Beklenen son sanrm gerekleiyor...

bence şu durumda yapabileceğin fazla bir şey yok
amacı ne olursa olsun sana zeytin dalı uzatmış
şimdi sen ayrılmaya kalkarkan her şey senin üstüne kalacak
bu da onun işine gelir
biliyorum bu bir savaş değil
strateji uygulamak da çok hoşuna gitmeyebilir
ama şu durumda seni haklıyken haksız duruma düşürebilir
gerçekten çaba sarf etmediği halde sarf etmiş
elinden geleni yapmış da
sen önemsememişsin durumuna getirir.

çok doğru!
kesinlikle böyle yapar ve herkese karşı ben rezil olabilirm.
o yüzden konuşmamalıydım son kez diyorum,çünkü ilona nın dediği gibi,bundan ne köy olur ne kasaba

Aslında beklenen ama bi o kadar da üzücü bir gelişme... Hilacim , canım eşin kendini ilk kez bu kadar dürüst açıklamış ve itiraf etmiş : Para , mevki hırsı ...

Henüz evli bir erkeğin olgunluğuna erememiş olması...Bunların , her şeyin farkında kendisi... Ve artık kendisinin sana layık olmadığının da farkında..

Yani bir nevi vicdanı rahatsız diyebiliriz sana karşı...Bu durumda , ondan ne köy olur ne kasaba sözüne sonuna kadar katılıyorum , diyorum ki artık o güzel yüreğini güzel şeyler için harca,

seni haketmeyen birine değil!

Bu bir süreç.. Seni kimi zaman üzecek , kimi zaman sıkıntıya sokacak ; ancak sonunda bu defteri tam olarak kapattığında , beynen onu bitirdiğinde ,yepyeni bir düzen kurduğunda da sırtından

kocaman bir yük kalkmışçasına, hayata yeniden gelmişçesine mutlu olacağın bir süreç...

Bazı anektotlarım var , bunlar beni üzen, sinir eden, önemli anaketotlar...

Bunları düşün ve artık evliliğini kafanda bitirmeye bak canım ;

'Ben sevgimi hissetmiyorum, emin degilim

benim eşim yoldaş değil,kötü gün dostu değil ne yazık ki...

ben ne yaparsam yapayım asla sinirlenmeyeceksin,susacaksın

,bu sabah bir taksit ödenmesi gerektiğinden bahsettim.para yok dedi..

Bunlar çok önemli şeyler canım, bir erkeğin (hele hele evli bir erkekse) bunları söylemesi , bu yapıda olması çok kötü... Senin gibi yüreği güzel , yüzü güzel, sevgisi güzel bir kızın bu laflara maruz

kalması o kadar acı verici ki...

Ama nasip işte... Evlenmişsiniz ve seni haketmeyen bir insanla nerdeyse 1 yıl boyu aynı evde yaşamışsın... Bundan sonrası için sana dua edicem cnm, Rabbim sana hayal edebileceğinden bile

güzel ve sevgi dolu bir hayat nasip etsin...

NOT : Son akşam gösterdiği sözde sevgisine nasıl karşılık vereceksin, onun yaptığı oyun mu , değil mi, bu durumda bitirmeyi erteleyecek misin ona da sen kendin karar ver , mantığınla ve

hislerinle düşün canım... Seni seviyoruz ve hepimiz yanındayız unutma :teselli: Şeniz :enbuyukkk:

Son düzenleme:
kızlar şarkı söylediğim videomu soranlar olmuş,aslında mutluluktan uçtuğunuz haberlerde var ama nedense açılmıyor artık.bende link var açılan,isteyen mesaj atıp isteyebilir,çünkü kk linki değil
yorumun için çok teşekkürler pespembem

hani okursunda iliklerine işlerya öle oldum çok üzüldüm çok
belki bu sefer eskisinden daha üzülürsün çünkü dürüst bi şekilde açıklamış sana neden olmayacağını
insanın canını ne acıtır biliyo musun? bitanem doğruları duymak belkide
yapman gereken kendi yolunu çizmek......... seni çok seviyorum ve çok öpüyorumm

eşin çok bencil birisi bunca zaman sonramı gelmiş aklına mevki para olayları, senin duygularınla oynamaya hiç hakkı yok bence. Bırakmak çok zor eminim, normal sevgiliyle bile severken ayrılmak zor gelirken evliyken kimbilir ne kadar acı çekilir. Ama senden bu kadar çabuk vazgecen bi adamla hayat geçirme derim. -herşeyin başındayken bitirmek en mantıklısı ama dönüş noktanız varsa onu bilemem, sana acı çektirmesine izin verme canım. sonradan çok üzülürsün.

