bekle bekle yoruldum yaa:(

Canım bak eğer seni gercekten sevse o kıza da umut verici ve elden kaçırmamak gibi konusmalar yapmazdı. Kendini onun yerine koy düşün bi erkek seni eklese öle seyler söylermiydin. Eğer acı çekse seni çok sevse oo kıza bile bahsederdi hatta yardım almak isterdi bi kız nie söyle yapar böyle yapar die ama o söyle düşünmüş 'sen onu bırakırsan konusacağı bi kız olsun yedekte' acı ama gercek bu. seninki pek güvenilir gelmedi bana. Net sonucta bende benimkine ayrıldım ama cok güvenirdim yani öyle şeyler beklemem etmem ama neden olmasın ki olmaması için bir neden mi var kendini cok doğru göstermiş olamas mı tabiki olabilir. Biz konduramıyoruz cünkü inanmak istediğimize inanarak kendimizi kandırıyoruz

canım bana göre bu yarı yolda bırakmak değil ama sen bunları haketmedin...
iki türlü dünüşelim 1:sahte facede ki kızı tavlamak için sana yalan söylüyor
2:sen olduğun halde ciddi düşündüğünüz halde öyle değil diyor
ben benimkine yapışmtım msnden ama o böyle davranmamıştı
sahte msn aldım konuşmak için o zaman ayrıydık sahte olan msnime bür küfür etmediği kalmıştı ki bana salak dahi dememiştim bir kere olsun
resmen dövmekten beter etmişti tabi bende yüz vermediği için sevinmiştim
birde bir arkadaşımdan ekledim onu ama kabul etmedi yine hoşuma gitti demek ki tanımadığı kişileri kabul etmiyor
ben senin yerinde olsam bitirirdim ve sahte faceden bana bunları yazdın demezdim
çünkü dersen bu sefer dicek ki sen bana güvenmiyor musun neden böyle bir şey yaptın
suçlu durumuna düşüceksin o yüzden ben olsam bitirirdim ama yinede sen bilirsin yalnız ayıp etmiş hemde çok...

ben benimkine yaptığımda kendimi sormuştum tabi direk değil sahte msnden çıktığın var mı ya da sevdiğin diye sonra söyledi hepsi o zaman ayrı olduğumuz için benim hakkımda pek konuşmak istemedi bana çok kızmıştı ama sora bıraktım bir gün kendisi o sahte msnden.
konuşmak istedi iyi bir dinleyici misin diye bende evet dedim beni bana anlattı o kadar mutlu oldum ki ben onu bensiz mutlu olduğunu sanıyordum ama meğerse çok acı çekiyormuş benim için resmen dertleşmişti benimle tabi sonrasında ne oldu beni benden iyi tanıyordu bazı uç noktalarımda kendimi ele verdim benim olduğumu anladı çok utanmıştım sonra bir dahada böyle bir şey yapmadım ama ben ayrıldım işte bir hatıra kaldı ondan bana...

her yazdigini okumadim sadece ilk mesajini okudum/... bu iliski yurur mu diyorsun, bunun cevabini kendimce vereym en guzeli..
eger ki buna sadece bir iliski gozuyle bakarsan ve onu yurutmeye cabalarsan sen bir adim atinca onun adim atmasini arayinca aramasini ve bekledigin her turlu seyi yapmasini istersen, bu iliski yurumez.
ama eger ki sen duygularina odaklanirsan. iliskiyi degil aski yasamayi secersen hissettigin duygularin karsilikli oldugunu gorup baska hicbirsey beklemezsen tabiki de yurur..
ama ikinci dedigim biraz utobik biseydir ama cok asigim diyorsun.. ask dedigin beklentisiz olur.. kendini umutsuzluga birakma.. hem unutma ki iliskiler bitse bile duygular surer gider.. her zaman bir iliskinizin olmasi sart degil ikiniz birbirinize asik oldguna emin olduktan sonra ne onemi var..
ama bir yandan da asik oldugun adam da sana hakkaten asik mi onu bilmek lazim tabi,,
degilse bu dusunceler cok safca kacabilir..

