- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Bu yasla ilgili degil mi. Herkes icin gecerli.Yas ilerledikce cocuk daha zor oluyor diye biliyorumkendinizi bu kadar germeden doktora muayene olun olmadıysanız yumurtalıklarınızla ilgili böylece sendrom yaşamazsınız en azından çocuk için.
Bu yasla ilgili degil mi. Herkes icin gecerli.Yas ilerledikce cocuk daha zor oluyor diye biliyorum
Kart ne cidden? Dikkat etmemisim. Kendi bakis acisi kart uyenin30'dan sonra kart olunmadığını 30'una gelince anlarsın. Ayrıca kartlık yaş ile olmaz dinamik ile olur. Sen 27 yaşında olup da 35 yaşında birinden daha kart gösterebilirsin mesela.
Bu arada, kart senin dilin. Kart ne demek ya, ne kadar ayıp. En güzel yaşlar 30 ve sonrası.
Yazılanlar çok tanıdık geldi sanırım 27 yaşında olan herkes aynı düşünüyor Ama umutsuzluğa kapılma. Olan birden olur zaten. Anının tadını çıkarmaya bak Allah nasip etmisse olacak zaten. 27 diyorsun daha 35ten önce evlenmiyor artık insanlar günümüzde 1sene içinde bile çok şey değişebilir. Herşeyin güzel olacağını düşün sen umutsuz oldukça zaten negatif enerji yayarsın herkeste bundan kaçar. Olumlu ol gülücük saç bak nasıl çekeceksin insanları kendine :)Kizlar 27 yasima girdim. Gec kalmislik hissi olusmaya basladi. Yaşim geciyor gibi hisseder oldum. Yaş ilerleyince cocukta zor oluyormus en korktugumda bu. Evlilik yasi daha erken bayanlarda , erkeklerde daha ileri yaslarda olabiliyor.
Benim yasadiklarimi yasayan ,hisseden var mi ? Sacma mi dusunuyorum ya da? Evlilik buyuk sorumluluk yani cok istedigimden degil ama yaş ve cocuk beni korkutuyor.
Bazı kadınlar ay öldüm bittim kocasız kaldım, bekarlıktan ölüyorum diyor çok irrite edici bir şekilde hayatlarındaki tek amaç buymuş gibi. Ama konu sahibi gayet haklı bir isyanda bulunmuş.
Evlenenleri kimse zorla evlendirmedi. Kendi buldukları adaylarla evlendiler.
3-5 sene çıktık ama adam evlenince değişti sözleri de tamamen yalan. İnsanlar görmek istemiyor, değişir sanıyor. Onlar mutsuz, hatalı seçim yapmış diye konu sahibi gibi bekarlar yalnızlığa mı mahkum olsun.
Doğru adamı bulduktan sonra sevgili, eş dünyanın en güzel şeylerinden, hayatı çekilir kılan güzelliklerden biri.
İnsan özellikle gençken aşık olmak, sevdiğiyle beraber vakit geçirmek, eğlenmek istiyor.
Çoğu kadın adam seçmesini bilmiyor diye mutsuzları örnek vermeyelim.
Burada ben gelip mutlu ilişkimi anlatsam zaten bir derdim var forumu olmazdı.
Kart ne cidden? Dikkat etmemisim. Kendi bakis acisi kart uyenin
Kesinlikle katılıyorum. Bekarken de çok güzel bir ailem yaşantım hayatım vardı. Ama yine de bin kere evlilik derim tabi sevdiğin anlayışlı merhametli insansa.. Eş doğru seçilmişse ne olursa olsun insan hergün cenneti yaşarCidden evli olmasam evlilikten soguyacagim evlenince gezilmedigini, devamli kayin aileyle ugrasildigini, devamli kisitlama halinde olundugunu ve niyeyse evlenince istedikleri gibi para harcayamacaklarini filan soyleyip duruyor bazilari.
Hayir madem boyle bir cehennemdesin niye evlisin??? Ya da bu kotu ornekleri "evlilik" sanip geç evlenmek isteyenler de bana bir garip geliyor, evlilik boyle birseyse ben hiç evlenmezdim.
Cidden evli olmasam evlilikten soguyacagim evlenince gezilmedigini, devamli kayin aileyle ugrasildigini, devamli kisitlama halinde olundugunu ve niyeyse evlenince istedikleri gibi para harcayamacaklarini filan soyleyip duruyor bazilari.
Hayir madem boyle bir cehennemdesin niye evlisin??? Ya da bu kotu ornekleri "evlilik" sanip geç evlenmek isteyenler de bana bir garip geliyor, evlilik boyle birseyse ben hiç evlenmezdim.
Sorunda burda o şansa sahip olduğuna inanırsan o şansa sahip olursunBabam da annem de 2 kere evlilik yaptılar. Çevremde hep boşanmış insanlar vardı çok küçükkenden beri. Arkadaş çevremde çokça saçma sapan sevgilileri olan arkadaşlarım oldu. Benim de ilişkilerim hep sorunluydu. İlki cinsel sapık, ikincisi sinir hastası, üçüncüsü pısırık, dördüncüsü mitomani.