Aman allahımm ne kadar güzel bi sesin var su gibii. insan sırf bu sese bile aşık olabilir:) sende çok tatlısın canım kilonda öyle eşinin abarttığı lkadar değil ama biraz zayıflasan zaten güzelsin çok daha güzel görünürsün eminimm...

Canım gerçekten üzgünüm..Senin kadar olamaz elbette ama gözümden yaş geldi..Gerçekten acını yaşıyorum şuan..

Hayal kırıklıkları , sıkıntılar , ilgisizlik , kırıcı sözleri...

Bir erkek ne kadar agresif bile olmuş olsa neden her lafında boşanmayı öne sürer ki?

Bunu söylemek çok zor ama..

Başka biri oLmasın canım hayatında...

Diğer konularınıda okudum..

Bir erkek severek evlendiği insana , eşine nasıl der senden çocuğum olmasını istemiyorum diye..

Allah sabır versin , Allah yardımcın olsun canım..

Bence al başını git bi yerlere..

Evine değil..!

Bi kaç günlüğüne kafanı dinleyebilcek bi yerlere..

Birde not bırak çıkarken..

Gelmek isterse gelir kaldığın yeri..

İllaki anlayacaktır evdeki o boşluğu

O farkında değil .. onu hayata bağlayan o eve ışık saçan "SENSİN.." "KARISI" HAYAT ARKADAŞI"

ya dedım ya guzellerın sansı olmaz
aman cocuk falan olmaması awantaj senın ıcın gulum dıkkat et

Canım bır gelıŞme yokmu benım gelıŞmelerımı konuma yazdım benım kesın bıttı kesın bu sefer zaten oyle laflar ettıkı ben artık gerı donemem herhalde ama seven ınsan ne yapmaz kendıme guvenemıyorum.neyse senın ıcınde hayırlısı ne ıse olsun.

nisan cığım henüz konunu okumadım ama ben sizin böyle olacağınızı düşünmemiştim ,üzüldüm gerçekten...
biz en son benim yaptığım konuşma sayesinde hala aynı eveyiz,ama gayet soğuk bir şekilde.
beyefendi sanki ben zorlamışım da devam ediyormuş gibi davranıyor.
bu bu şekilde fazla gitmez yani,
ben onun için değil,evliliğim için bunu denedim.ama hata etmişim.
herşeyin hayırlısı...
insanın yuvasında mutsuz olması kadar kötü bir şey yok

evet doğru dıyorsun eger resımdekı sensen çok guzelsın şirinsin hıçde kılosu olan bırı gıbı durmuyorsun.Bende guzel sayılırım ama guzellık hıçde onemlı değilmiş şans olması lazımmış..Bizde de o yok malesef ama bakalım belkı bundan sonra sans yuzumuze guler :) ah balıklar ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

bence ayrılmak en mantıklısı...gerçekten yaşadıklarınız zor..insan bir yere kadar dayanır..ama kendini değiştirmeyeceği apaçık..birlikte oldukça o yaptıklarına devam edecek ayrılalım diyecek sizi daha çok kıracak..eşya meselesini bence kafanıza takmayın....siz aldıysanız aileniz taşıdıysa tabi ki siz alacaksınız eşyaları..onuda ödüllendirir gibi ona bırakmayın derim ben

hani filmlerde olur ya.. erkek kadını iteler kakalar falan.. kötü ve saygısız davranır. sonra ayrılırlar.. en çok kadın üzülür buna.kahrolur hatta.. ama aradan zaman geçince en güçlü, en iradeli, en azimli, en hırslı, en başarılı olan da kadın olur.. sonra aradan yıllar geçer. kadınla erkek karşılaşır bi gün. erkek mutsuz, süklüm püklüm bi haldedir. üstü başı vs.. ama kadın.. kadın oldukça bakımlı güzel başarılı ve mutludur.. yeniden evlenmiştir.muhteşem bi eşi ve cocukları vardır. erkek uzaktan onu gördükçe kahrolur. bi baltaya sap olamadan da ölür gider...
ah yaa.. ah!! o kadar üzüldüm ki.. daha yeni görüyorum seni bu konularını ben. çok yazık.. inan bana. sevgi denilen şey öylesine yüce öylesine tapılası bi duygudur ki. nasıl bi insan tüm bunları görmezden gelebilir. kaldı ki sen gerçekten çok çok güzel bi kadınsın. bu tarz bi muameleyi haketmiyosun kesinlikle. insan kötünün ne oldugunu görmeyince iyinin ne oldugunu bilemiyo malesef.. dilerim ki hayatında kötü insanları görür de senin değerini anlar. kesinlikle kendini çirkin,şişman,değersiz, toplum içinde silik bi insan gibi hissetmemelisin. kendine olan güvenin her daim en üst seviyede olsun.
daha çok gençsin. daha evlilik denen şeyin başındayken böyle bişeyle karşılaşman elbette ki hem iyi hem kötü oldu. bundan sonra bambaşka bi insan olucaksın ama=)) iyi anlamda yani..
ha unutmadan.. SEVGıYı REDDEDEN Bı ıNSAN, Bı GÜN O SEVGıYı ÖZLER.
senin kaybettiğin hiç bişey yok.
:1hug:

