Bekarlık Günlerinizde En çok ne yaşamayı özlediniz?

İnan bana aynen böyle oluyo canım evlilik.KV bizimle yaşıyo çok da iyidir sorunumuz olmuyo ama ana gibi de olmuyo malesef aynen dediğin gibioluyo bu yüzden annenle babana söyle seni şımartmaktan vazgeçsinler en azından bi süreliğine ilgisizliğe alış :)

Bende mutfağa evlenince girdim sinavin var otur calis ise basladim iste yoruluyosun otur dinlen derdi annem. Simdi de babaevine gidince bi haftasonun var otur diyip elletmiyor hiçbirşey. Allah kimseyi sevdiklerinden ayitmasin amin.
benimde aynen böyle olurdu... sen yeterki oku kızım... işten gelince yemek hazır çay hazır... bu yaşta hala anneme gidince direk devriliyorum... herşey yine önüme geliyor.... anne gibisi yok... baba evindeki rahatlık gibisi yok....

Bazen konu açılınca böyle duygulanıyor insan işte.

Gerçekten hayatta 2 duygu var yaşanmadan bilinmeyen. Birinci çocuk sahibi olmak. İkinci anne baba kaybı.

Biz de ilişkileri çok iyi bir aileydik. Olmasa farklı mı olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Daha önce yaşayan insanlar için “acaba nasıl dayanıyorlar?” derdim. Meğer böyleymiş. Allah sabrını veriyor ama sanki öncesi ve sonrası var her şeyin. Geçtiğin yolların bile…

Bosa dememisler ana gibi yar olmaz diye aah ah

Allah rahmet eylesin canım... mekanı cennet olsun inşallah...

En çok işteyken annemi arayıp canım dolma çekiyo deyince, akşama sofra hazır beni beklemesini özlüyorum.Bide kapıdan girince müge anlıda gördüklerini üzülerek anlatıp,aman ha kızım kimseden yiyecek bişey alma,adres falan sorarlarsa hemen kaç, dosdoğru eve gel demesini çok özlüyorum ya...

Bende con kirmisimdir annemin kalbini Annem soylenirdi bende altta kalmazdim annenin soyledigi sozler elin sozlerinde Daha tatliymis evlenince anladim...meger ne acimasizca soylenen sozler varmis annenin soyledikleride neymis

En çok işten gelince önüme yemek konulmasını pazar kahvaltısını hazırlayıp annemin prensesimmm diye seslenmesini özledim annemle koyu sohbetler etmeyi hatta çok gıcık olurdum onunla pazara gitmeyi bile özledim bekarlık farklı geçen hafta griptim yemeğini yaptım çayını pastasını önüne koydum öyle yatabilmiştim aklıma ilk o zaman geldi ahhhhh bekarlık dedim.Anneme gittiğim zaman mahalleden içeri girince bile bi farklı oluyorum.Hüzünlendim bende şimdii

evlenmeden önce yılda 2-3 kez çay demleyen. yaptığı tek iş yatağını toplamak olan bir kızdım ben. yokluk içindeydik ama sağolsun babam ve özellikle annem hep "sen oku kızım, evlenince çoook yaparsın iş" derdi öyle bir rahatlıktaydık ki. akşam meyvem soyulur önüme gelirdi.
evlenince azıcık yemeye, temizliğe giriştim. ancaaak, çocuğu olmayan hatunların moraliniz bozmak istemem ama asıl sorumluluk çocukla başlıyor. kadının cefası, vefakarlığı, metaneti, gücü, enerjisi çocuktan sonra çıkyor meydana.
yemeyi geçiştiremezsiniz en az 2-3 çeşit yemek (besleyici yemek, öyle makarna filan değil) olmak zorunda dolabınızda, çamaşır iki güne bir çalışmalı, yoksa kıyafet bulamazsınız bebişe... vs. çok şükür tabi ki
özlediklerim;
sıcak yemek (bebiş sonrası anne için sıcak yemek bir lüks)
boş boş mağaza gezmek (kimsenin peşinden koşmadan :) )
annemle kahve saatlerimiz
babamla müzik ziyafetlerimiz
kardeşimle hep yanyana olmalarımız
annemin yemekleri
babamın muzurlukları
kardeşimin huysuzlukları...

