bekarligimi özledim :(

evliliğin ilk senesi gerçekten zor, hele bide burda cicim ayları bitecek falan diyen hanımları okudukça dahada korkuyorum acaba daha mı kötü olacak diye...

Evlilik işte.. Saç + makyaj olmadan sokağa adımımı atmazdım şimdi aynaya bile bakmadan çıkıorum :D Eşimde öyle benim ben bölemiydim dio saçımı yapmadan çıkmazdım dışarı.. şimdi ayda bi yaparsa yapıo :) Evlilik konsepti böle :D Ama son zamanlarda ben dikkat ediyorum.. Bide ben evlendikten sonra kilo almadım aksine verdim o yönden şanslıyım ev hanımıyım bide :) 9 kilo alsam ruh halimi düşünmek bile istemiyorum.. Bence toparlanın bi bayan için kilo önemli.. Bide bakımlı olun.. Hem morelinizde düzelir :)

Evlilik işte.. Saç + makyaj olmadan sokağa adımımı atmazdım şimdi aynaya bile bakmadan çıkıorum :D Eşimde öyle benim ben bölemiydim dio saçımı yapmadan çıkmazdım dışarı.. şimdi ayda bi yaparsa yapıo :) Evlilik konsepti böle :D Ama son zamanlarda ben dikkat ediyorum.. Bide ben evlendikten sonra kilo almadım aksine verdim o yönden şanslıyım ev hanımıyım bide :) 9 kilo alsam ruh halimi düşünmek bile istemiyorum.. Bence toparlanın bi bayan için kilo önemli.. Bide bakımlı olun.. Hem morelinizde düzelir :)

nası kilo verdin:40:

çocuk doğurmadan önce lütfen hazırlıklı ol.:49:
çünkü o zaman memeler artı tüm vücut deforme olacak, gece uykusu yok,mutfaktan çıkamamak ne demek mutfakta yatıcaksın falan:27: yani gülü seven dikenine katlanıyor:31:

hahah a tum yenı evlı bayanlar aynı demekkı.
tatlım hem evdesın hem kendıne bakmıyosun bende 2 aylık evlıyım:)
çalışıyorum .haftada 1 gun temızlık yapıyorum.yeterde artar bıle.zaten gun boyu yokuz evde.
2gun yemek.
:)
diğer günler tost kahvaltılık falan...
valla hıc kusura bakmasın:)

nası kilo verdin:40:

Uyuyarak :31: Tam açıklarsam çok geç uyanıyorum ve kalktığımda kendime tost yapıyorum. Akşam yemeğini bile yemiyorum bazen çünkü tostu zaten 2-3 saat önce yemiş oluyorum ve tok oluyorum haliyle. Yemeği de bazen çok bazen az yiyorum kendimi dengeliyorum. Abur cuburu kestim çok nadir yiyorum. Sağlıksız kilo verme biçimi tabi bide ben kilo almaktan korktum evlenince onun da etkisi olabilir :)

Uyuyarak :31: Tam açıklarsam çok geç uyanıyorum ve kalktığımda kendime tost yapıyorum. Akşam yemeğini bile yemiyorum bazen çünkü tostu zaten 2-3 saat önce yemiş oluyorum ve tok oluyorum haliyle. Yemeği de bazen çok bazen az yiyorum kendimi dengeliyorum. Abur cuburu kestim çok nadir yiyorum. Sağlıksız kilo verme biçimi tabi bide ben kilo almaktan korktum evlenince onun da etkisi olabilir :)

ben 7-8 kilo aldım ve şu an korkar hale geldim 6 aylık evliyim işyerinde boyoz ye öğlen sağlam yemek ye gün boyu otur evde de akşam sağlam ye eşinle insan daha iştahlı oluyor sonuç bu:44::44:

