• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarlık İlleti

Ayrıca o kadar da insancıl olmaya gerek yok.Herkes karnını doyurur nedir yani? Boşverin o arkadaşınızı başkaları düşünsün.

Biliyorum bi cogunuz basligi gorunce kesin yine şu yastayim evde kaldim tarzinda bir konu diye dusunerek bakti yada o sekilde dusunup konuyu okumadi

Evet bende 29 yasinda evlenemeyenler uzulenler taifesindenim ama asıl sorun evlenememek degil bekarligim yuzunde toplum icinde elimi kolumu nereye koyacagimi bilememek toplumun benim yasindaki her bekar kadının karsi cinsi potansiyel koca olarak gordugunu dusunmesi ve boyle bi dolu dert lütfen abartiyor demeyin kulaklarimla duydugum gozlerimle gorduklerimden dolayi boyle düşünüyorum.

Ise baslayali bir sure oldu ama hala kendimi rahat hissedemiyorum evlilerle konussam yanlis anlasilma olmaz diye dusunurken cevremdeki bir cok evli kadının sanki her bekar kadinin kocalarina baktigi dusunmesi

Bekarlarla konussam erkek egosuyla kendisine pay cikaran erkekler kendisinden hoslandigimi dusundugu yetmezmis gibi birde bunu badkalarina dillendiren

Karsi cinsle muhabbt ederken hemcibslerinin dedikodusuna maruz kalma korkusu

Tukendim hanımlar yemin ederim cok kotu tükendim :KK42:

Insanlarla konusmaya cekinir oldum
Gecenlerde ise gelirken birseyler getirdim birde mesaiye kaldigi icin is yerinde kalan evli bir erkek arkadas vardi biraz fazla birseyler getirdim belki arkadasta yer diye

Aradim uyuyodu diye mesaj attim arkadaslarla kahvalti yapiyoruz birseyler yemediyseniz bekleriz diye o gune kadar her gun ilk saatlerinde durumuma bakan kisi o gunden sonra bakmaz oldu
Icim icimi kemiriyor acaba yanlis mi anladi diye :KK17:

Yine gecenlerde bi erkek arkadas benim yemege cikmami beklemis haberim yok arkadaslar yalniz cikacagimi biliyor onunla ayni masada gorduklerinde yine icime öküz oturdu kesin yanlis anlasildi diye

Ben buraya konu uzamasin diye ozet gecmeye calistim ama inanin hanımlar boyle dusunmek icin cok nedenim var

Artik kimseler yanlis anlamasin diye ergence salak sacma bi sskilde parmagima alyans takıp gorustugum biri var izlenimini versem kurtulurmuyum acaba diye bile dusundum

Artik evliligin acıldigı her ortamda ben dusunmuyorum deyip kapatmaya calisiyorum ki herseyin altinsa insanlar bir mana aramasin

Bende mutlu huxurlu bir yuva sahibi olmak istiyorum ve nasip olmadigi icin uzuluyorum ama her yerde insanlarin belli bir yastaki bekar kadını her erkege potansiyel koca olarak gormeleri bunu dedikodu malzemesi olarak kullanmalarina daha cok uzuluyorum

Artik gun icinde pek kimseyle konudmamaya calisiyorum genelde islerime kafami gommeye calisiyorum yada karsi cinsle muhattap olacaksam kendimden kucukleri secmeye calisiyorum ki milletin diline sakiz olmayayim

Simdi siz soyleyin hanimlar brkar kadinlar nasil davransin nasil oturup kalksin

Siz neden acaba günlük durumuma bakıyor mu bakmıyor mu diye incelediniz ki ?
Birde evli insanı neden aradınız ki yada mesaj çektiniz neticede EVLİ ve eşi yanlış anlayabilir diye düşünebilirsiniz.
Zaten sabah yanınızdaysa toplum ile atıştırır canı isterse değilse özel mesaj veya telefona gerek yok bence.
Hadi açgeldi diyelim koca adam bir simit alabilecek nitelikte bir düşünceye sahiptir.
Bu söylediklerimi yanlış anlamayın lütfen sadece meraktan kafama yatmayan şeyler olduğu için karşılık blsun diye soruyorum

Ama sizde de suç var
Samimi olmadığınız eşini tanımadığınız evli bir erkeğe neden gelin beraber yiyelim diyosunuz ki
Eğer o tesadüfen o ortamdaysa siz de buyurun dersiniz
Tabi aranızda samimiyet ve arkadaşlık varsa tabiki mesaj atarsınız
Ama sanırım öyle bir hukukunuz da yok
Herkesle kadın erkek demeden belli bir mesafede durursanız kimsenin ağzına laf vermemiş olursunuz kimse de yanlış anlamaz

kendinizi kasmayın
saçmalayın

silkelenin kendinize gelin insanlar sürekli aynı düzlemde olmaz bir süredir normal olan kişi siz yemeğe çağırdınız diye değişmez
altı üstü insanlarla yemek ortamındasınız

