- 4 Aralık 2013
- 2.414
- 309
- 198
- 35
Antivirüs yokmu canımm
virüsle alakalı değil bence cast mıydıı ne yazıyordu o programla alakalı sanırım canım :44:var canım ama nasıl oldu anlamadım
programlar falan hepsi çalışıyo sadece pc yi açtığımda şöyle bişi çıkıyo
]
virüsle alakalı değil bence cast mıydıı ne yazıyordu o programla alakalı sanırım canım :44:
antivürüs ile temizle canımgeçen defa da virüs girdiğinde böyle olmuştu ama ondan gene virüs girdi diye düşündüm
pek pc yle aram da yoktur ki yav
antivürüs ile temizle canım
antivürüs programından yap canım tüm bilgilerini silmene gerektüm pc yi temizletmeye çalıştım ama olmadı galiba
antivürüs programından yap canım tüm bilgilerini silmene gerek
tarattır sil
merhaba hoşgeldin aramıza bende 21 yıldır devam ediyommerhaba bekarlığıma 25 yıldır devam kulak memesi kıvamını alınca bırakırım herhalde
aa bilgisayarcıya faln göndrsenşu an öyle yapıyorum canım ama netten araştırdım ekran kartıyla ilgili bi sorunmuş
merhaba hoşgeldin aramıza bende 21 yıldır devam ediyom
aa bilgisayarcıya faln göndrsen
yok canım tam bekarım :)erkek arkadaş falan varmı peki sormamın bir sakıncası yoksa
bilgisayarcı falan söyle onlar bilgileri silmeden hallederler benim bilgisayarada bulaşmıştı sildi ve bilgisayarımdaki bilgilere vs. dokunmadı hiçşöyle diyim ekran kartıyla ilgili olan bi programdan kaynaklanıyormuş hata vermesi
bir sürü aşaması var okudum da pek anlamadım :44::44:
en azından format atmaya gerek yokmuş ona çok sevindim
bir sürü filmlerim vardı onları düşünüyordum ne olacak diye
yok canım tam bekarım :)
ben yarım bekarım bende var
yok canım tam bekarım :)
bilgisayarcı falan söyle onlar bilgileri silmeden hallederler benim bilgisayarada bulaşmıştı sildi ve bilgisayarımdaki bilgilere vs. dokunmadı hiç
ekran kartı falan hallederler
ok canım tam bekarım :)
ben yarım bekarım bende var
tek bir yerde saklamamk gerk evet iyi yapmışsın cdler faln bu yönde çok iyi oluyorinşallahh yaa
Allahtan resimlerimi falan cd ya aktarıp öyle saklıyorum
işte bende yok adayda yok
benim nerdeyse arkadaşlarımın hepsi evlendi bitanede en gıcığı var o kendini biliyorsözleniyor. bende evliliği şu an rafa kaldırdım okuyomusun çalışıyomusn.
benden 2 yaş küçük arkadaşımın oğlu var birkaç ay sonra oğlu 1 yaşına gircek benle aynı yaştaki arkadaşımında 3-4 yada 5 yaşında kızı var[işte bende yok adayda yok
benim nerdeyse arkadaşlarımın hepsi evlendi bitanede en gıcığı var o kendini biliyorsözleniyor. bende evliliği şu an rafa kaldırdım okuyomusun çalışıyomusn.
benden 2 yaş küçük arkadaşımın oğlu var birkaç ay sonra oğlu 1 yaşına gircek benle aynı yaştaki arkadaşımında 3-4 yada 5 yaşında kızı var
çalışıyorum canım açık lisede okuyorum İnşAllah seneye bitecek
sen peki canımm okyrmsn çalışyrmsn tanıtırmısın kendini
ahh bi yaz gelseemuhasebeciyim şirkette burdanda çıkmak istiyorum yaz bi gelsin inşallah tatil yapıcam
ahh bi yaz gelsee
muhasebeyi sevmiyormusun:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?