güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bayanlar.gönül ferman dinlemiyor maalesef.geçici bir durum olduğunu da bilmeme rağmen şimdilik hala sevdiğim için benden uzakta olmasını hazmedemiyorum..yakınken uzak olmak zoruma gidiyor.
güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bayanlar.gönül ferman dinlemiyor maalesef.geçici bir durum olduğunu da bilmeme rağmen şimdilik hala sevdiğim için benden uzakta olmasını hazmedemiyorum..yakınken uzak olmak zoruma gidiyor.
sanırım Tus'a hazırlanıyodu sevgilin hatırlıyorum konunu. canım senin için ne kadar zor bi durum olduğunu anlayabiliyorum..
benim de sınavları iyi geçsin diye yaptığı herşeyi sineye çektiğim sevgilim, final dönemi beni terk etmişti!
bence sen bişi yapma artık..bu doktor milletinin kıçı zaten kalkık oluyo (-şu an ki sevgilimden biliyorum) üzerine düşersen iyice havalara girer ama sallamıyo gibi davran en azından..bi süre sonra gerçekten sallamıycaksın..enerjini sana değer verecek insanlar için kullan. inşallah gönlünce olur herşey..
bana neden böyle bir durum var demedin dediğimde özür dilerim evet benim söylemem lazımdı dedi.gerçi söylememe gerek de yokmuş sen de anlamışsın zaten dedi! böyle diyen bir adama ben daha ne söyleyeyim kızlar yine de oluruna mı bıraksaydım? senağlama
eger seni seviyorsa kazanmak için cabalıcaktır ama sevmiyorsa zaten bekleme artık
birde su duruma cok takılıyorum karsınızdaki sevgilinizde olsa esinizde olsa hakaritabi konusmasına neden izin veriyorsunuzki? ne demek salak salak konusma sacma geldiii saygı lazım saygıı
canım tus a hazırlanıyordu seninki,hatırladım şimdi.
sınawı bittikten sonra konuyu açman iyi olmuş,hiç değilse seni suçlayamaz sınaw öncesi kafamı karıştırdın gibi...
adama bak yaa,duygularından emin olunca arayacakmış,seni arayasıya kadar geçen zaman diliminde seniin hiç önemim yokmuymuş.ne hale geleceğini neler düşüneceğini we üzüleceğin nasıl önemsemez.çok bencilce...
ayrılmakla en iyisini yapmışsın canım...herşeyin hayırlısı
eger seni seviyorsa kazanmak için cabalıcaktır ama sevmiyorsa zaten bekleme artık
birde su duruma cok takılıyorum karsınızdaki sevgilinizde olsa esinizde olsa hakaritabi konusmasına neden izin veriyorsunuzki? ne demek salak salak konusma sacma geldiii saygı lazım saygıı
hiiiçç üzülme canım,duygularından emin olamıyormuş da emin olunca arayacakmış.
sanki karşısında istedği gibi davranacağı biri var,her şeyini kabul edecek.
sevsen de kesinlikle arama canım hiç bir şekilde,tekrar barışırsanız yürür mü yürümez mi bişey diyemicem ama seni aramasını istiyosan kendini geri çekmek zorundasın.onunla hiç ilgilenme,arama sorma,bu süre içerisinde seni hayatında istiyorsa yokluğunda hissedeceği duyguları daha iyi anlayacaktır.