ayrılmak için daha ne Bekliyorsun ki ? anlamadım yani daha ne yapması gerekiyor.. yeteri kadar kırıcı olmuş işte.. ayaklarıma Bile kapansa Ben affetmezdim Böyle Bir adamı

ve bitti... hayatımın aşkı dediğim adamdan ayrıldım... teselli cümlesi istemiorum... biliyorum 1-2 aya kalmaz unuturum, başkasını sevip mutlu olurum, yıllar sonra bunları düşünüp güler geçerim, o beni haketmedi, en dorusunu yaptım, bunların hepsini biliyorum, söylemenize gerek yok...senağlama

hoşgeldin reflü hastalığım, bayadır görüşmüyoduk, sen de hoş geldin mide ağrım; aaa baş ağrım sen de mi burdaydın, inanmıyorum göz yaşlarım da burdaymış bayadır yoktunuz siz de, Soner kendi gidip sizi mi gönderdi yerine, oysa sizi tarihe gömen de oydu, rüya mıydı hepsi, keşke uyanmasaydım demek siz hep onun gitmesini beklediniz bi yerlerde...senağlamasenağlamasenağlama

hakkında hayırlısı olsun canım eskiye sünger çekmelisini unutma zaman herşeyin ilacı ve dünyada ondan başka erkeklerde var hemde en sadık olanları en güvenilir olanları...değmez üzülmene kendine yazık edersin

1,5 senem hayallerim her şey çöpe gitti... midem çok kötü durumda... tekrar başa döndüm o hayatıma girmeden önce bi enkazdım, elimden tuttu ayağa kaldırdı şimdi tam koşacakken bi anda bıraktı elimi, eskisinden de beter oldum, ilaçlarımı bulmam lazım sanırım...

Canım ya yapma bunu kendine.. Bende ayrılınca ilk 2 gün mide sancıları cektim bende de reflü var büyük ihtimal ve bu aşk uğruna başladı bu hastalık ayrıca kendisi de ülser olmuş :S kabullenmek gerek biz tek tük mesajlarla az önce son msjları yzdık bidaha yazıp uzatmazsa tabi.. kabullendim artık bitti yani unutucam yapıcak bişe yok. Sende kabulleniceksin 3-5 güne merak etme..

İlacını iç mutlaka. O nasıl snei elinden tutup kaldırdıysa ilerde de bir baskası kaldırabilir bunu düşün. İnanmaya calıs

kabullenirim tabi de,benim midem baya zayıf en ufak bi üzüntü anında felaket oluyorum, soner hayatıma girmeden önce eski sevgilim yüzünden ciddi mide rahatsızlıkları yaşadım, dediğim gibi enkazdan farkım yoktu ilaç torbasıyla geziyodum, beni hayata döndürdü şimdi her şey bitti başa döndüm, ciddi baş ağrıları mide sorunları, hızlı kilo kayıpları hepsini tek tek yaşicam bi daha biliyorum... ama bu da geçicek ben mahvolduktan sonra... geçicek...

değmeyen biri için kendine yazık ediyorsun sağlığın daha önemli ya evlendikten sonra seni aldatsaydı o yüzden zararın neresinden dönsen kardır...

Mahvetme kendini şuanelinde değil biliyorum 2-3 güne hafifliceksin canım hüzün ve üzüntü olucak tabi ama miden gecicek inş. . Bak eski sevgilini unutmussun bunu neden unutamayasın

canım böyle düşünme sen neden bu kadar kendini üzüyorsun ki bırak o üzülsün seni kaybettiğine biliyorum çok zor ama güçlü olmaya çalış senin için rahat olsun
sen elinden gelenin fazlasının yaptın demek ki hayırlısı buymuş
hepimiz bunları yaşıyoruz en iyisi ne yap söyliyim ağla istediğin kadar ağla rahatla ama kendinide çok fazla üzme...

bencede canım içimizde bir acı olarak kaldılar.. Allahtan dileğim bu acıyı biran önce hafifletsin unuttursun bize..

AMİNNN canım inş unutucaz zamanla ZAMAN umarım bizimde ilacımız olur...

Yine sizlerin haklı bi sebebi var onlardan yana.. Benim yok seviyomuyum diyorum bazen ben kendimi bile anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…