• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekledigim "o"ydu biliyorum

ofisimbulmakzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
325
2
46
Diğer
Merhabalaaar :3:
benim evlilere bir sorum var evlenmeden once yukaridaki cumleyi ya da ona benzer birseyleri hissedip dusundunuz mu???Evet bu benim evlenecegim kisi gibi :40:

Evet . Hayal ederken dua ederken saydığım tüm özellikler var biri hariç :D zengin olsun derdim değil :D ama onun haricinde tüm dileklerim gerçek oldu.Çok kıskankç olsun.( O kadar kıskançki cahilce dualar etmemek gerekli çok iyi anladım :d ) Korusun kolasın.Hem maço olsun hem romatik olsun,hem komik,hem ciddi,hem ağır başlı hem çocuksu, deli dolu ( ki eşim bayağ bayağ çatlakmış :) Ben konuşmadan bakışlarımdan ne dedimi anlasın.Beni çok sevsin.Temiz olsun.Bakımlı olsun Yakışıklı olsun :d dudakları tam istediğim gibi :d ( sarışın diyordum küçükken ama sonradan vazgeçtim .Eşim buğday tenli zaten ) Yakışıklı olsun.Boynumu yaslayınca gıdısına gireyim :d Ona sarılıp ağlayabileyim.En iyi arkadaşım o olsun dertleşebileyim. Sohbet edeyim.Birlikte dizi izleyip ağlayabilelim vs. vs. Bi de ben allahım ne olur bi kerecik göreyim nerede acaba hakkaten öyle biri varmı diye düşünüp dua ederim :D eşim yanlış otobüse binip hep benim oturduğum semte gelmiş :D ki biz bayağ sık taşınırdık.Hayatımız birbirine benziyor .Yıllarca şehir şehir yan yanaymışız ama karşılaşmamışız kader :Dİki senedir evliyiz ama ilişkimiz mükemmel görünse de çok problemimiz oldu.Aileler çok yordu bizi.Çok kavga ettik.Çok yıprandık.Benim ailem onu onun ailesi bizimkileri vs vs :52:

Son düzenleme:
Evet . Hayal ederken dua ederken saydığım tüm özellikler var biri hariç :D zengin olsun derdim değil :D ama onun haricinde tüm dileklerim gerçek oldu.Çok kıskankç olsun.( O kadar kıskançki cahilce dualar etmemek gerekli çok iyi anladım :d ) Korusun kolasın.Hem maço olsun hem romatik olsun,hem komik,hem ciddi,hem ağır başlı hem çocuksu, deli dolu ( ki eşim bayağ bayağ çatlakmış :) Ben konuşmadan bakışlarımdan ne dedimi anlasın.Beni çok sevsin.Temiz olsun.Bakımlı olsun Yakışıklı olsun :d dudakları tam istediğim gibi :d ( sarışın diyordum küçükken ama sonradan vazgeçtim .Eşim buğday tenli zaten ) Yakışıklı olsun.Boynumu yaslayınca gıdısına gireyim :d Ona sarılıp ağlayabileyim.En iyi arkadaşım o olsun dertleşebileyim. Sohbet edeyim.Birlikte dizi izleyip ağlayabilelim vs. vs. Bi de ben allahım ne olur bi kerecik göreyim nerede acaba hakkaten öyle biri varmı diye düşünüp dua ederim :D eşim yanlış otobüse binip hep benim oturduğum semte gelmiş :D ki biz bayağ sık taşınırdık.Hayatımız birbirine benziyor .Yıllarca şehir şehir yan yanaymışız ama karşılaşmamışız kader :Dİki senedir evliyiz ama ilişkimiz mükemmel görünse de çok problemimiz oldu.Aileler çok yordu bizi.Çok kavga ettik.Çok yıprandık.Keşke kardeşi olmasın diye de dua etseymişim.Görümcem hayattan bezdirdi beni.Benim ailem onu onun ailesi bizimkileri vs vs :52:

samimi bir sekilde yazdiklarin beni cok guldurdu canim tesekkur ederim boyle aciklikla cevaplandirdigin icin :61: Allah mutlulugunuzu daim etsin diyorum :69: :nazar:

ne kızar,ne küser,ne kavga eder,ne kırar bir sevmesi var beni dünyalara bedel benim için:nazar: 2 yıldır evliyiz bir kere bile küsmedik tartışmadık hiç sorun yaşamadık çok mutluyuz.iştee kesinlikle beklediğim oydu benim herkesten heşeyden çok sevsin beni önce ben geleyim eşim için derdim aynen öyle oldu. iyikii olmuş çok şükür Allahıma.

Açıkçası şu hayatta hiçbirşeyden yüzde yüz emin olmamak gerek, bunu öğrendim. Ben de birkaç ay önce nişanlandım ve nişanlımla evlenmeye karar verirken ''işte aradığım kişi'' dediğim birçok özelliğe sahip...lakin yine de herşey Allah'tan ve hayırlısı olsun diyorum.

evet, aradığım kişi o olsa da ben onun benim için hayırlı olup olmayacağını bilemem bu yüzden en iyisi hep dua etmek ve hayatına giren kişi için de Allaha şükretmek. Sonuçta o kişi de Allah'ın bir lütfu, bunu asla unutmamak. İlişkiye böyle bakılırsa sorunlar da daha kolay aşılır ve fazla beklentilerden acı da çekilmez...ayrıca bu düşünce sevgide de dengeli olmayı sağlar...

Küçükken gözümü kapattığımda hayalini kurduğum kişi şu anda sevgilim. Tek fark; ben esmer ve yaşıma yakın hayal etmiştim o sarışın yeşil gözlü ve yaşı benden büyük.:61: İnanın bu çok enteresan birşey. Düşünüyorum da demekki çok içten dua etmişim ki allah benim istediğim kişiyi çıkardı karşıma.

Allahım bizi ayırmasın, herşeyin hayırlısını versin ve huzurlu bir hayatımız olsun.

benim duam hep benden 1 cm olsun uzun olsun,1 yaş olsun büyük olsun ve 1 tl olsun fazla maaş alsın derdim bunun sebebide bigün kavga gürültü olurda fevrilik yaparım kırarım diyeydi :9: kaşı gözüyle ilgili pek hayal kurmamıştım Allah'ıma hergün şükrediyorum iyiki onu tanımışım keşke peşimde koşturmadan hemen evlenseymişim geçen zamanımıza acıyorum :1: 4 yıldır evliyiz 20 aylık bir oğlum var Rabbim herkese nasip etsin böyle mutluluk Rabbim bana birde kız annesi olmayı nasip ederse daha ne dilerim sağlık huzur mutlulukkk :16:

Back
X