o parmağıma alyans mı takayım sözünü söylediğinde ben yanında olsam ve yakın arkadaşın olsam kafana patlatırım
insanların ne düşündüğünü düşünerek kendini dert saihibi etme
ayrıca alyans takmak seni yüceltmez
bu seferde herkes kimse görmemiş fotoğrafı bile yok diye dalga geçecekler

saçmalamayın
toplumun size alışması için sizin olduğunuz gibi kendinizi kabullenmeniz gerekir

bende aynı yaşta bekarım
hatta işyerimde çoğunluk erkek (yaşlı geneli ama neyse)
hiçbir zaman aklıma gelmedi, hatta hepsiyle çekinmeden muhabbet ederim

vıcık vıcık olmadığın bey sözcüğünü söylediğin sürece kimse senin hakkında birşey söylemez

siz kendi kendinizi yiyorsunuz bence :)
ya bırakın kim ne derse desin.
onlardan önce kendinize karşı yargınızı siz kendiniz veriyorsunuz.
kimseye mesaj atmayın, kimseyle yemek yemeyin mesafe koyun çok istiyorsanız. 7 aydır bir yerde çalışıyorum insanlar ne benim adımı bilir ne ben onların adını bilirim.

ama bunu laf gelmesin, laf çıkmasın diye yapmıyorum. ihtiyacım yok.
sizin de ihtiyacınız yok.
hem arkadaşlık kurup hem ben bunu neden yaptım, ne düşünürler demek çok saçma.
ya takmayacaksınız ya düşünmeyeceksiniz.
hem emin olun siz kendiniz insanlardan daha çok düşünüyorsunuz.
çalıştığım yerde 45 yaşlarında bekar 3-4 kadın var.
kimse arkalarında bişey demez, dedikodusunu yapmaz, evli-bekar herkesle de konuşurlar.
ne var bunda suç mu?

evlide olsan kulp buluyorlar merak etme..
bu arada siz çok ilgilisiniz sanki. adam yemege gelmemişse arayıp msj atmak neden?
sz yanlış izlenimler yartıyomuşsunuz gbi gldi bana

Aşksız hayat kabus. Ben eşimden sekiz yıldır ayrıyım bu arada. Kendi kendime yettiğim gibi hasta ve yaşlı anneme ve babama dul ablama yeğenine kızıma herkese de koşturuyorum. Ayrıca maaşım da var çalışıyorum. Bekar kalmayın. İyi kötü evlenin. Hayatın tadı orada.

Aşksız hayat kabus. Ben eşimden sekiz yıldır ayrıyım bu arada. Kendi kendime yettiğim gibi hasta ve yaşlı anneme ve babama dul ablama yeğenine kızıma herkese de koşturuyorum. Ayrıca maaşım da var çalışıyorum. Bekar kalmayın. İyi kötü evlenin. Hayatın tadı orada.
Ya ben anlamadım boşanma davası açmışsınız ama böyle diyorsunuz?

Ne kadar cok kafaniza takiyorsunuz su bekarligi arkadas ya.
32 yasindayim.Bekarim.Su toplum baskisini bir ben mi hissetmiyorum ortamlarda.
Siz cizgiyi cektiginiz muddetce,bir Allahin kulu size laf edemez.Ilceden hallice bir yerde yasiyorum.5 senem köylerde de gecti.Hic boyle sorun yasamadim.Evli erkek ogretmen arkadaslarimla da esleriyle aram iyidir.Sınırı mı cizemiyorsunuz nedir hep bu durumdan yakinanlar.

Annem boşanıyorsun pişman mısın diye sorduğunda ona evet anne pişmanım. Boşandığıma değil, bir çocuk daha doğurmadığıma diye cevap veriyordum. Tek çocukluyum. Bir çocuk daha doğurup öyle boşansaydım keşke.

Annem boşanıyorsun pişman mısın diye sorduğunda ona evet anne pişmanım. Boşandığıma değil, bir çocuk daha doğurmadığıma diye cevap veriyordum. Tek çocukluyum. Bir çocuk daha doğurup öyle boşansaydım keşke.
Çok ilginç. Allah bağışlasın çocuğunuzu.

Valla ben isyerime bekarlik rahatlik demem o zaman fazla mesaiyi dayarlar bana, olduk olmadik gunde cagirirlar.Ketumumdur bu konuda.Olsa iyi olurdu cocuk falan derim:)E yani evlenmemek de cocuk sahibi olmamak da matah birsey degil hatta uzucu ama kismet.Kendileri de evli olmanin zorluklarini anlatirlar.Cocugum var o nobete gelemem vs.Bana mi yaptin yani cocugu.Banane senin aile saadetinden.Senin gelemedigin nobete ben bekarim diye niye ben geleyim.Niye istemedigim halde ekstra tutayim.Onlar bahane kolay buluyor.Bizim de boyle bir sorununuz var.

Ben isyerimdeki insanlarla mesafeli oldugum icin simdilik yasamadim senin yasadigini.Ama samimi olsam yasayabilirdim de.Ama baska kotu tecruber yasadim biraz, erkekler tarafindan mesafeli oldugum halde bir de.

Son düzenleme:
Back
X