kızlar çok teşekkür ederim...
olu_gelin,canım arkadaşım yine hikaye gibi yazmışsın,cesarelendirdin sağol tatlım.
nisan senin de Allah yardımcın olsun.

evliliğimin sonu nereye varacak bilemiyorum ama herşey o kadar ortada ki..
önemsemeyen,bencil,tutarsız,kıskanmayan,sakınmayan,konuşmayan,dert paylaşmayan bir erkekle nereye kadar gidebilirim bilmiyorum..
mesela ben kocamla sabahları 2 bardak çay içmek,beraber sabah haberlerini izlemek,azıcık sohbet edip onu öyle işe uğurlamayı hayal ederdim.
evlendiğimden beri her sabah aynı şey ; kocam örneğin 8 de evden çıkması gerekir,ben saat 7 buçukta başlarım kalk demeye(daha erken kaldırmaya cesaret bile edemezdim,bu uzun saatler kalk demem anlamına gelirdi)ancak 8 e beş kala kalkar yüzünü yıkar,üstünü giyinir,özenle hazırladığım kahvaltıdan 2 yudum alır-almaz çıkar giderdi... inanın abartmıyorum,2 lokma alırdı ve sırf o iki lokmayı almak için kahvaltı bekler benden... hiç üşenmezdim,kocam bir yarım saat erken kalksa,azıcık masada otursak..inanın 5 de hazırlamam bile gerekse hazırlardım..
akşam yemeği de böyle geçer,alelacele yemeğini yer,tv ise tv,okeyse okey...artık herneyse..ya da uyur...
hayat bu değil,
evlilik hiç değil..ben bunları hayal etmemiştim mafoldumben

Canım ya..:1hug:
Okuyorum inan dilim susuyor devamlı...
Ama daha fazla yıpranmanı da istemiyorum..
Mesleğin var,çok çok güzel kızsın,akıllı ve güçlüsün..
Ne olur toparla kendini..
Artık vazgeç canım..:teselli:
Olmuyorsa olmuyordur ve olmayacaktır..:gitme:
Unutma ki; sen elinden gelen tüm fedakarlığı yaptın.
Vicdanın rahat olsun artık çiz yolunu..
Öpüyorum güzel yanaklarından..Şeniz

bu yorumu yazamlımıyım yazmamalımıyım bilemedim ama seni uzaktan takip ediyorum ve bence galiba bu evlilik senin vizyonunu, ruhunu, zihnini, bilincini daraltıyo
hayat gördüğün kadar değilyerimseniben

Benim güzel bebeğim.Artık oluruna bırak;önemseme,üzerine düşme ,kendini bir şey zannetmesin.
Su akar yolunu bulur derler birde (affınıza sığınarak) eceli gelmiş köpek cami duvarına işer derler.Özür dilerim eşine köpek demek istemedim ama bu cami duvarına işemek fiili şu anda ona çok uyuyor.
Sevgiyle kucaklıyorum seni.opuyorumnanaktan

bi erkek eğer boşanma lafları etmeye başlamışsa gerçekten boşanmak istiyordur zaten çikolatam bu adam seni haketmemiş baksana daha evleneli 1 yıl olmamış ama resmen senin içini öldürmüş böyle evlilik hayatı olmazki şimdi sizin daha cicim aylarında olmanız gerekirdi sana ve sevgine layık olduğunu düşünmüyorum sende haklısın şimdi bi düzen kurdun alıştın ama yaşadıkların sanki 1 yıllık değil 20 yıllık evli bi insanın yaşadıkları gibi,bundan sonrasında eğer evli kalsan bigün emin ol patlayacaksın belki o zamanda çocuğun falan olacak bu sefer ayrılman daha güç olacak en iyisi bu işi başından bitirmen,inan eşin seni hiç haketmiyor sen daha iyilerine layıksın bundan sonra yaşayacakların o evlilik hayatında yaşayacaklarından daha iyidir bence umarım hakkınızda hayırlısı olur ve hangi yolda daha mutlu olacaksan o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…