Bekarlık Günlerinizde En çok ne yaşamayı özlediniz?

Aminnn

İstediğim gibi giyineyi, hesap vermeden dısarı cıkmayı... özgürlüğü özledim...

katılıyorum sana iyiki evlat var rabbim onlara sağlık versinn.. hani o korku varya hiç bitmiyorki uyuturum oğlumu o uyurken duam şu allahım oğlumu bensiz beni oğlumsuz bırakma ve akar gözümden yaşlar ve evet uyku ne çok özledim pazar günleri 11 re kadar uyumayı ama ne gariptirki.. bazen kaynanam birak bende kalsın der pazar günü uyuyun diye bırakmam bırakamam böylede bişiyiz yanii..

Amin, sağlıklı huzurlu olsun yavrularımız.
O korkuyu atabilmem mümkün değil zaten, ben de hergün dua ederim, ödüm kopuyor. Akla gelmesi bile acı verici.
Uyumaktan geçtim artık:))) hafta içi 5te ayaktayım ( işten ötürü gerçi) kuzum en azından 7-8 e kadar uyutuyor:)))))

biz 3 kızdık hepimiz evliyiz şu an hafta sonları toplaşıp gideriz anneme ki daha dün akşam ordaydık ne tesdüfki bu konuya benzer konu açıldı ve annem şunu dedi.. evlenmeyip benim yanımda olmanızı istemezdim.. o zaman daha çok üzülürdüm kendi yuvanızı kurdunuz mutlusunuz evlatlarınız var ve ben anne olarak çok mutluyum .haftada birde olsa 15 günde birde olsa toplaşırız anacığım kara lahana ve sarmasını ve turşu kavurur bize..rabbim kuzularla yaşlanmayı bizede naSİP ETSİN ..

Ne güzel, tadını çıkarın:))
Bir ömür yavrularımız bizimle yaşamayaklar, mutlu olsunlar yeter.
İnşallah torun da görürüz:)))

Annemin geceleri odamıza girip bizi kontrol etmesini, üzerimizi örtmesini özledim.
İşten eve geldiğimde açık olan tv sesini, pişen yemeğin kokusunu özledim.
En çokta elleriyle yaptığı lezzetli yemekleri özledim..
Alışveriş yapacağımız zaman babamdan kartını istesene diye naz yapmayı, sabah kredi kartını yastığımın altında bulmayı özledim..

Not: Bekarım

Allah omur versin hepsine , yok simartmak demeyelim de ben cok duskunum onlara cok duygusalim bu yuzden.
Sevdigimin ailesi de iyi insanlar cok seviyorum ama yarin onlara anne baba demeye icim elvermiyor,
Benim demek istedigim , nebileyim duygulandim konuyu okuyunca, annem beni evimin neşesi diye sever, babam da borca harca kafasi takilir hep sikintili, tiroid hastasi. Ama benle şakalaşinca bir mutlu oluyor, kiyamiyorum onlar ben gidince neyapar ona uzuluyorum .simdi de annem muhlama yapiyor bana .evlenince canin cekince kendin pisir tek basina .annemsiz yiyemem ben onu apayri seviyorum doyamam
Nerden actilar bu konuyu yaa hepimiz duygulandik

Eve gelince işten yemegin hazır olmasını ve rahat rahat kafamı yataga koydugumda yatmayı..
eve gwldigimde pis yemek kokusunu elbiselerimin ütülümiş dolabımda oldugunu görmm daha ne dyblrm...
offfffff offff...

amin mevlam başımızdan eksik etmesin onları şımartılmak dedim diye alınma hepimiz zamanında şımartıldık.. halende şımartıyor anacığım biz kızlarını anlaki evine gittiğimizde sevdiğimiz yemekleri yapar kendi evime döndüğümde illaki dolabından bir şeyleri paket yapar verirr..o şımartılmak hiç bitmezz ama inan evlilik çok güzel bir duygu kendi evin ve de çocukların sevgiyle kall..

Aminnnn....
Yok alinmadim olur mu oyle sey , insallah evlilik sandalina biner de goruruz o gunleri

Arkadaşlar dün eşime sordum bekarlık hayatını özlüyormusun yada en çok neleri özlüyorsun diye en çok arkadaşlarıyla geç saatlere kadar oturmayı muhabbet etmeyi özlemiş ayyyy canımm dedim ben yemekti ütüydü temizlikti iş di güçdü o da muhabbet etmeyi özlemiş

Annemle babamla yasadigim heranimi özlüyorum..saatlerce pc basinda oturup miskinlik yapmayii ..temizlikmis yemekmis ohhh gel.keyfim gellleri ozledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…