- 26 Mayıs 2014
- 13.524
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
öyle deme üzüldüm rabbim hiç bir kuzucuğu annesiz bırakmasın mekanı cennet olsunAnnemi küçük yaşta kaybettim o yüzden sorumsuzluk yapmayı vs özlemek gibi bir lüksüm de olmadı. Ortaokul zamanıydı en son, yemek kokularıyla eve gelmek, nazlatılmak...
AminnnValla ben camasir yemek bulasik utu yapmamayi istedigim saat uyuyup uyanmayi keyifli bi yemek yiyebilmeyi gezmeyi sinemaya gitmeyi kimseye hesap vermemeyi anamla carsida gezip alisveris yapmayi ordan da yemege gitmeyi ozledim...simdi 4 yillik evliyim ve 2 yasinda bi oglum var sonsuz sukurler olsun.ama insan bunlarida arada sirada aramiyor diil yani.yinede memnunum hayatimdan.allah kocami ve oglumu basimdan eksik etmesin.
Amin amiiinn...öyle deme üzüldüm rabbim hiç bir kuzucuğu annesiz bırakmasın mekanı cennet olsun
katılıyorum sana iyiki evlat var rabbim onlara sağlık versinn.. hani o korku varya hiç bitmiyorki uyuturum oğlumu o uyurken duam şu allahım oğlumu bensiz beni oğlumsuz bırakma ve akar gözümden yaşlar ve evet uyku ne çok özledim pazar günleri 11 re kadar uyumayı ama ne gariptirki.. bazen kaynanam birak bende kalsın der pazar günü uyuyun diye bırakmam bırakamam böylede bişiyiz yanii..Sağolasın...
Çocuk olmadan önceki yaşamımı bazen özlüyorum ama yavrum birtanem, anne kavramını yaşatıyor bana, o sevgi apayrı...
Uzun yıllar erken ölürüm de çocuğum annesiz kalır diye çocuk istememiştim, zor bir karardı benim için ama iyi ki geldi hayatıma:)
Evlilikten önceki ya da çocuk öncesi değil de darbe yemeden önceki halimi özlüyorum. Güzel bir hayatım olduğunu düşündüğüm zamanları... Herbirimiz birşeylere özlem duyuyoruz işte...
Amin, sağlıklı huzurlu olsun yavrularımız.katılıyorum sana iyiki evlat var rabbim onlara sağlık versinn.. hani o korku varya hiç bitmiyorki uyuturum oğlumu o uyurken duam şu allahım oğlumu bensiz beni oğlumsuz bırakma ve akar gözümden yaşlar ve evet uyku ne çok özledim pazar günleri 11 re kadar uyumayı ama ne gariptirki.. bazen kaynanam birak bende kalsın der pazar günü uyuyun diye bırakmam bırakamam böylede bişiyiz yanii..
biz 3 kızdık hepimiz evliyiz şu an hafta sonları toplaşıp gideriz anneme ki daha dün akşam ordaydık ne tesdüfki bu konuya benzer konu açıldı ve annem şunu dedi.. evlenmeyip benim yanımda olmanızı istemezdim.. o zaman daha çok üzülürdüm kendi yuvanızı kurdunuz mutlusunuz evlatlarınız var ve ben anne olarak çok mutluyum .haftada birde olsa 15 günde birde olsa toplaşırız anacığım kara lahana ve sarmasını ve turşu kavurur bize..rabbim kuzularla yaşlanmayı bizede naSİP ETSİN ..Amin, sağlıklı huzurlu olsun yavrularımız.
O korkuyu atabilmem mümkün değil zaten, ben de hergün dua ederim, ödüm kopuyor. Akla gelmesi bile acı verici.
Uyumaktan geçtim artık:))) hafta içi 5te ayaktayım ( işten ötürü gerçi) kuzum en azından 7-8 e kadar uyutuyor:)))))
Ne güzel, tadını çıkarın:))biz 3 kızdık hepimiz evliyiz şu an hafta sonları toplaşıp gideriz anneme ki daha dün akşam ordaydık ne tesdüfki bu konuya benzer konu açıldı ve annem şunu dedi.. evlenmeyip benim yanımda olmanızı istemezdim.. o zaman daha çok üzülürdüm kendi yuvanızı kurdunuz mutlusunuz evlatlarınız var ve ben anne olarak çok mutluyum .haftada birde olsa 15 günde birde olsa toplaşırız anacığım kara lahana ve sarmasını ve turşu kavurur bize..rabbim kuzularla yaşlanmayı bizede naSİP ETSİN ..
ŞU BOŞANDIM GİTTİ lafına bittim...bayılıyorum böyle güçlü konuşan kadınlaraaa..Hayat her şeye alıştırıyor güzelimm...
Ölüme bile....
ŞU BOŞANDIM GİTTİ lafına bittim...bayılıyorum böyle güçlü konuşan kadınlaraaa..
Allah omur versin hepsine , yok simartmak demeyelim de ben cok duskunum onlara cok duygusalim bu yuzden.oooo zor anlar bekliyor senii bayağı şımartılmışsın.. ama şu yukarıda yazdığın koca kız oldum hala öpüp kokluyorum kısmı biz 3 kızkardeşiz annemlerde buluştuğumuzda koca kadınlar olduk hala ama hala annemi mıncıklar yere yatırır bir taraflarını ısırırızz. o inan hiç bitmiyor..
çok sağol canım.Aminmekanı cennet olsunnn. nurlar içinde yatsın inşallahh..
amin mevlam başımızdan eksik etmesin onları şımartılmak dedim diye alınma hepimiz zamanında şımartıldık.. halende şımartıyor anacığım biz kızlarını anlaki evine gittiğimizde sevdiğimiz yemekleri yapar kendi evime döndüğümde illaki dolabından bir şeyleri paket yapar verirr..o şımartılmak hiç bitmezz ama inan evlilik çok güzel bir duygu kendi evin ve de çocukların sevgiyle kall..Allah omur versin hepsine , yok simartmak demeyelim de ben cok duskunum onlara cok duygusalim bu yuzden.
Sevdigimin ailesi de iyi insanlar cok seviyorum ama yarin onlara anne baba demeye icim elvermiyor,
Benim demek istedigim , nebileyim duygulandim konuyu okuyunca, annem beni evimin neşesi diye sever, babam da borca harca kafasi takilir hep sikintili, tiroid hastasi. Ama benle şakalaşinca bir mutlu oluyor, kiyamiyorum onlar ben gidince neyapar ona uzuluyorum .simdi de annem muhlama yapiyor bana .evlenince canin cekince kendin pisir tek basina .annemsiz yiyemem ben onu apayri seviyorum doyamam
Nerden actilar bu konuyu yaa hepimiz duygulandik
Aminnnn....amin mevlam başımızdan eksik etmesin onları şımartılmak dedim diye alınma hepimiz zamanında şımartıldık.. halende şımartıyor anacığım biz kızlarını anlaki evine gittiğimizde sevdiğimiz yemekleri yapar kendi evime döndüğümde illaki dolabından bir şeyleri paket yapar verirr..o şımartılmak hiç bitmezz ama inan evlilik çok güzel bir duygu kendi evin ve de çocukların sevgiyle kall..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?