En tatlı şey
Tek sevgilim çilek-çikolata
Derslere mi yoğunlaştınnn hııı hiç denk gelemiyoruzzzzzzzzzz =) naber pim pimmmm
en soğru seçim yawrucankuş
Aynen kuşcan.Gece giriyorum 12 gibi ancak o zamanda sizden kimse olmuyor görüşemiyoruz
sen istanbuldamsın margacan
Bebeğim aynı hesap
baksana mesaj sayımaaaa
en soğru seçim yawrucankuş
bende iyiymm canm çalışyorum ne vr neyok
Yalnız zamanlar
Diğer hesaba noldu neden bundasın sen :44::44::44:
Kafa gitti algılayamadım. Nickini mi değiştirdin
Nick falan değiştirirsem millet yadırgar la beniNicoyla ben patlama yaşadım resmen
Ne yalnızı ayol bilemezsin kibahar geliyor hekesin içi kıpır kıpır
Ben istedim oda senimi kıracam apla dedi değiştirdi.
Jagger yazmak zoruma gidiyordu j harfim doğru basmıyor canımcııığııımm diğiştir litfen dedim odasağ olsun ağlasını kırmadı
Ne yalnızı ayol bilemezsin kibahar geliyor hekesin içi kıpır kıpır
Ben istedim oda senimi kıracam apla dedi değiştirdi.
Jagger yazmak zoruma gidiyordu j harfim doğru basmıyor canımcııığııımm diğiştir litfen dedim odasağ olsun ağlasını kırmadı
Hayır üyelikler birleştirildi
İkisinde de 10 bin küsur mesaj vardı bu üyelikle o üyelik birleşince bu kadar mesaj sayısı oldu
Evet ablaşum yarın sabah otobüsüm var
eğer müsait olursan ararım seni yolda
canım sıkılıyor da yolda giderken kitap oku müzik dinle dinle bir yere kadar valla
Sana okuduğum kitapları anlatırım sonra + 18 konuşuruzzz olur mu
hahahah bence sen değiştirme kişiliğin ve nikin aynı doğrultudaKafa gitti algılayamadım. Nickini mi değiştirdin
Nick falan değiştirirsem millet yadırgar la beniNicoyla ben patlama yaşadım resmen
Haksızlık la bu
Biz onca ugrasalım kız 2 saniyede mesaj arttırsın
AHAHAH Sus len millete ne konuştuğumuzu ifşa etmebiz güzel şeyler konuşuyoruz senle entel takılıyor bilim tartışıyoruz
hahahah bence sen değiştirme kişiliğin ve nikin aynı doğrultuda
Ne yapayım o üyelikte de çok arkadaşım vardı bu üyelikte de çok olmuştuuu
Bak seni kola banyosuna sokarım! İçine de mentos atarım asitten ölürsün haaaaaaaaaaaaaaaaa
AHAHAH Sus len millete ne konuştuğumuzu ifşa etmebiz güzel şeyler konuşuyoruz senle entel takılıyor bilim tartışıyoruz
hahahah bence sen değiştirme kişiliğin ve nikin aynı doğrultuda
Ahaha kızım ben nane ferahlık manyağıyım bu işler bana koymazcanlanır 2 kat güçlenirim
Bile bile arka taraflardan aldım koltuğu rahat rahat telefonda konuşalım diyeeeeeeeeeeönde çok insan oluyo herşeyi duymasınlar özelime girmesinnnlerrr
Bir video vardı adam küveti kaç şişe kola ile dolduruyordu
İçine de bir kutu dolusu mentos atıyordu
Kolanın halini görsennnn varyaaaa
Zarar görecek teni ama haberi yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kola dolu bir kovaya kafamı sokup kola içesim var
Yarim, çok özelsin yarim
Kıskanma seni de ararım
Ama sen dışına konuşmuyorsun içine konuşuyorsun
sesin çok az geliyo
İnşAllah 70 kilo olursunn dermişiimmAhahaYiyin yiyin şişin sonra ben 45 kilo kalayım
aynı ben bende çalışıyorum bide sınavlara çalışıyorumm zor iş yaa :18:Hep gül kuzucum
Olur olur daha kaç yaşındasın kuzum sen önünde uzun zamanlar var
Şöyle ben 6 sene çalıitım son 4 senedir çalışmıyorum.Kpss kazanacağım diye bi taraflarımı yırtıyorumhayata ters başladım az sanki.Millet önce sınava mınava girer snra çalışır ben çalışıp sonra kpss girdim.Özel sektör kötü hacı
evde olursan tüm işleri sana yıkarlar zatennnsorma işi bıraktım evde her gelen kahve yapıyomm ev kzıı oldum diye işde bitmiyoo
Nassınn dadlummmheyyy sanadaaa günaydın anca girebildimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?