Bekarlığa Vedaymış

Bence normal. Arkadaşlarla eller havaya yaparsınız ya da doğum günü kutlarsınız ya herkes kendi parasını öder. Işte bu da o. Tabiki 140 lira pahalıdır o ayrı. Ama olay bu. Eğlenme amacıyla gidilir herkes kendi parasını öder. Yoksa onu da gelin ödese ooo:)

Bence normal. Arkadaşlarla eller havaya yaparsınız ya da doğum günü kutlarsınız ya herkes kendi parasını öder. Işte bu da o. Tabiki 140 lira pahalıdır o ayrı. Ama olay bu. Eğlenme amacıyla gidilir herkes kendi parasını öder. Yoksa onu da gelin ödese ooo:)
O dediginiz olur ancak diger arkadaslarla konusulur geline supriz yapilir eyvallah ama gelinin parayla emrivaki yapmasi ayip. Mesela benim d.gunumu kutlayacagiz kisi basi 100tl gibi birsey olmus.

O dediginiz olur ancak diger arkadaslarla konusulur geline supriz yapilir eyvallah ama gelinin parayla emrivaki yapmasi ayip. Mesela benim d.gunumu kutlayacagiz kisi basi 100tl gibi birsey olmus.
Haklisiniz emri vaki olmamış beni de çağırmıştı arkadaşım hamileyim sigara içilen mekânda olamam demistim halbuki param yoktu:)

Yurtdışında(yabancılar) söz, nişan, kina yapmadığı icin " bekarlığa veda" partisi yapiyor ve nedimeleri organize ediyor ve ödüyor. Gelinin masrafida nedimeler tarafindan karşilaniyor.

Yani burda normal...

Hanımlar merhaba, samimi bir arkadaş grubumuz var.
Bu arkadaşlardan bir tanesi evleniyor. Ve bekarlığa veda partisi yapıcak. Bugün mesaj atmış kişi başı 140 liraymış.Gelmeyene küserim mutlaka bekliyorum falan dedi. Bi kere bu şekilde ücret istemesi çok itici geldi,bu işin adabı bu mudur ben mi yanlış düşündüm.Ve ayrıca kına gecesi de yapıcak,düğün de zaten takımızı takıcaz. Daha kıyafeti saçı başı da var.Makul bi fiyat olsa hadi neyse diyim ama daha bugün çok beğendim bi çantayı aynı fiyata çok diye almadım. Millet evleniyor diye ben niye bu kadar masrafa girmek zorundayım anlamıyorum. Kısacası gitmesem ayıp olur mu ya yanlış mı düşünüyorum

Yuh.

Bu da yeni moda cikti. Bilmiyorum bans cok ayip geldi

Bekarlığa vedaya gidersen düğünde takı takma

Bugün de konular hep 140 liradan gidiyor.

Bekarlığa veda mekanı ayarlanır ve düğün sahibi öder. İnsanlar gelir eğlenir gider. Herkes kendi cebinden ödeyecek saçmalığını ilk kez duydum.

Cok ilginçmis gercekten.mezuniyet balosuna gider gibi

Bekarliga veda gecesi yapan cok arkadasim oldu. Herkes kendi parasini odedi. Cunku alkollu mekana gidiyorduk kimin ne icecegini kimse bilemez. Herkes kafasina gore takilir. Geceyi duzenleyen herkese hediyeler dagitir, kiyafetler tek bir ornek veya benzer olur onlari onceden alir ve yollar. Yani ben o geceye 140 lira odeyeceksem gecenin sahibi cok daha fazlasini odemistir zaten. Cok samimi arkadaslar cagrildigindan kimsenin gozune gelmez orda kendi hesabini odemek. Ama siz gitmek istemiyorsaniz gitmeyin elbette.

Hanımlar merhaba, samimi bir arkadaş grubumuz var.
Bu arkadaşlardan bir tanesi evleniyor. Ve bekarlığa veda partisi yapıcak. Bugün mesaj atmış kişi başı 140 liraymış.Gelmeyene küserim mutlaka bekliyorum falan dedi. Bi kere bu şekilde ücret istemesi çok itici geldi,bu işin adabı bu mudur ben mi yanlış düşündüm.Ve ayrıca kına gecesi de yapıcak,düğün de zaten takımızı takıcaz. Daha kıyafeti saçı başı da var.Makul bi fiyat olsa hadi neyse diyim ama daha bugün çok beğendim bi çantayı aynı fiyata çok diye almadım. Millet evleniyor diye ben niye bu kadar masrafa girmek zorundayım anlamıyorum. Kısacası gitmesem ayıp olur mu ya yanlış mı düşünüyorum

Bence gitmek istemiyorsanız bir bahane uydurup gitmeyin, paralı olması bana abes gelmedi, sonuçta beraber eğleneceksiniz, gitmek konusunda şüpheye düşüyorsanız demekle çok yakın değilsiniz, kendinize çantayı alın boşverin:)

Kına yapmayan bekarliga veda yapar bi kere. Her ulkenin adetini yapacak herhalde sırayla densiz. Acik acik soyle

Cahide nedir bilmiyorum ama bendeniz ankarada 2 kere fasıla giderim o paraya
Ankaradaysan bilirsin cnm muhtemelen o fiyat fix menü fiyatıdır. Fiyatlar lüks restoranlarda ortalama böyle çünkü. Biz de doğum günlerinde ya da kutlamalarda toplanıp yemeğe gideriz ve fix menü üzerinden herkes kendininkini öder. Bana normal geldi ama bekarlığa vedada usül nedir bilmiyorum.

Kız kıza lüks bi gece klübünde eğleneceksiniz anlaşılan. Konseptiniz de belli; bekarlığa veda eden arkadaşımız var :) ben olsam giderim, paraya da takılmam çünkü öyle bi mekanda ne olursa olsun o fiyatlara eğleniliyor.

Gerçi benim ve arkadaşlarım için amaç eğlenmekse her yerde her mekanda eğleniriz, ama arkadaşım böyle yapalım demişse de asla kırmam giderim.

:D böyle uyanıklık hayatımda görmedim ya.. iyi fikir aslında.
hadi kızlar bi el atın da bekarlığa veda edeyim der gibi :D

Back
X