarım düşüyo o kadar güvenim gidiyo.. Ama bi zaman oluyo ki dünyada benden güzeli yok öyle hissediyorum.. SEninkide öyle bi ruh hali diye düşünüyorum... Arkadaşın nasıl fark ettirdi sana bunu ne dedi yani sana orayı anlamadım..
hayatın sadece karşı cinsten ibaret olmadığını,bazı şeylerin zamala YÜCE YARADAN ın istediği ölçüde,onun tayin ettiği vakitte geleceğini bil yeter..
Diğer topikten kopyaladım bu sözünü.. Durumu kısa ve net şekilde anlatan şey bu bence...
Hoşgeldin bu arada Canım.. Sefa verdin..
Rabbim bu Güzel günü en güzel şekilde değerlendirmeyi nasip etsin.. Yaptığımız bütün dualrın kabul olması dileğiyle..
Hayırlı kandiller...
Bizim Allah'tan istediklerimizi değilde Rabbimin bizde görmek istediklerini nasip eylesin bizlere yüce yaradan..
Dualarınızda unutmayın.. Öpüyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?