Evet . Hayal ederken dua ederken saydığım tüm özellikler var biri hariç

zengin olsun derdim değil

ama onun haricinde tüm dileklerim gerçek oldu.Çok kıskankç olsun.( O kadar kıskançki cahilce dualar etmemek gerekli çok iyi anladım :d ) Korusun kolasın.Hem maço olsun hem romatik olsun,hem komik,hem ciddi,hem ağır başlı hem çocuksu, deli dolu ( ki eşim bayağ bayağ çatlakmış :) Ben konuşmadan bakışlarımdan ne dedimi anlasın.Beni çok sevsin.Temiz olsun.Bakımlı olsun Yakışıklı olsun :d dudakları tam istediğim gibi :d ( sarışın diyordum küçükken ama sonradan vazgeçtim .Eşim buğday tenli zaten ) Yakışıklı olsun.Boynumu yaslayınca gıdısına gireyim :d Ona sarılıp ağlayabileyim.En iyi arkadaşım o olsun dertleşebileyim. Sohbet edeyim.Birlikte dizi izleyip ağlayabilelim vs. vs. Bi de ben allahım ne olur bi kerecik göreyim nerede acaba hakkaten öyle biri varmı diye düşünüp dua ederim

eşim yanlış otobüse binip hep benim oturduğum semte gelmiş

ki biz bayağ sık taşınırdık.Hayatımız birbirine benziyor .Yıllarca şehir şehir yan yanaymışız ama karşılaşmamışız kader

İki senedir evliyiz ama ilişkimiz mükemmel görünse de çok problemimiz oldu.Aileler çok yordu bizi.Çok kavga ettik.Çok yıprandık.Keşke kardeşi olmasın diye de dua etseymişim.Görümcem hayattan bezdirdi beni.Benim ailem onu onun ailesi bizimkileri vs vs