- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O dediginiz olur ancak diger arkadaslarla konusulur geline supriz yapilir eyvallah ama gelinin parayla emrivaki yapmasi ayip. Mesela benim d.gunumu kutlayacagiz kisi basi 100tl gibi birsey olmus.Bence normal. Arkadaşlarla eller havaya yaparsınız ya da doğum günü kutlarsınız ya herkes kendi parasını öder. Işte bu da o. Tabiki 140 lira pahalıdır o ayrı. Ama olay bu. Eğlenme amacıyla gidilir herkes kendi parasını öder. Yoksa onu da gelin ödese ooo:)
Haklisiniz emri vaki olmamış beni de çağırmıştı arkadaşım hamileyim sigara içilen mekânda olamam demistim halbuki param yoktu:)O dediginiz olur ancak diger arkadaslarla konusulur geline supriz yapilir eyvallah ama gelinin parayla emrivaki yapmasi ayip. Mesela benim d.gunumu kutlayacagiz kisi basi 100tl gibi birsey olmus.
Guzel mazeretHaklisiniz emri vaki olmamış beni de çağırmıştı arkadaşım hamileyim sigara içilen mekânda olamam demistim halbuki param yoktu:)
Hanımlar merhaba, samimi bir arkadaş grubumuz var.
Bu arkadaşlardan bir tanesi evleniyor. Ve bekarlığa veda partisi yapıcak. Bugün mesaj atmış kişi başı 140 liraymış.Gelmeyene küserim mutlaka bekliyorum falan dedi. Bi kere bu şekilde ücret istemesi çok itici geldi,bu işin adabı bu mudur ben mi yanlış düşündüm.Ve ayrıca kına gecesi de yapıcak,düğün de zaten takımızı takıcaz. Daha kıyafeti saçı başı da var.Makul bi fiyat olsa hadi neyse diyim ama daha bugün çok beğendim bi çantayı aynı fiyata çok diye almadım. Millet evleniyor diye ben niye bu kadar masrafa girmek zorundayım anlamıyorum. Kısacası gitmesem ayıp olur mu ya yanlış mı düşünüyorum
Hanımlar merhaba, samimi bir arkadaş grubumuz var.
Bu arkadaşlardan bir tanesi evleniyor. Ve bekarlığa veda partisi yapıcak. Bugün mesaj atmış kişi başı 140 liraymış.Gelmeyene küserim mutlaka bekliyorum falan dedi. Bi kere bu şekilde ücret istemesi çok itici geldi,bu işin adabı bu mudur ben mi yanlış düşündüm.Ve ayrıca kına gecesi de yapıcak,düğün de zaten takımızı takıcaz. Daha kıyafeti saçı başı da var.Makul bi fiyat olsa hadi neyse diyim ama daha bugün çok beğendim bi çantayı aynı fiyata çok diye almadım. Millet evleniyor diye ben niye bu kadar masrafa girmek zorundayım anlamıyorum. Kısacası gitmesem ayıp olur mu ya yanlış mı düşünüyorum
Ankaradaysan bilirsin cnm muhtemelen o fiyat fix menü fiyatıdır. Fiyatlar lüks restoranlarda ortalama böyle çünkü. Biz de doğum günlerinde ya da kutlamalarda toplanıp yemeğe gideriz ve fix menü üzerinden herkes kendininkini öder. Bana normal geldi ama bekarlığa vedada usül nedir bilmiyorum.Cahide nedir bilmiyorum ama bendeniz ankarada 2 kere fasıla giderim o paraya