Bekarlar Kahvesi :)

kizlar, arkadasimla az önce konusurken farkina vardim..
gerci daha cok o farkina vardirdi..
ben kendimi hic begenmedigim icin,
ne kimseyi sevmeyi nede asik olmayi istemiyormusum..
güzel bulmadigim icin, kimse beni begenmez kesin diye düsünüyormusum
kendime olan güvensizligim yüzünden..

hayatcım nerelerdesinn bakeemmm

ama sen akşamları geliyorsun değil miii

bi uğrayım dedim buralara hazır konuda uyuyor bana..

öyle söyledide. gerçekten öylemi:26::26:düşünüyorsun??:44:

[video=youtube;ApC1jxemzfU]http://www.youtube.com/watch?v=ApC1jxemzfU[/video]

:118::118::118:

Canım o güvensizlik zaman zaman bende de oluyo ama gelip geçici duygular insan ne zaman ne hissediyosda öyle bence.. Ben mesela kendime bakmadığım kıyafetlerime dikkat etmediğim zaman resmen omuzlarım düşüyo o kadar güvenim gidiyo.. Ama bi zaman oluyo ki dünyada benden güzeli yok öyle hissediyorum.. SEninkide öyle bi ruh hali diye düşünüyorum... Arkadaşın nasıl fark ettirdi sana bunu ne dedi yani sana orayı anlamadım..

hayatcım nerelerdesinn bakeemmm

ama sen akşamları geliyorsun değil miii

bi uğrayım dedim buralara hazır konuda uyuyor bana..

hayatın sadece karşı cinsten ibaret olmadığını,bazı şeylerin zamala YÜCE YARADAN ın istediği ölçüde,onun tayin ettiği vakitte geleceğini bil yeter..

Diğer topikten kopyaladım bu sözünü.. Durumu kısa ve net şekilde anlatan şey bu bence...

Hoşgeldin bu arada Canım.. Sefa verdin..

yapma canım yaa, bu devirde güzel olmayan kız mı var hepimiz süperiz taş gibi hatunlarız, hadi ben biraz yaşlandım da sizler daha çıtırsınız
seni beğenen çok kişi vardır da yaklaşamıyorlardır sana
alışverişe git kuaföre git değişiklik yap kendinde, başkası için değil kendin için yap havan yerine gelir canım

kizlar yazdiklariniz icin tesekkür ederim..
ama ben kendimi begenmedigim sürece degisiklik yapsamda farketmiyor..
neyse kapatalim bu konuyu
ask beni bulmaz bunu biliyorum

Peki sen hiç mi beğenmezsin kendini, bu zamana kadar birgün bile aynanın karşına geçip güzel oldum demedin mi canım

elbetteki oldu tabiki.. hatta bazen güzel oldugumda, disardaki bir cok insanin bakislarinida farkettigim oldu
ama bazense insanlarin tuhaf bakislariyla karsilasinca kendimi hic güzel bulmuyorum

( bu arada konu uzadigi icin kusuruma bakmayin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…