Evlilikte güzel evet Allah bugunumuzden geri koymasin ama gurbet gerçekten zor. Bi arkadaş demiş ya hic terkedilmeme duygusu vardi annenin yaninda simdi ister istemez ele.karistik bi tuhaf yani su hasta halimle valla melankoliye bagladim hee

Bekarlık günleri değil de annelik öncesi halime baya özlem duyuyorum.Uyumak,izin günlerinde rahat rahat yayılmak,tv karşısında cips,tatlı,kola,çekirdek yemek falan filan

Offf yarami destiniz en çok da ozgurlugmu özledim odamda sobanın üstünde kaynayan cayimi bilgisayarımda takıldığı sigaram yanıyor orda sıcacık odası ozledim annemi babamı uyurken korkup yanlarına gidip bi battaniye alıp onların yanında uyumayi özledim memleketimin mis havasını yağmurunu camurunu konusunu insanını özledim ah ah ...zaman geri aliniyor olsaydı keşke. ..

Ben bu duruma tamamen ikna oldum sanırım daha şuan bir bebeğim yok hayırlısıysa bana da nasip etsin Rabbim çok fazla aratmadan :) ama bütün annelerden duyduğum ortak tek bir şey var ki sıcak yemek eğer anneyseniz sıcak yemeği unutun diyorlar :)

Keşke en kötüsü de memleketimin havasını yağmurunu demişsiniz sanırım uzaktasınız çok zordur tahmin edebiliyorum bende doğup büyüdüğüm mahallemden semtimden uzaktayım her gittiğimde içim kötü olur buruk olur

Hic ozledigim bir sey yok iyi bir ailem vardi yalniz paranoyak bir baba ve surekli sikayeyetci bir annem var benim ustelik hala devam eden ve hic bitmeyen misafirlerimiz vardi misafir sevilir lakin babam iyi para kazanmasina ragmen butun paralar ucar giderdi hic oyle kismetiyle felan gelmiyorlardi yani bizi okutmak icin degil annemin ve babamin ailesinin faturalari yok bilmem neleri icin harcanirdi hersey..bulasik temizlikde cabasi iki cocugum olmasina ragmen inan suan daha cok dinlenebiliyorum..uzuldum simdi yine dertlendirdin beni..

Erjekelrin pesimde pervane olup acaba onu mu bunu mu secsem dedigim anlari ozledim:))) hahaha bide o ilk asik oldugum anlarin heyecanlsrini:)) bide istedigim gibi uyumayi.:)) daha varrrr. Abbemle kavga etmeyiii:) kardeslerimle doyasiya vakit grcirmeyi:) onlara artislik yapmayi:)))

Ailenin yerini hiçbir şey tutmuyor. O zaman çocuktuk, bizimle üzülen bizimle sevinen bizim için canını bile verecek insanlarla yaşıyorduk, her türlü nazımız kaprisimiz geçiyordu. Şimdi elin adamı ile uğraş dur aynı evde. :)
Biz çok güçlü bir aileyiz hala. Evlendikten sonra da hep arkamda durdular sağ olsunlar. Sevdiğimiz insanların kıymetini bilmeliyiz. Geç kalmış sayılmayız.

Annemi küçük yaşta kaybettim o yüzden sorumsuzluk yapmayı vs özlemek gibi bir lüksüm de olmadı. Ortaokul zamanıydı en son, yemek kokularıyla eve gelmek, nazlatılmak...

Annemi küçük yaşta kaybettim o yüzden sorumsuzluk yapmayı vs özlemek gibi bir lüksüm de olmadı. Ortaokul zamanıydı en son, yemek kokularıyla eve gelmek, nazlatılmak...

Başın sağolsun canım. Bekarlık günlerimi değil ama anne olmadan önceki zamanlarını özlüyorum. Telaşsız ve dingin halimi. Rabbim yokluklarını göstermesin isteyen herkese nasip etsin ama asıl zorluk çocuktan sonra başlıyor.

Hiç bir şeye yetişememe durumu. Yine de iyi ki var çocuklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…