- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Yeteri kadar bekarligin keyfini yasamisimBurada evli olanlar her ne kadar evlenme gez dolaş yazsa da etkisi olmayacak. Evlenmeden anlayamıyor insna bekarlığin keyfini. Madem evlenmek istiyorsunuz çevrenizi genişletmeye çalışın sosyal olun. Pozitif olun gerisi gelecektir.
Iyileri kapiyolar valla. Her kiz bekleyeyim gelir bulur demiyor ben de ilk adimi erkekten bekleyen biriyim olmuyor.Yaşıtız ve ne sevgilim ne de flörtüm var.Etrafta Evlenilecek adam yok nerden buluyorlar bu Evlenilecek adamları anlamiyorum.Bir formülü varsa eğer lütfen bana da verin.
Ara sira bana da geliyor artik evlenmem lazim dusuncesi ama sonra diyorum ki aman kısmet bir yerlerde bekliyordur.Belki de hic evlenemicez kim bilir ucunda ölüm yok ya.
Valla ben umudumu kestim artik.
Formül falan yok zaten karşıda ki buluyor ben buldum ama evlilik korkutuyor valla yaş 26 ama hala erken buluyorumYaşıtız ve ne sevgilim ne de flörtüm var.Etrafta Evlenilecek adam yok nerden buluyorlar bu Evlenilecek adamları anlamiyorum.Bir formülü varsa eğer lütfen bana da verin.
Ara sira bana da geliyor artik evlenmem lazim dusuncesi ama sonra diyorum ki aman kısmet bir yerlerde bekliyordur.Belki de hic evlenemicez kim bilir ucunda ölüm yok ya.
Cankm valla hiç de geç değil 26 yaşındayım hala hazır hissetmiyorum hem erkenden evlenen arkadaşlarımın çoğu sorun yaşadı boşanıyor en yakın arkadaşım evlendi bir kaç ay sonra ayrıldı gel de evlen bazen akrabalar yok mu biri diyor var diyince nişanlan evlen diyorlar bazen istiyorum çünkü ilk düzgün biri hayatımda adam evlenmek için kork takla atıyor ben de tık yok atanmayı bekliyorum babam bile duydu akrabaları adam gelmiş evlendılerde başları göğe mi erdi kuzım dinleme geleceğini teminat altına al atan sonra karşıma çıkar birini der hep ki 30 yaşında ben olsam evlenirdim diyor bakıyorum haklıKizlar 27 yasima girdim. Gec kalmislik hissi olusmaya basladi. Yaşim geciyor gibi hisseder oldum. Yaş ilerleyince cocukta zor oluyormus en korktugumda bu. Evlilik yasi daha erken bayanlarda , erkeklerde daha ileri yaslarda olabiliyor.
Benim yasadiklarimi yasayan ,hisseden var mi ? Sacma mi dusunuyorum ya da? Evlilik buyuk sorumluluk yani cok istedigimden degil ama yaş ve cocuk beni korkutuyor.
Bazı kadınlar ay öldüm bittim kocasız kaldım, bekarlıktan ölüyorum diyor çok irrite edici bir şekilde hayatlarındaki tek amaç buymuş gibi. Ama konu sahibi gayet haklı bir isyanda bulunmuş.Sana günde 2 kere derdim var köşesindeki kayınvalde sorunu,evlendim ama mutlu değilim,boşanmak istiyorum kızlar vs konularını yazıyorum,okuyunca rahatlayacaksın biraz.
Canim evlenipte mutlu olamayan, bosanan yok mu elbette var. Ama guzel ornekleri de var. Hatta bosanma en yakin cevremde yasandi burdaki konularda da sık sık goruyoruz. Ama iyi orneklerden olsun isterim tabiki nasip kismet. Allah iyilerle karsilastirsin yalnizda omur gecmez coluk cocuksuz yaslilik ilerisini de dusunmek gerek. MUTSUZ olacaksam elbetteki hic olmasinSana günde 2 kere derdim var köşesindeki kayınvalde sorunu,evlendim ama mutlu değilim,boşanmak istiyorum kızlar vs konularını yazıyorum,okuyunca rahatlayacaksın biraz.
Canim ben calisiyorum işim var . O ornekleri biiliyorum en yakinim yaşadi ve 1 sene o kadar sogumustum ki evlenmem diyodum ama bi sure gecince on yargin kiriliyor illa olsun demiyorum mutlu olacaksam olsun diyorum ama yasta onemli simdiCankm valla hiç de geç değil 26 yaşındayım hala hazır hissetmiyorum hem erkenden evlenen arkadaşlarımın çoğu sorun yaşadı boşanıyor en yakın arkadaşım evlendi bir kaç ay sonra ayrıldı gel de evlen bazen akrabalar yok mu biri diyor var diyince nişanlan evlen diyorlar bazen istiyorum çünkü ilk düzgün biri hayatımda adam evlenmek için kork takla atıyor ben de tık yok atanmayı bekliyorum babam bile duydu akrabaları adam gelmiş evlendılerde başları göğe mi erdi kuzım dinleme geleceğini teminat altına al atan sonra karşıma çıkar birini der hep ki 30 yaşında ben olsam evlenirdim diyor bakıyorum haklıkısaca nasip kısmet işi hiç uöursama kısmetler coşuyor
Valla karsima kimse cikmiyor kismetim kapanmis yok kimse aday adayi bile yokAynı yastayız.Ben hâlâ okul pesindeyim o nedenle evlilik şu an gündemimde yok.Ama arada ben de öyle hissediyorum,özellikle tek tek arkadaşlarımın düğün davetiyeleri geldikçe.Gecen sene çalıştığım yerdeki bir teyze yaş geçmeden evlen sonra çocuğun olmaz tarzında bir cümle kullanmıştı.Orda çalışan bir abi de 18 inde evlendiğini 40 yaşına geldiğini ama olmayınca olmadığını söylemişti.Cocuk işi nasip işi birazda.Evlenmek istiyorsan karşına çıkan kişileri değerlendir ama bu yüzden çok üzme kendini.Çünkü her nasip vaktine esirdir.
Bende senin yaşında evlendim öyle hisler oluyorduKizlar 27 yasima girdim. Gec kalmislik hissi olusmaya basladi. Yaşim geciyor gibi hisseder oldum. Yaş ilerleyince cocukta zor oluyormus en korktugumda bu. Evlilik yasi daha erken bayanlarda , erkeklerde daha ileri yaslarda olabiliyor.
Benim yasadiklarimi yasayan ,hisseden var mi ? Sacma mi dusunuyorum ya da? Evlilik buyuk sorumluluk yani cok istedigimden degil ama yaş ve cocuk beni korkutuyor.
Erkek arkadaşım var eskiden benımde kazık yemişliğim var uzun süre erkeklere güvenemedim şuan ilk kez birine güveniyorum evlenmeyi çok istiyor ama ne biliyim kötü örnekler görünce insan çekiniyor bu yüzden 3 yıl bekle dedim beklicekCanim ben calisiyorum işim var . O ornekleri biiliyorum en yakinim yaşadi ve 1 sene o kadar sogumustum ki evlenmem diyodum ama bi sure gecince on yargin kiriliyor illa olsun demiyorum mutlu olacaksam olsun diyorum ama yasta onemli simdi
Formülü nasip kısmet canim başka bir şey değil...Yaşıtız ve ne sevgilim ne de flörtüm var.Etrafta Evlenilecek adam yok nerden buluyorlar bu Evlenilecek adamları anlamiyorum.Bir formülü varsa eğer lütfen bana da verin.
Kart mı ?30 yaşindn sonra kart olmus oluyosun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?