kralı gelse bunun bi oyun olduğunu anlayamazdı, bu işte profesyonelim malesef:1no2: dedimki sahte facemden konuşurken, ben senin duvarına aşkımlı bi cümle yazayım bölece kız seni bırakır felan diye, yok yok hayır dedi, beddua etmesin bana böle bitmesini istemem dedi, bu arada o facedeki kızla böle konuşurken bana da bi taraftan "aşkım napıyosun" diye yazdı hatta cam açtık, çok özlemişim seni dedi... kıza kafa olarak hiç bi konuda uyuşamıyoruz dedi ama biz her konuda aynı şeyi düşünürüz... sürekli konuyu kapatmaya çalıştı bu konuda konuşmak istemiyorum diye, acaba kızı tavlamak için mi böle söledi o zaman da faul yani, niye elin kızını tavlamaya çalışıyo, benimle ilgili yalan söledi sahte facedeki kıza ben güya denizli ilçelerinden birinde oturuyomuşum, sahte facemdeki kız istanbulda oturuyo bu arada ben de istanbulda oturuyorum ama kıza denizlide diye yalan söledi ve 4 aydır çıktığım biri dedi ve bu da yalan, ciddi bi ilişki istiyorum dedi biz zaten baştan beri hep evlilik diye başladık daha ne kadar ciddi olabilir ve de kıza istanbula geleceğini söledi niye diye sordum ısrarla ölesine gezmek için dedi, ama buraya beni görmek için gelicekti, sahte facemden dedimki buraya gelirsen ben seni 2 gün gezdirirm ne istersen yaparız dedim biraz kaşar kız imajı verdim aslında; tüm bunlardan sora sordum kız arkadaşın kızmaz mı niye istanbula gidiyosun diye dedim ve bunun üstüne yukarda bahsettiğim muhabbetler geçti...
kısaca ya kızı tavlamak için böle dedi ya da gerçek düşünceleri bunlar, afedersiniz ama iki ucu boklu değnek; her ne olursa olsun yanlış yaptı, ben bunları haketmedim; ve de bitmesi en doğrusu olucak; ama keşke bugün camda beni gördüğü anda o güzel gülümsemesiyle seni çok özlemişim demeseydi; bi kez daha umut verdi bana ve beni yarı yolda bıraktımafoldumben
ay hepsini okusam iyiymis neler donmus..
hoşgeldin reflü hastalığım, bayadır görüşmüyoduk, sen de hoş geldin mide ağrım; aaa baş ağrım sen de mi burdaydın, inanmıyorum göz yaşlarım da burdaymış bayadır yoktunuz siz de, Soner kendi gidip sizi mi gönderdi yerine, oysa sizi tarihe gömen de oydu, rüya mıydı hepsi, keşke uyanmasaydım demek siz hep onun gitmesini beklediniz bi yerlerde...senağlamasenağlamasenağlama
kabullenirim tabi de,benim midem baya zayıf en ufak bi üzüntü anında felaket oluyorum, soner hayatıma girmeden önce eski sevgilim yüzünden ciddi mide rahatsızlıkları yaşadım, dediğim gibi enkazdan farkım yoktu ilaç torbasıyla geziyodum, beni hayata döndürdü şimdi her şey bitti başa döndüm, ciddi baş ağrıları mide sorunları, hızlı kilo kayıpları hepsini tek tek yaşicam bi daha biliyorum... ama bu da geçicek ben mahvolduktan sonra... geçicek...
kabullenirim tabi de,benim midem baya zayıf en ufak bi üzüntü anında felaket oluyorum, soner hayatıma girmeden önce eski sevgilim yüzünden ciddi mide rahatsızlıkları yaşadım, dediğim gibi enkazdan farkım yoktu ilaç torbasıyla geziyodum, beni hayata döndürdü şimdi her şey bitti başa döndüm, ciddi baş ağrıları mide sorunları, hızlı kilo kayıpları hepsini tek tek yaşicam bi daha biliyorum... ama bu da geçicek ben mahvolduktan sonra... geçicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?