Beklemeli mi unutmalı mı?

Ladybird_mnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
117
56
28
Benim ilk ilişkimdi. İlk başlarda her şey güzelken bir anda çekilmeye başladı. Bunun üzerine ben de ilgi beklediğimi söyledim ve trip atıp uzaklaşmaya başladım. Sanırım onu bu triplerle sıktım ve kendimden uzaklaştırdım bir süre konuşmadıktan sonra ben adım atıp aramızı düzeltmeye çalıştım ama arkadaşıyla benim aramda kaldığını ve yapamayacağını söyledi ve ilişkimiz 1 ay bile dolmadan bitti. Ayrılırken de biraz kötü ayrıldık, gözünde iyi kalamadım. Şimdi bu duruma çok üzülüyorum ve çok pişmanım. Sanki onu triplerimle terslemelerimle kendimden uzaklaştırdım ama kırıldığım şey benden uzaklaşmasıydı, elimde olmadan öyle davrandım. Beni sevdiğini biliyorum ama sanırım geçti gitti. 1 ay sonra yeniden işe dönecez. Yüz yüze gelince bişeydeğişir mi yoksa artık vaz mı geçmeliyim? Onu seviyorum ve geri istiyorum çok üzülüyorum bu duruma ama ben de gurur yaptım artık yazamıyorum ona. szce nasıl davranmalı ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Adam sizi arkadaşına ayarlamaya çalışıp olmayınca da kendi mi sevgili oldu? Doğru mu anladım?

Böyle başlamış bir ilişkiden ne hayır beklediniz ki.. Bence yolunuza bakın artık. Arkadaşını çok düşündüyse başta ilişkiye başlamasaymış. Oyun oynuyor sanki.

Triplere devam edecek misiniz peki?

Ve anlamadığım niye arkadaşına ayarlamaya çalışıp sonra o devreye girdi?

Yedek oyuncumu kendisi?

Evet arkadaşı isteyince o bana söyledi de aradan zaman geçti de bizim ilişkimiz başladı. Ben de buna kızıyorum zaten başta durumu bilip başlıyor :/ şimdi de silip atamıyorum onu hala bekliyorum gelir diye

Triplere devam edecek misiniz peki?

Ve anlamadığım niye arkadaşına ayarlamaya çalışıp sonra o devreye girdi?

Yedek oyuncumu kendisi?

Hayır o başkasıyla nişanlıydı biz sadece arkadaştık. Nişan attıktan sonra duygularımız başladı. Zaten yorulduğu bir ilişkiden çıkmıştı bi de ben yordum onu. Triplere devam etmek mi aslaaa ağzımı bile açmam :)

İlk kendi arkadaşına ayarlamaya çalışıp sonra kendisi çıkan adamdan olmazmış zaten.
Arkadaşına yaparken kıymete bindiniz galiba boşverin.
Birlikte çok zaman geçirdik zamanla engel olamadık duygularımıza. Ama galiba tekrar bir araya gelsek bile bu mesele hep aramızda kalacak

Olaya gel, çay demle.

Hem arkadaşına sizi ayarlamaya çalışıyor. Sonra arkadaşıyla sizin aranız olmayınca, bir ilişkiden çıkıp yorulup nişanı atıyor, arkadaşını düşünmeksizin sizinle birşeyler yaşıyor.

Sonra kendinizi uzaklaştırıyorsunuz. Adamın da arkadaşını daha yeni düşüneceği başlıyor arada kaldım diyerek. Siz de saf saf hala seviyor diyorsunuz.

Adamın sizi sevdiği falan yok. Nişanı atınca boşluğa düşmüş ve birşeyler yaşamış. Bahane olarakta triplerinizi, kaprislerinizi sunuyor.

Gerçek şu ki seven adam sevdiğinin herşeyine katlanır. Arkadaş bahane, ayrılık şahane.

Kanmayın.

Haklısınız belki de. Yoluma bakmalıyım ben de ama benim için üzüldüğünü de işin içinden çıkmadığını da gördüm. Benim için değerli birisiydi öncesinde de. Nişan atalı 1 sene olmuştu. Ya da ben böyle kendimi kandırıyorum bilmiyorum. İşin içinden çıkamadım. Çok üzüldüm çok acı çektim vazgeçemiyorum şimdi de hele her gün göreceğimi bilerek

Yemeyin siz bu palavraları. Erkekler çok iyi rol yapar o rolleriyle sizin hassas noktanızdan vurmaya çalışırlar ve başarılı olurlar. Sizinki de o misal.
1 sene insana 1 saniye gibi gelir çokta olmamış, boşluğa düşmüş.
Sizi ayarlamaya çalışıyor sizin aranız olmayınca kendisi devreye giriyor. Be adam neden o ara arkadaşını düşünmüyorsun? Kızdan ayrılınca mı arkadaşını düşüneceğin tutuyor. Sizi sevmiyor, size değer verdiği de yok. Anca oyalıyor ve zaman öldürüyor.
Gerçekten istese bu bahanelerin arkasına sığınmaz.
Yok kaprislerin, yok triplerin yok arkadaşımın arasında kaldım cart,curt ıvır zıvır erkeğin yüz karası.
Yolunuza bakın.
Güçlü kalın. Yüz yüze gelseniz de tanımamış gibi devam edin.

Haklısınız yapmam gereken bu galiba. Teşekkür ederim yorumunuz için :)

Birlikte çok zaman geçirdik zamanla engel olamadık duygularımıza. Ama galiba tekrar bir araya gelsek bile bu mesele hep aramızda kalacak
Zaman geçirmişsiniz, vakit öldürmüşsünüz, birşeyler paylaşmışsınız bunlar çok çok güzel şeyler gerçekten. Ama görünüyor ki, adamın zamana, vakite saygı duyacağı yokmuş. Gerçekten isterse ve sizi sevse hiçbir şeyi düşünmez elinden geleni yapar ve sizinle devam ederdi.
Bahanelere sığınması oldukça saçma. Her ihtimal olabilir her ihtimal.... belki nişanı attığı bayanla konuşuyorlar? Belki yeniden başlayacak veya herhangi bir bayanla flörtleşiyor, ilgi duyuyor. Hiiiç bilemezsiniz konu sahibi. O yüzden düşüncelerle kafanızı yormayın ve ileriye yönelik ilişkiler kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…