Iyi akşamlar kizlar.. dert deil ama sorum olacakti.. ben evleneli henüz bir yol olmadi 6 ayi gecti iste.. aslinda esimle cok severek evlendim.. onunla uyumak cok mutlu ediyor beni.. ara sira kavgalarimiz olsada cok şükür toparliyoruz.. yani beni sevdigine eminim.. simdi diyeceksiniz ki eee senin derdin ne.. ya kizlar ben bekarken zaten calistigim icin cok rahat bi hayatim vardi.. cok ozenli giyinir makyaj yapar surekli diyet fln.. buldugum her firsatta ankara istanbul eskisehor vs gezerdim yazin ailemi alir annemle babami tatile gotururdum.. ama simdi oyle degil.. evlendim evleneli hayatinda yemek yapmayan ben mutfaktan çıkamaz oldum :( esim yardim ediyor sagolsun ama o da bi yere kadar tabi :( sonra ev is arasi mekik dokur oldum .. üstüne üstlük bu kadar kisa surede dokuz kilo almışım :( frenlemeye calisiyorum ama esime yapinca bende kaciriyorum maalesef :( eskiden kendime gore az az ayarlardim ama simdi Olmuyo :( benki ölçü olarak 95-65-95 ten cm oynamazdim simdi ne makyaj istiyorum ne giyinmek :( zaten sagolsun esim kiskancligindan herseyi yasakladi tayt platform topuk fln yasak:( saclarim sari belimdeydi simdi ugrasamiyorum diye koyu renge boyatip kestirmek zorunda kaldim :( yetisemiyorum camasir bulasik :( bide cocugu olan calisan bayanlar napiyo bu tempoya yurek mi dayanir ya ; (( ozur dilerim uzun oldu ama napayim moralim boZuldu :(( bide üstüne üstlük esim bebek istemeye basladi :( ben zaten allak bullak durumdayim :( ona bunlari anlatsam kesin yanlis anlar :( o yuzden size anlatiyorum.. evlilige hazir degilmissin fln demeyin lutfen sirf esimle evlenmek icin simdi olsa yine gozu kapali evlenirdim..

eşin senin kafadansa gene gezebilirsiniz yemek temizlik vs arada dışardan söyleyerekte halledilir eşinde yardım ediyomuş onun dışında ben çok süslü olmadığımdan radikal bi değişiklik yaşamadım 6 ayda 9 kiloda harbiden fazla

9 kilo almak gerçekten insanın psikolojisini bozar.sorun bekarlığın özlenmesi değil bence.

ya ben yıllardır bekliyorum evliliği.bendemi böle olucam.:25: yaşadığım ilden başka bi ile gidicem.zaten yeterince yalnız kalıcam:43: hemen iş bulup çalışmam da mümkün değil.bukadar monotonlaşıyomu evlilik:26:

ya ben yıllardır bekliyorum evliliği.bendemi böle olucam.:25: yaşadığım ilden başka bi ile gidicem.zaten yeterince yalnız kalıcam:43: hemen iş bulup çalışmam da mümkün değil.bukadar monotonlaşıyomu evlilik:26:
Yani genel olarak evet ilk gunku heyecan romantizm fln yerini hayatin gerceklerine birakiyor
keske oyle demeseydin ya :( dokuz kilo aldiktan sonra halim ne olur fln ; (

hahah a tum yenı evlı bayanlar aynı demekkı.
tatlım hem evdesın hem kendıne bakmıyosun bende 2 aylık evlıyım:)
çalışıyorum .haftada 1 gun temızlık yapıyorum.yeterde artar bıle.zaten gun boyu yokuz evde.
2gun yemek.
:)
diğer günler tost kahvaltılık falan...
valla hıc kusura bakmasın:)
Ben surekli evde degilim ki canim sabah sekiz aksam alti calisiyorum.. isteyim tum gun yani evde olsam ooooohhhhhhh ;) nerde.. bideoyle tost fln koymak istemiyorum esimin onune...
ben 7-8 kilo aldım ve şu an korkar hale geldim 6 aylık evliyim işyerinde boyoz ye öğlen sağlam yemek ye gün boyu otur evde de akşam sağlam ye eşinle insan daha iştahlı oluyor sonuç bu:44::44:

Aynen canim :)))) ayni durumdayız

Butun isi niye siz ustlendiniz ki. Sizde calisiyorsunuz esiniz yardim etsin siz de kendinize vakit ayirin. Ben kizima bakiyorum evdeyim esim cok yogun tempoda calisiyor ona ragmen is bolumu yapiyoruz. Ortak bir hayat yasiyoruz hersey ortaklasa olmali bence.

ben de bekarım 30 yaşındayım işim var yalnız yaşıyorum özgürüm ama gel gör ki hiç dediğin gibi eğlenemiyorum ben de sevdiğim erkekle evlenmek isterdim, sen erken yaşta evlenmişsin galiba doyamamışsın bekarlığına

ben 8 senelik evliyim al benden de o kadar hala özlüyorum bekarlığımı ama YAPCAK BİŞEY YOK bekarken rahattım sorumluluk daha azdı ama şimdiki gibi huzurlu değildim haytta sadece kendimden sorumlu değilim beni bekleyen bir eş (işimiz nedeni ile eşim benden önce evde olur ) annesini bekleyen bir evlada sahibim bu dünyada işe yarar hissetmek sorumluluğu zorda olsa avareliğin çekiciliğinden daha üstün geliyor ;) alışırsın daha yeni evlisin

Back
X