Beklemeli mi unutmalı mı?

İnsan bu kadar basit olmasını kabullenemiyor. Ona hak verdiğim zamanlar da oluyor. Ama dediğiniz gibi gerçekten sevse elinden geleni yapardı. İnsanın aklından binbir düşünce geçiyor ve ben kendimi suçluyorum adamı darladım diye. Benim ilk ilişkim olduğunu bile bile böyle davrandı. Şimdi yeni birini hayatıma almak da uzak geliyor. Bilmiyorum zamana bırakıyorum zaman gösterecek artık. Onu geri kazanmaya çalışmak aptallık olur

Uzak gelmesin, yakın gelsin. Biri gelir biri gider insanları tanıyın. Birşeyler yaşayın tecrübelenmek iyidir. Elbet içlerinden doğru insan çıkacaktır.

Şimdi bu gercekten arkadaşıni dusunse hiç senle sevgili olmazdı... sana birseyler hissrtse arkadaşına ayarlamazdi bu kadar net...

Erkekler karşısındakine kendini suçlu hissettirme işini çok güzel beceriyor. Haklı olduğunuz bir durumda trip attığınız için kendinize kızıyorsunuz şu an farkında mısınız? Bence bir yol olmaz unutmaya çalışın. Belli ki sünepe ve kaypak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…