Bekarlar Kahvesi :)

Vardır mutlaka vardır
inanıyorum ben
vardır ve bizi gelip bir gün mutlaka bulacaklardır

insallah desemde, bir yandan diyemiyorum kendi adima,
cünkü korkuyorum..
ben birini hayatima alirsam, evlenmekte isterim..
bu yüzden cok kritik bir durum :100:

ben cikayim artik, yarin erken kalkcem canim
sanada güzel tatli rüyalar
kendine mutlu bak
iyi geceler..

Korkma canım ya umutlu ol ve kendine güven lütfen...
bak hayatsultan kızıyo sonra karışmam
tamam tatlım iyi geceler,tatlı rüyalar
görüşmek üzere

slm bekar kızlarr bekar kalanlar mutlu olanlar saırım kaldım bi kç dersten mutsuzum
ama şükür tabiki ( hayırlısı

Hoşşgeldin bacımm.... Bu yollardan sende geçtin.. Anlat bize biraz kaç yaşında evlendin, evlenmeye nasıl karar verdin?? Evlilik nasıl tavsiye eder misin ?? Anlat işte...

Hosbuldum canim.. Valla ben 19 yasindaydim karar verdigimde. Tanidik birisiydi zaten ama biz hic yakindan tanismamistik begenirdik birbirimizi zaten. Yari gorucu usulu yari severek gibi bisey oldu bizimkisi.. Once sozlendik sozlendigimizde o fransadaydi izin alip gelemedi. 3 ay sonra geldi guzelce nisanimizi yaptik.. 7 ay sonrada evlendik
Evliligi tavsiye ederim. Cunki bazilari bekarlik sultanlik derler,ben hic sultanlik goremedim. Aile baskisi,asiri kiskanclik ve psikolojik sorunlar bunlardi gorduklerim.. Her ailede bir olmaz tabiki. Ama Allah razi olsun esimden evlendikten sonra gercekten sultanlik kavramini anlamis bulundum. O kadar rahatim ki.. Baski yok ve en onemliside asiri hastalik derecesinde kiskanclik yok.. Babam ve kardesimin kiskancligi yuzunden ne toplum icine cikabildim ne bir ise girisebildim..
Evliligin tuzu biberi gercekten de kavgalar,tartismalar..
Saygi cervevesiyle bagdasmis bir sevgi oldugu zaman sirtiniz yere gelmez.
Guzel soz,tatli dil basidir guzel bir evliligin.. Tabikide karsiliklidir bunlar.
Esler birbirinin kiymetini de daha iyi anliyor kavgalardan sonra.. Hata yaparak ogreniyorsunuz.
Mesela ben. Mukemmel bir es miyim ? Tabi ki hayir..
Kimse mukemmel olmaz ki. Kusur aramak isterseniz,kusur hep vardir. Onemli olan kusurlarla benimsemek,mucadele etmek dogruya yoneltmek.
Esimden ogrendigim cok tecrube var. Yeri geliyo oda bende ogreniyor. Sonucta bir bayanla erkegin gorusleri cok farklidir..
Uzun oldu ama elbette ki her genc kiz evliligi tadacaktir ve bu hususta en onemli olan sey gercekten evlilige hazir olabilmek.
Insanin icinde evi ve esini cekip cevirecek istek,heves olmali diyorum..
Herkese hayirli kismetler nasip etsin Rabbim insAllah..

Son düzenleme:
Ne güzel anlatmışsın öyle.. Ben şuan bekarlıktan çok şikayetci değilim ( yaş 21) ama benim yaşadığım yerde bi kız belli yaşa geldiğinde yani yaşıtları evlenirken evlenmeli.. Yoksa hadi evlen hadi evlen baskısı kuruluyo.. Ama ben onlara göğüs gerebilme niyetindeyim.. Şu an hayatımda kimse yok.. Mutlu bi evlilik ve anne olmak ennn çok özendiğim şey... O yüzden umutla bekliyorum Beyaz atlı prensimin gelip beni alıp götürmesini..:123: Evli olanların çoğu nasip olunca bi anda nolduğunu anlamıyosun bile olup bitiyo herşey diyo.. Hayırlı bi evlilik olsunda.. En önemlisi o.. Bi ömür geçireceksin o insanla.. Sen erken evlenmişsin ama ne güzel ki eşin sana Allah'ın bi hediyesi olmuş ki çooookkk mutlusun.. Maşllah aşkınız bi ömür daim olur inşallah...

rüzgargülü cok güzel anlatmissin.. allah ayirmasin, kimse bozmasin.. masallah diyelim..
de dogru insan, seni begenecek insan, ailenin istedigi insan, senin begenip istedigin insan,
senin sevecegin insan, sana uygun yerde yasayan insan..
bunlarin hepsinin birlestigi biri karsima cikmayacagi icin evlenmek, hadi evlenin denilince olmayan bisey.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…