- 30 Eylül 2014
- 416
- 58
- 38
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
kizlar benim gibi içine kapanik olup da teklif alan hatta evlenen var mi.eşinizle nasil tanistiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taktim kafayi napyimTöbe estafurullah teklifle bozdu![]()
Töbe estafurullah teklifle bozdu![]()
tanişma hikayelerini ogrenmek istedimtaktim kafayi napyim
"Hayatında yeni sayfalar acmalisin" demiştir birileri. Arkadaş yanlis anlamış:)Arkadasım sen niye yuz tane konu acıyorsun sabahkinden devam etsene
Iyi ki başka öğütleri uygulamaya koymuyo. :)"Hayatında yeni sayfalar acmalisin" demiştir birileri. Arkadaş yanlis anlamış:)
he he"Hayatında yeni sayfalar acmalisin" demiştir birileri. Arkadaş yanlis anlamış:)
Bilemiyoruz belki de uygulaya uygulaya öğüt zehirlenmesi yaşıyordurIyi ki başka öğütleri uygulamaya koymuyo. :)
Varsa bi yakınınız bi el atın sevaptirSevabına eversek mi![]()
Bilgi kirliliğini çözmek lazım, kazen çözer birazdan bebisim:)Bilemiyoruz belki de uygulaya uygulaya öğüt zehirlenmesi yaşıyordur
sanal alemde cik cik ötüyorsunuz ama normal topluma girseniz iki kelime espiri yapamazsinBilemiyoruz belki de uygulaya uygulaya öğüt zehirlenmesi yaşıyordur
yirmidort yasindayimYav he he mi? Daha evlilik icin cok erkenmis zaten. Ergenlikten çıkınca biri de çıkar elbet.
Oy kiyamamsanal alemde cik cik ötüyorsunuz ama normal topluma girseniz iki kelime espiri yapamazsin