Bekarlar Kahvesi :)

...
Sabah uyanmak istemeyeceksin ilk günler, yemek yiyemeyeceksin,
boğazına ayrılık takıldı çünkü.
günde milyon kez telefona bakacaksın, boş bir cümle bekleyeceksin, hatta herhangi bir dilde olması bile gerekmeyen.

... O mu ? O bazen pişman ol...acak,
... sende bıraktıklarına üzülecek, ağlayacak belki bazen...
Seni hatırlayacak arasıra,
Eli telefona gidecek istemeden.
Ama seni bir daha hiç sevmeyecek;
daha önce sevmediği gibi.

Hoşbulduk şeker,sana da selamlar
Nasılsınız kızlar?

ben idare ederim.. paylastigin yaziya yorumda yaptim :)
valla aynen beni tercüme etmis.. bazen aslinda heleki bu aralar bende isterdim ,
ama ben kendi basima ayri bir dert oldugum icin,
hayalini bile kuramiyorum böyle biseyin.. :44:

ben idare ederim.. paylastigin yaziya yorumda yaptim :)
valla aynen beni tercüme etmis.. bazen aslinda heleki bu aralar bende isterdim ,
ama ben kendi basima ayri bir dert oldugum icin,
hayalini bile kuramiyorum böyle biseyin.. :44:

Teşekkür ederim yorumun için,beğenmene sevindim
o kendi baaşına ayrı bir dert olma hali bende de fazlasıyla mevcut,ben kendimle uğraşamıyorum başkası benimle nasıl uğraşsın dimi
ki uğraşamayıp gittikleri için yalnızım ya zaten

yok benimle kimse ugrastigi icin degil, kimse ugrasmadigi iicn yalnizim
bende kisaca kendini cirkin bulma düsüncesi oldugu icin ( gecen gün kizlarla konusmustuk bu konuyu)
ask uzak geliyor iste naparsin..
hos, kimsede yokki kime asik olayim

Platoniğimmm.. Bunun güzellikle, çirkinlikle hiiiiççççççç alakası yok.. Etrafına bak bakalım hep güzeller mi evli hep güzellerin mi yanları dolu... Hem bana göre güzellik göreceli bi kavramdır sana göre çok güzel olan bana göre sıradan olabilir.. O yüzden bu şekilde kısıtlama kendini... Evet ben pozitif olmak için zorluyorum kendimi... Çünkü... Yarınımdan umutluyum...

O bana da oluyor bazen,hatta çoğu zaman
çok çirkinim diyorum aynaya bakıp bakıp
ama bence ruh haliyle ilgili biraz da çok neşeli olduğun bir gün aynaya bak bakalım hala gözüne çirkin görünüyor musun?
o kimse zaten pat diye çıkacak karşına gördüğün an aşk olacak merak etme
hem plan yaparak kiim aşık olmuş ki boşver hayat sultan haklı sabırlı olmak,beklemek lazım...

Allah isterse herşey olur... Burnunun dibindeki insanı allah sana öyle bi gösterir ki aa ben ona hiç o gözle bakmıyodum şimdi ona karşı neler hissediyorum böyle dersin.. O yüzden Rabbim evliliği hakkımda ( hakkımızda ) hayırlı kıl diye Dua edelim... :123

haklisin canim, da iste ne bileyim.. ya kendimde memnun olmadigim bir sürü sey var,
yüzümdeki izlerden tut, kemerli burnuma, kilolu vücuduma kadar..
ya kendimi su yüzümdeki izler yüzünden, sivilce izleri, cok cirkin hissediyorum genelde,
fakat bazen bakiyorum etrafima, ister benden kücük ister ayni yas, yada büyük,
hep bana bakan gözlerle karsilasmisimdir, ama birgünde kimsenin gelip seni cok begeniyorum,
veya su kisi seni begeniyor dedigini görmedim, ha bi kere oldu oda orta okulda..

Hayat bu , bir bakarsın herşey bir anda son bulur .. Hayat bu , son dediğin an herşey yeniden can bulur ... Kim bilir !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…