- 25 Eylül 2009
- 1.399
- 291
- 698
- Konu Sahibi HayatSultan
-
- #2.741
haklisin canim, da iste ne bileyim.. ya kendimde memnun olmadigim bir sürü sey var,
yüzümdeki izlerden tut, kemerli burnuma, kilolu vücuduma kadar..
ya kendimi su yüzümdeki izler yüzünden, sivilce izleri, cok cirkin hissediyorum genelde,
fakat bazen bakiyorum etrafima, ister benden kücük ister ayni yas, yada büyük,
hep bana bakan gözlerle karsilasmisimdir, ama birgünde kimsenin gelip seni cok begeniyorum,
veya su kisi seni begeniyor dedigini görmedim, ha bi kere oldu oda orta okulda..
haklisin canim, da iste ne bileyim.. ya kendimde memnun olmadigim bir sürü sey var,
yüzümdeki izlerden tut, kemerli burnuma, kilolu vücuduma kadar..
ya kendimi su yüzümdeki izler yüzünden, sivilce izleri, cok cirkin hissediyorum genelde,
fakat bazen bakiyorum etrafima, ister benden kücük ister ayni yas, yada büyük,
hep bana bakan gözlerle karsilasmisimdir, ama birgünde kimsenin gelip seni cok begeniyorum,
veya su kisi seni begeniyor dedigini görmedim, ha bi kere oldu oda orta okulda..
Bunun fiziki özelliklerinle ilgili olduğunu sanmıyorum.. Sen önce kendini beğen başkası için değil ilk önce kendin için mutlu ol.. Ben bi bayan olarak söylüyorum bi erkek ne kadar yakışıklı ne kadar çekici olursa olsun kendine güveni yoksa omuzları düşük dolaşıyosa benim onun yakışıklılığını gözüm görmez bile... Nice insanlar var insanları kendine diliyle aşık ediyolar.. İnsanın bi konuşması bile bazen karşısındakinde hayranlık uyandırabiliyo..
Dip not olarak : Gönül kimi severse Güzel odur...
Canım,çekingen misindir ya da dış görünüşün soğuk mudur?
dediklerinin aynısını ben yaşıyorum çünkü dediğin gibi beğenildiğimi dikkat çektiğimi hep hissetim bu yaşıma kadar
ama hissetiklerimin %90'ı gelip söylememiştir,konuşmamıştır
ve hep arkadaşlarım tanımadan önce dışardan çok soğuk görünüyorsun derler bana yüz ifadem yapım öyle sanırım
bence o yüzden beğenenler de gelip konuşmaya çekiniyor bu çok nemrut bakıyor kesin beni tersler diye
aynen canim, ilk sordugun aynen beni anlatiyor.. cekingen ve dis görünüs olarak soguk duruyorum..
heleki erkeklere karsi, daha bir soguk ve ciddi dururum..
benide tanimayanlar, cok havalisin der..
hatta 4 yil önce, uzaktan bir akrabam, uzakta oturdugu icin haberim bile yoktu ondan..
erkek oldugu icin, benle yasit, ilk günler hic suratina bile bakmiyordum, lauballi veya basit demesin diye..
sonra konusma firsatimiz olunca, aksine dahada cok konusmaya baslamistik hep sakalasiyorduk..
ilk beni gördügünde nasildim dedim, soguk dimi ? cok soguk, hemde cok soguktun demisti :)
Bunun fiziki özelliklerinle ilgili olduğunu sanmıyorum.. Sen önce kendini beğen başkası için değil ilk önce kendin için mutlu ol.. Ben bi bayan olarak söylüyorum bi erkek ne kadar yakışıklı ne kadar çekici olursa olsun kendine güveni yoksa omuzları düşük dolaşıyosa benim onun yakışıklılığını gözüm görmez bile... Nice insanlar var insanları kendine diliyle aşık ediyolar.. İnsanın bi konuşması bile bazen karşısındakinde hayranlık uyandırabiliyo..
Dip not olarak : Gönül kimi severse Güzel odur...
Ayyy dövecem ikinizide haaa...
Azcık beni örnek alın ya.. Kendini beğenmiş gibi olmayayım ama.. Şükür elim ayağım düzgün.. hiç bir noksanım yok.. Sırf bunun için evet güzelimmm.. Kendimi çoookkk seviyorum...
Ayyy dövecem ikinizide haaa...
Azcık beni örnek alın ya.. Kendini beğenmiş gibi olmayayım ama.. Şükür elim ayağım düzgün.. hiç bir noksanım yok.. Sırf bunun için evet güzelimmm.. Kendimi çoookkk seviyorum...
Tamam kendin sevme ne diyeyim... Ama Allah'a sana verdiklerinden dolayı şükret sende olup başkasında olmayan ne çok şey vardır.. Hayatında olanları bi sıralama yap olumluları bi tarafa olumsuzları bi tarafa bakalım hangisi fazla çıkacak.... :26:
Tamam kendin sevme ne diyeyim... Ama Allah'a sana verdiklerinden dolayı şükret sende olup başkasında olmayan ne çok şey vardır.. Hayatında olanları bi sıralama yap olumluları bi tarafa olumsuzları bi tarafa bakalım hangisi fazla çıkacak.... :26:
olumsuz daha cok cikar, benim gibi bir pesimiste sorulacak sorumu bu
Ben güzel düşünüp güzel rüyalar görmeye gidiyorum.. İyi Geceler...
Kendinizi sevin..........................
Bu kadar olumsuzsun ya bana öyle geliyor ki hiç ummadığın anda muhteşem bir aşk çıkacak karşına hem de en yakışıklısından:98:
umutsuzluğuna karşı en büyük şok olur diye düşünüyorum:111:
Ben güzel düşünüp güzel rüyalar görmeye gidiyorum.. İyi Geceler...
Kendinizi sevin..........................
ay herkes böyle söyledi ama henüz bisey olmadi nasil olcekse meraklan sey ediyom
bari karakterli iyi biri olsun ya, bu devirde neler oluyor korkuyorum artik insanlardan
Haklısın canım devir kötü,iyice tanımak sevdiğin insandan da emin olmak,güven duymak zorundasın
İçini ferah tut,temiz tut
Allah gönlüne göre verir inşallah
Temiz aile çocuğu kalmadı artık
amin insallah canim
niye ayöl, ben hala clean family girl'üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?