- Konu Sahibi cikolatakizzz
evliliğin ilk senesi gerçekten zor, hele bide burda cicim ayları bitecek falan diyen hanımları okudukça dahada korkuyorum acaba daha mı kötü olacak diye...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik işte.. Saç + makyaj olmadan sokağa adımımı atmazdım şimdi aynaya bile bakmadan çıkıorumEşimde öyle benim ben bölemiydim dio saçımı yapmadan çıkmazdım dışarı.. şimdi ayda bi yaparsa yapıo :) Evlilik konsepti böle
Ama son zamanlarda ben dikkat ediyorum.. Bide ben evlendikten sonra kilo almadım aksine verdim o yönden şanslıyım ev hanımıyım bide :) 9 kilo alsam ruh halimi düşünmek bile istemiyorum.. Bence toparlanın bi bayan için kilo önemli.. Bide bakımlı olun.. Hem morelinizde düzelir :)
nası kilo verdin![]()
UyuyarakTam açıklarsam çok geç uyanıyorum ve kalktığımda kendime tost yapıyorum. Akşam yemeğini bile yemiyorum bazen çünkü tostu zaten 2-3 saat önce yemiş oluyorum ve tok oluyorum haliyle. Yemeği de bazen çok bazen az yiyorum kendimi dengeliyorum. Abur cuburu kestim çok nadir yiyorum. Sağlıksız kilo verme biçimi tabi bide ben kilo almaktan korktum evlenince onun da etkisi olabilir :)
Iyi akşamlar kizlar.. dert deil ama sorum olacakti.. ben evleneli henüz bir yol olmadi 6 ayi gecti iste.. aslinda esimle cok severek evlendim.. onunla uyumak cok mutlu ediyor beni.. ara sira kavgalarimiz olsada cok şükür toparliyoruz.. yani beni sevdigine eminim.. simdi diyeceksiniz ki eee senin derdin ne.. ya kizlar ben bekarken zaten calistigim icin cok rahat bi hayatim vardi.. cok ozenli giyinir makyaj yapar surekli diyet fln.. buldugum her firsatta ankara istanbul eskisehor vs gezerdim yazin ailemi alir annemle babami tatile gotururdum.. ama simdi oyle degil.. evlendim evleneli hayatinda yemek yapmayan ben mutfaktan çıkamaz oldumesim yardim ediyor sagolsun ama o da bi yere kadar tabi
sonra ev is arasi mekik dokur oldum .. üstüne üstlük bu kadar kisa surede dokuz kilo almışım
frenlemeye calisiyorum ama esime yapinca bende kaciriyorum maalesef
eskiden kendime gore az az ayarlardim ama simdi Olmuyo
benki ölçü olarak 95-65-95 ten cm oynamazdim simdi ne makyaj istiyorum ne giyinmek
zaten sagolsun esim kiskancligindan herseyi yasakladi tayt platform topuk fln yasak
saclarim sari belimdeydi simdi ugrasamiyorum diye koyu renge boyatip kestirmek zorunda kaldim
yetisemiyorum camasir bulasik
bide cocugu olan calisan bayanlar napiyo bu tempoya yurek mi dayanir ya ; (( ozur dilerim uzun oldu ama napayim moralim boZuldu
( bide üstüne üstlük esim bebek istemeye basladi
ben zaten allak bullak durumdayim
ona bunlari anlatsam kesin yanlis anlar
o yuzden size anlatiyorum.. evlilige hazir degilmissin fln demeyin lutfen sirf esimle evlenmek icin simdi olsa yine gozu kapali evlenirdim..
9 kilo almak gerçekten insanın psikolojisini bozar.sorun bekarlığın özlenmesi değil bence.
Yani genel olarak evet ilk gunku heyecan romantizm fln yerini hayatin gerceklerine birakiyorya ben yıllardır bekliyorum evliliği.bendemi böle olucam.yaşadığım ilden başka bi ile gidicem.zaten yeterince yalnız kalıcam
hemen iş bulup çalışmam da mümkün değil.bukadar monotonlaşıyomu evlilik:26:
keske oyle demeseydin yaEvlilik işte.. Saç + makyaj olmadan sokağa adımımı atmazdım şimdi aynaya bile bakmadan çıkıorumEşimde öyle benim ben bölemiydim dio saçımı yapmadan çıkmazdım dışarı.. şimdi ayda bi yaparsa yapıo :) Evlilik konsepti böle
Ama son zamanlarda ben dikkat ediyorum.. Bide ben evlendikten sonra kilo almadım aksine verdim o yönden şanslıyım ev hanımıyım bide :) 9 kilo alsam ruh halimi düşünmek bile istemiyorum.. Bence toparlanın bi bayan için kilo önemli.. Bide bakımlı olun.. Hem morelinizde düzelir :)
Ben surekli evde degilim ki canim sabah sekiz aksam alti calisiyorum.. isteyim tum gun yani evde olsam ooooohhhhhhhhahah a tum yenı evlı bayanlar aynı demekkı.
tatlım hem evdesın hem kendıne bakmıyosun bende 2 aylık evlıyım:)
çalışıyorum .haftada 1 gun temızlık yapıyorum.yeterde artar bıle.zaten gun boyu yokuz evde.
2gun yemek.
:)
diğer günler tost kahvaltılık falan...
valla hıc kusura bakmasın:)
ben 7-8 kilo aldım ve şu an korkar hale geldim 6 aylık evliyim işyerinde boyoz ye öğlen sağlam yemek ye gün boyu otur evde de akşam sağlam ye eşinle insan daha iştahlı oluyor sonuç bu:44::44: