Beklenen son sanrm gerekleiyor...

çaklıtım sen en güzelini yapmışsın canım benim.
senin kalbinin güzelliğini gösteriyor davranışların

canım yasadıklarını son gelişmeleri yeni okudum çok uzuldum içim yandı ne hissettiğini okada iyi anlıyorumkı.Ama uzulme artık önüne bak bir süre bocalıycaksın bu bır gercek ama artık önüne bakmalısın.Ben eşinin davranışlarında dengesızlık sezdım sankı biraz senden yuz bulsa vazgeçcek gibi.Oda benım gıbı bır anlık öfkeyle bir işe kalkışmışta geri donmeyı gurur yapıyor gıbı..Ama lutfen yaşanan duygusal anlara kapılıpta kenıdnı uzme geriye donsen bıle bu adam sana hiçbişey veremıycek bu bellı sende bunun farkındasın artık..Ama senin davraniş şeklını çok beğendım boyle devam et.Annenede kızma sen onun evladısın kımbılır onun içi nasıl yandı da oyle bır laf ettı.Bence ıyıde olmuş sahıpsız değilsin bilsin.Çok yıpratma kendını olurmu.Bak herşey çok daha guzel olucak en onemlısı huzur bulucaksın senı evde sınır eden habıre boşanalım dıyen bırı olmıycak.Ama kenıdnı de kapatma çevrene bır bak senınle olmak ısteyen ve senın değerını bılen ve sana hakeden bırılerı olucaktır.Çık gez.Hakkında hayırlısı olsun.Seni çok sevıyorum canım benım BUTUN GUZELLIKLER SENINLE OLSUN.

paranı almadan ne eşya filan veriyorsun bak sonunda çok pişman olacaksın o senin eşyada gözüm yok diyeceğin kadar değerli bir adam değil .boşanma bitsin bakalım sonunda neler çıkacak. Allah yardımcın olsun ağlama onada o zevki yaşatma.gıcığım senin kocana pis maddiyatçı adam .sende madiiyatçı ol al paranı bırakma

dün abisiyle sökülmesi gereken eşyaları söktüler,hepsini bir araya topladılar.bugün de akşam 6 gibi gelip taşıyacaklar...
beraber beğenip aldığımız avizeleri bile yerlerinden söktü,yeni evine götürecekmiş...
odadaki abajurları ve salondaki büyük abajurları da alabileceğini söyledim,onları da alıyor.
hatta ev telefonumuz olan,telsiz telefonu bile almış...
para verdiği hiçbirşeyi bırakmak niyetinde değil anlaşılan.görgüsüzlüğüne sadece gülüyorum.
haa bu arada dün benden,yatağına sermek için nevresim bile istedi:) ben de verdim.
düşünebiliyor musunz,
hala oturduğum ev,hala yaşadığım yer...geçen sene bu zamanlar beraber beğenerek aldığımız eşyalar....
adam öyle bir sevmiyor,öyle bir vicdansız ki...öyle korkusu yok ki Allah tan,henüz soyadını taşıyan,karısı olan kadının oturduğu koltuğu,izlediği tv yi alıp gidiyor.
boşanmayı bile beklemiyor.
uğraşmayı baştan reddettim.biran önce hayatımdan defolup gitmesini istiyorum.
ailemi de ben tutuyorum.dayılarım,teyzelerim gelseler parçalarlar bunu,öyle sinirliler..
ama ben rezillik yaşamak istemiyorum bu rezille.
o eşyalarda da,onda da ahım var,sadece dua ediyorum.
bugünü de atlattım mı şükür... ama çok zor olacak...

notaramın yarısını verdi,diğer yarısını da cuma veya pzts vereceğini söyledi yamelek

canım benım ya senın yuregın yangın yerı o nerelrın pesınde
pis ne olacak
rabbım guc versın sana
atlacaksın ınsallah bunları ve o zaman dıyeceksın kı pehhh ıyı olmus
ıyı olacak arkadasım buradakı herkes gıbı ben de buna ınanıyorum
uzulme artık ne olur
her bıtıs bır baslangıctır
Şeniz a.s.

evde durma bu akşam sen yokken gelip alsın eşyalarını
seni bu evde tek basına bırakıyorum dercesine gidişini izleme

yaşadığın şeyler her neolursa olsun gerçekten zor. biten şeylerde herkes o veya bu bırbırını suçlar yada herkes kendını daha haklı görür nedense oysa hiç bir zaman tek taraflı bir hata aranmamalı tek taraflı bır ılışkı değil çunku yasadıkların, evlılıklerımız.. evlılık zor bır ış gerçekten mutlu olmak ıçın hep caba göstermen gerek. neysekı kendını kurtarabıleceğin bir işin var bunuda en kısa surede atlatıcağına emınım arkadasım.

pofidi öyle yapardım da şimdi başka şeyleri de alıp gitmesin,ne bileyim...

yok ya o kadar da aç gözlü değildir heralde
sonuçta hırsız bile girdiği evde 2-3 parça bişey bırakır
esyaları ortak almışsınız ya kendi aldıklarını götürüyor işte
maşallah cerceveye kadar para verdiklerini tutmuş aklında

o an canım ne isterse onu yapacağım,belki de dediğin gibi çıkar giderim...
ama güvenmiyorum ona..
ve üzülmek pahasına,kapıdan çıkıp giderken,alkışlamak istiyorum onu.

bence alkışlama bu seferde bak hırsını ört bas etmek için napıyo der bide gülmeye kalkar
inat olsun diye iyice sinir eder seni adam çirkef çünkü
sen iyisimi akşam evde olma boş evden tek basına senin yüzünü bile göremeden ayrılmak
koysun ona

Konuyu misafir olarak okuyodum, dayanamayıp giriş yaptım size katıldığımı belirtmek için. vereliniortak

Ben yerinizde olsam, özellikle o evde olmamayı tercih ederdim. Yüzünüzü bile görmeden alsın pılısını pırtısını defolsun, çıkarcı açgözlü adam

Alkışlamak bence hata olur, bu ona haz verir, bu zevki ona tattırma.. bence ..

boşver ya tek basına alsın o kafasında paralanasıca esyalarını defolsun gitisin
gösterme yüzünü
şimdi o giderayak seni gıcık etmek için bide bişeyler yapar iyice sinir olursun

Allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın.insanın zoruna gidiyor değilmi sen duygusal fırtınaları hala yaşarken bazı şeyleri hala aşamamışken onun bunları çok tan aşıp mantıklı davranmaya başlayıp planlarını sana rağmen harekete geçirmesi maddiyat kısmının peşine düşmesi.canım geçiyor ama inan geçiyor .sadece senin canını sıkmak istemiyorum ama sonunda bu ayrılığın altından başka bişey çıkmasın çıkarsa o verdiğin nevresim bile sana batacak yüzüne neden tükürmek yerişne bide nevresim verdim diceksin.umarım bunu yaşamazsın kimse yaşamasın.sen fedakar bi o kadarda onurlu grurulu ve adaletli bi kadınsın çok güzel günerlin olacak çok gençsin meraketme .

aslında şimdi dahiyane bi fikir geldi aklıma
hani biri giderken ardından bi tas su dökülür ya
acaba sende bunun basından asağı bi kova su mu döksen

tamam kızlar,sizi dinleyeceğim a.s

Canım sen yine de içinden geleni yap. Düşün taşın akşama kadar, hangi şekilde davranırsan için daha rahat edecek ona göre davran..
Ama ne olursa olsun güçlü ol, güzel günler seni bekliyo..

Çok mutlu olmanı diliyorum ve öyle olacağına inanıyorum. Bu zor günler geçecek cnm, sen hakettiğin mutluluğu bulacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…