Evliliği kötülemiyorum, doğru insanı bulursa insan ne mutlu, bulan da çok mutlu olsun.
Ama ben kendimde o şansa sahip olabileceğime inanmıyorum mesela. Geç evliliği övenlerde de bu vardır eminim. Hoş gör yahu
Sorunda burda o şansa sahip olduğuna inanırsan o şansa sahip olursun ☺ Hayatta hep mutlu olacağıma inandım. Artık olmaz dediğim şeylerde bile içten içe olacağına inandım ve oldu. Herşey inanmaktan geçiyor inan bana
Aslında bi tanede hiç derdim yok kosesimi açılsa neBazı kadınlar ay öldüm bittim kocasız kaldım, bekarlıktan ölüyorum diyor çok irrite edici bir şekilde hayatlarındaki tek amaç buymuş gibi. Ama konu sahibi gayet haklı bir isyanda bulunmuş.
Evlenenleri kimse zorla evlendirmedi. Kendi buldukları adaylarla evlendiler.
3-5 sene çıktık ama adam evlenince değişti sözleri de tamamen yalan. İnsanlar görmek istemiyor, değişir sanıyor. Onlar mutsuz, hatalı seçim yapmış diye konu sahibi gibi bekarlar yalnızlığa mı mahkum olsun.
Doğru adamı bulduktan sonra sevgili, eş dünyanın en güzel şeylerinden, hayatı çekilir kılan güzelliklerden biri.
İnsan özellikle gençken aşık olmak, sevdiğiyle beraber vakit geçirmek, eğlenmek istiyor.
Çoğu kadın adam seçmesini bilmiyor diye mutsuzları örnek vermeyelim.
Burada ben gelip mutlu ilişkimi anlatsam zaten bir derdim var forumu olmazdı.
Kesinlikle katılıyorum. Bekarken de çok güzel bir ailem yaşantım hayatım vardı. Ama yine de bin kere evlilik derim tabi sevdiğin anlayışlı merhametli insansa.. Eş doğru seçilmişse ne olursa olsun insan hergün cenneti yaşar
Aynen dediklerinize katılıyorum. Ben daha 1 yıllık evliyim o yüzden hergün diyorum galibaHergun cennet degildi kendi adima konusayim. :) 5 yillik evliyiz birlikte zor gunler de atlattik, bazen üzüldüm, bazen tartismalarimiz da oldu ama evliligimizi sarsmayacak şeylerdi bunlar öyle hakaret, yatak ayirma, günlerce küsmek gibi şeyler olmadi hiç, önemli olan da bu diye dusunuyorum.
(((((((****Burada eşim mükemmeeel, kusursuz adam mesaji verme amacinda degilim*****)))))))) sadece her evlilik boylesi cehennem degil onu anlatmak istiyorum yoksa eşimin sevmedigim veya olumsuz huylari da var elbette zaten ben de mukemmel, hata yapmayan bir kadin degilim.
Ancak hic gezmeme, kursuma sporuma karismadi ister yaptim, ister biraktim.
Canim yemek yapmak istemedi disardan soyledik ya da birlikte ufak tefek birseyler hazirlayip atistirip gectik. Butun gun evde napiyorsun demedi, eve gelip yan gelip yatmadi kendi ütüsünü ivirini zivirini halleder hep.
Beni ailesine zorla goturmuyor, anami ara ara ara diye de tuttturmuyor.
Her bayramda, tatilde annneme gidecegim diye germiyor beni.
Biz de geziyoruz, biz de tatil ayarliyoruz ve butcemiz oldugu kadariyla asla harcamalarimi sorgulamadi.
Babam da annem de 2 kere evlilik yaptılar. Çevremde hep boşanmış insanlar vardı çok küçükkenden beri. Arkadaş çevremde çokça saçma sapan sevgilileri olan arkadaşlarım oldu. Benim de ilişkilerim hep sorunluydu. İlki cinsel sapık, ikincisi sinir hastası, üçüncüsü pısırık, dördüncüsü mitomani.
Evliliği kötülemiyorum, doğru insanı bulursa insan ne mutlu, bulan da çok mutlu olsun.
Ama ben kendimde o şansa sahip olabileceğime inanmıyorum mesela. Geç evliliği övenlerde de bu vardır eminim. Hoş gör yahu
Aynen dediklerinize katılıyorum. Ben daha 1 yıllık evliyim o yüzden hergün diyorum galibatartışma olsa da cennet bana. İşe gidince özlüyorum biran önce gelsin diye bakıyorum kapın çalınca içimde kelebekler uçuşuyor. Ben biraz cadıyımdır sinirlenince herşeyi yakıp yıksamda beni sakinleştiriyor dediğim onca şeyi yoksayıp sarılıyor mutluluğumuza bakalım diyor kötüyken bile nasıl cennet olmasın ki
Neden şans olmayacakmiş. Ben de evlenmeden önce bunlar nasil evlenmeye karar veriyor acaba diye dusunurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?