• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenmedik mesaj

Ben olsam direkt engellerim cevap falan vermeden. Adam evlenmiş, kendi içlerinde ne yaşıyorlarsa yaşasınlar. Karısına falan sakın bir şey yazmayın, insanların nasıl tepki vereceği belli olmaz, sanki ilk yazan kocası değilmiş gibi başınıza bela da olabilir.

Bende kayıtlıdeğil başta numarayı tanımadım sonra profil fotoğrafını gördüm de tanıdım. O beni engellemişti ben de onu silmiştim. Engelini kaldırmış yani, bende numarası hiçbir yerde yoktu

Önyargılı yaklaşmışım biraz . Ama dediğim gibi başın engeli gitsin.

Bu erkeklere varya ıslak naylon tuvalet terliği ile ağzına ağzına vuracaksın.

nabız yokluyor olabilir .

Allah sizi böyle bir adamdan kurtarmış dua edin. Büyük ihtimal adam arayış içinde, aklı geçmişte kalmış. Ben ona iki laf edip engellerdim. Aslında mesajı karısına göstermek lazım da neyse :)

benim de evli bebeli eski nişanlım ayrıldıktan 9893282 sene sonra gecenin 3ünde görüntülü aramıştı messenger'dan. reddedince mesaj atmış, demiş "umarım rahatsız etmedim" .. yok gülüm ne rahatsızlığı telefonun ekranından o koca kafan çıkacak diye ödüm koptu elim ayağıma dolaştı sadece =)) tabi hiç cevap vermeden engelledim. yemin ediyorum gerizekalı bunlar ya. valla hep de asil kadınlara denk geliyolar. hadi ben sana gece demeden gündüz demeden mesaj atsam görüntülü arasam sapıklık yapsam da karını üzerine salsam ha? en mantıklısı karılarına haber vereceksin ama ben yapamıyorum.

benim de evli bebeli eski nişanlım ayrıldıktan 9893282 sene sonra gecenin 3ünde görüntülü aramıştı messenger'dan. reddedince mesaj atmış, demiş "umarım rahatsız etmedim" .. yok gülüm ne rahatsızlığı telefonun ekranından o koca kafan çıkacak diye ödüm koptu elim ayağıma dolaştı sadece =)) tabi hiç cevap vermeden engelledim. yemin ediyorum gerizekalı bunlar ya. valla hep de asil kadınlara denk geliyolar. hadi ben sana gece demeden gündüz demeden mesaj atsam görüntülü arasam sapıklık yapsam da karını üzerine salsam ha? en mantıklısı karılarına haber vereceksin ama ben yapamıyorum.
Ben de yapamıyorum, pisliği çamuru benim üzerime sıçrar diye,yoksa hakkettiği o da

Ya peki ben kendisine olur olmadık bi zamanda cevap yazsam, karım görür diye hiç mi endişe etmiyo, ya da karısı kendinden gizli onun adına yazdıysa, yakalanırım diye hiç mi korkmuyo, bu nasıl iş nasıl bi cesaret, şok içindeyim🙄

Erkeklerin aldatirkenki hareketlerini ben cesaret degil de aptallik olarak goruyorum. Ama bence bildirimleri sessize almistir. Aslinda seytan diyor ki gecenin 11inde aa selam kusura bakma gecen gun yazmissin yeni cevap verebildim diye yaz. Ama iste boyle oyunlar oynamak da gereksiz.

Cevap bile verme.
Muhattap asla olma
Nokta bıle koysan bak benı unutamamıs diye havaya gırer .
Seni ezıp gecen bir adamla ısın olmasın.
Pısman olmus mutlu olamamış arayısa gecmıs.
Sende egosunu tatmın edıp kaldıgı yerden hayatına devam edıcektır .

Bence esıne falan yollama.
Muhattap olma ıkısıyle de.
Ne istiyorsun yaz doğrudan yazacaksan
Ya da görüldü at cevap dahi verme
Cevap bile verme.
Muhattap asla olma
Nokta bıle koysan bak benı unutamamıs diye havaya gırer .
Seni ezıp gecen bir adamla ısın olmasın.
Pısman olmus mutlu olamamış arayısa gecmıs.
Sende egosunu tatmın edıp kaldıgı yerden hayatına devam edıcektır .
Erkeklerin aldatirkenki hareketlerini ben cesaret degil de aptallik olarak goruyorum. Ama bence bildirimleri sessize almistir. Aslinda seytan diyor ki gecenin 11inde aa selam kusura bakma gecen gun yazmissin yeni cevap verebildim diye yaz. Ama iste boyle oyunlar oynamak da gereksiz.
Allah sizi böyle bir adamdan kurtarmış dua edin. Büyük ihtimal adam arayış içinde, aklı geçmişte kalmış. Ben ona iki laf edip engellerdim. Aslında mesajı karısına göstermek lazım da neyse :)
biraz kıvrandır ondan sonra engelle diyorum. sebebi de ayrılırken sana kötü şeyler yaşatmış olması. insan gibi ayrılmış olsa engelle geç derdim.
boşanmış olabilir mi
Arkadaşlar, bi arkadaşıma anlattım, instagram profiline girip baktı, sanırım karısıyla olan fotoğrafları kaldırmış profilinden

Helallik isteyecek kadar vicdanlı biri, böyle kötülükler yapar mıydı ki, ayrıldıktan sonra beni suçlayıp hakaretvari konuşurken, evine başka kızları 'arkadaşça' çağırırken, bağırarak bana sen akıl hastası mısın derken, helalliği hiç umrunda değildi. Eski sevgilisiyle benim doğum günümde evlendi
Tam bir narsist.allah korumuş sizi.asla cevap verme engelle her yerden.

Bence sizi kendi kafasında yedekte zannediyor.Ben olsam “ nasıl adamsın sen utanmadan hala bana yazıyorsun “ der ve engellerdim

Merhaba hanımlar

Dün gece hiç beklemediğim birinden beklenmedik bi mesaj aldım. 1 buçuk sene önce beni terkedip, eski sevgilisi ile evlenen, ve hala evli olan eski erkek arkadaşım dün gece bana "merhaba dadaloğlu" şeklinde bir mesaj attı.

evlendiğini sosyal medyada gördüğümde ben hala barışacağımızı düşünüyordum, şok olmuş ve çok acı çekmiştim. Kendimi yarabandı olarak kullanılmış gibi hissetmiştim, ama o günden sonra bir daha hiçbir şekilde kendisini ne stalkladım, ne birine ondan bahsettim, ne düşündüm. Tamamen o dosyayı kapatıp hayatıma baktım. Nerede yaşıyo, ne yapıyo hiçbir bilgim yok, umrumda da değil

Şimdi bu evli adam, evlilik yıl dönümüne 1 hafta kala neden bana mesaj attı , kendisine cevap vermek istemiyorum ama merak da etmiyo değilim derdi neymiş 🙄👎🏻👎🏻
Dadaloğlu mu 🤣🤣🤣 sırf bunun için bile engellerdim..

Back
X