- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
- Konu Sahibi HayatSultan
-
- #2.781
Canlarıımmmm hepinizi çooo özlediimmm;nasılsınız ne var ne yok bakemmm
dün aldiklarimin resimlerini cektim, burayami eklesem yoksa pembe dolabami kizlar ? :44:
selam sekercim, ben iyiyim sen nasilsin :)
eylul_basak kutumdan sildim bazi mesajlari,
belki seninkide doludur :26:
İyiylik kaçakgirlsenden naber... Görünmüyosun...
dün aldiklarimin resimlerini cektim, burayami eklesem yoksa pembe dolabami kizlar ? :44:
tamam buraya ekleyeyim madem..
bu arada ben biraz kiloluyum
ve aldigim seylerde bol modeller oldugu icin, dahada büyük görünüyorlar :18:
ama cok begenerek aldim hepsini..
Eki Görüntüle 435984
Eki Görüntüle 435985
Eki Görüntüle 435986
Eki Görüntüle 435988
Eki Görüntüle 435989
bunlarda aldigim takilarim, küpeler elma seklinde
Eki Görüntüle 435990
buda tombis elim ve aldigim yüzük
Eki Görüntüle 435991
insallah bigirnisünük
Hepsini enn güzel günlerde kullanırsın inşallh...
Saçların baya uzunmuş ve böle gelişi güzel tutturunca bile çok güzel olmuş.. Sen gelde benimkileri gör aynen bu...
sagol canim, tesekkür ederim
evet uzadilar iyice, kendimde tek begendigim saclarimdir zaten.. onlarda olmasa nicedir halim :26:
sacimi biraz uclarindan kestireyim diyorum
ve öndende percem mi kestirsem diye düsünüyorum kararsizim henüz
Valla onu sorarsan benim saçlarda aldı başını gidiyor kestirmem lazım ama uzasın az daha hiç bu kadar uzamamıştı....
Bak bu sene rihanna modeli çok moda yakışırsa öyle kestirebilirsin.. benim çok hoşuma gidooo o model..bir yandan bende böyle uzun saci cok severken, bir yandanda sacin sagligi icinde kestirmek lazim biraz
Bak bu sene rihanna modeli çok moda yakışırsa öyle kestirebilirsin.. benim çok hoşuma gidooo o model..
Ne güzel anlatmışsın öyle.. Ben şuan bekarlıktan çok şikayetci değilim ( yaş 21) ama benim yaşadığım yerde bi kız belli yaşa geldiğinde yani yaşıtları evlenirken evlenmeli.. Yoksa hadi evlen hadi evlen baskısı kuruluyo.. Ama ben onlara göğüs gerebilme niyetindeyim..Şu an hayatımda kimse yok.. Mutlu bi evlilik ve anne olmak ennn çok özendiğim şey... O yüzden umutla bekliyorum Beyaz atlı prensimin gelip beni alıp götürmesini..:123: Evli olanların çoğu nasip olunca bi anda nolduğunu anlamıyosun bile olup bitiyo herşey diyo.. Hayırlı bi evlilik olsunda.. En önemlisi o.. Bi ömür geçireceksin o insanla.. Sen erken evlenmişsin ama ne güzel ki eşin sana Allah'ın bi hediyesi olmuş ki çooookkk mutlusun.. Maşllah aşkınız bi ömür daim olur inşallah...
rüzgargülü cok güzel anlatmissin.. allah ayirmasin, kimse bozmasin.. masallah diyelim..
de dogru insan, seni begenecek insan, ailenin istedigi insan, senin begenip istedigin insan,
senin sevecegin insan, sana uygun yerde yasayan insan..
bunlarin hepsinin birlestigi biri karsima cikmayacagi icin evlenmek, hadi evlenin denilince olmayan bisey.. :26:
Allah size de hayirli,mutlu evlilikler nasip etsin kizlar.
INSALLAH guzel bir evlilik yaparsiniz sizde..
Tabiki iyi tanimak onemli. Ama hayat karsisina bir gun cikariyor insanin..
Onun dogru kisi oldugunu anliyorsun.. Tabi bazi sanssiz evlilikler olabiliyor. Insanin iyi bildigi kotu cikiyor,bazende hic tanimadan evleniliyor..
Allah o duruma dusurmesin kimseyi..
Kisi cesitli sinavlardan gecer.. Onemli olan sabirla imanla gecebilmek..
Mesela bende bebek istiyorum ama olmuyo. Allah ne zaman verirse artik. Demekki benimde imtihanim bu
Neyse size hayatta bol sans diliyorum kizlar.. Allah ileride evlendiginiz zaman utandirmasin insAllah..
platoniğim aldığın ciciler çok güzel iyi günlerde gülerek giy inşş balımallah gönlüne göre verir canim insallah hayirli bir evlat sahibi olursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?