Beklenmeyen bir hamilelik, şimdi ne yapacağım?

Hekim olupta ki imkanların uygun bebeği istememen çok garibime gitti,
Bence doğurmalısın, hayırlısı bu demek
Çocuk aldırma olayları çok kötü bence

Hekim olupta ki imkanların uygun bebeği istememen çok garibime gitti,
Bence doğurmalısın, hayırlısı bu demek
Çocuk aldırma olayları çok kötü bence
Kürtaj düşünümüyorum ama bebeğin düşük riski ortaya çıktı

Ya bilmiyorum. Mantıklı konuşan bir yanım evt diyor, senin ebeveynlerin çok iyi değildi ama bu senin de öyle olacağın anlamına gelmez. Sonra kafamda natüralist düşünceler uçuşuyor. Hepimiz eninde sonunda annelerimize dönüşmüyor muyuz gibisinden. Ve cidden zor. Nöbetim olur mesela iki gün evde olmam, gecenin bir yarısı acil durum olur ameliyata giderim. Ve gebeliği sonlandırmak için de eşimin rızası gerekli.
bence siz gerçek değilsiniz..

Belki de bu risk gerçekten isteyip istemediğini düşünmen için Allah'ın bir işidir. Kim bilir... Sevindim istemediğine... Umarım herşey sizin için çok güzel olur🙏
Tuvalete gittiğimde bile bacaklarımın arasından kayıp düşecekmiş gibi hissediyorum. Sevmeyi kaybederek mi öğreneceğim, kaybedince daha mı çok seveceğim kim bilir

Tuvalete gittiğimde bile bacaklarımın arasından kayıp düşecekmiş gibi hissediyorum. Sevmeyi kaybederek mi öğreneceğim, kaybedince daha mı çok seveceğim kim bilir
Bilinmez. Ama Allah kimseye kaybettikten sonra sevme duygusunu yaşatmasin... Öyle düşünme lütfen 😊 doktorsun, elbet benden iyi bilirsin ama kayıp gitmez☺️ küçük bebisler nedense güçlü kuvvetli oluyorlar ☺️ yazmıştım ya istemedim ben de diye, ben sırf belki bir şey olur da düşük vs olur kendi kendime diye ne buzdolabı, çamaşır makinesi çektim temizledim. Ne koltukları oradan oraya surukledim. Ne istediğimi ben de bilmiyordum. Hem kesinlikle mutsuz ve istemiyordum hem de buzdolabıni cekerken dusunuyordum acaba düşük yapsam ne hissederim diye... Şimdi ise bakarken bile üzülüyorum, istemediğim her an için özür diliyorum... Orada bir bebiş var ve eğer kısmetse sağlıkla doğar 🙏🙏 pozitif ol lütfen...

Aldırma,çocuk sahibi olmak için sıraya girenler var. Bir canı alma. O bir mucize. Evren anne olmanı istiyor.

Dersem inanma ve umursama. Çünkü senin bedenin,senin hayatın,senin kararın. İstemiyorsan eşine danış ve gereken şeyleri yap. İnan bana sadece kendinden sorumlusun.

Hafif hafif kanamalar oluyor ama eskisine göre baya azaldı ve o hâlâ yerinde ve yaşıyor

Hislerinizi tam olarak anlamanız için Allah’ın bir hikmeti bence. Umarım sağlıkla kucağınıza almak nasip olur

Keşke benim kuzumun kalbi atsaydı Rabbim görüyorsun mübarek gecede isteyen bir yana istemeyen bir yana herkes ayrı imtihanda 😢 İçim parçalandı 1 hafta oluyor zorunlu kürtaj olalı.İçim paramparça ben onun minik kalbinin atması için dünyaları verirdim.Lütfen o meleğe kıyma lütfen mahvoldum okuduğumda.Sev onu okşa karnını bağlan ona kaybetmek çok kötü 😢

Keşke benim kuzumun kalbi atsaydı Rabbim görüyorsun mübarek gecede isteyen bir yana istemeyen bir yana herkes ayrı imtihanda 😢 İçim parçalandı 1 hafta oluyor zorunlu kürtaj olalı.İçim paramparça ben onun minik kalbinin atması için dünyaları verirdim.Lütfen o meleğe kıyma lütfen mahvoldum okuduğumda.Sev onu okşa karnını bağlan ona kaybetmek çok kötü 😢
Rabbim kucağını doldursun inşallah bebelerle ve isteyen herkesin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende ikizlerimi kaybettim.

Zamanında aynı süreçten ben de geçtim. İstemiyordum. Henüz yeni evliyim diyordum. Maddi manevi sıkıntılarımız var şimdi sırası mıydı diye üzülüyordum. Sonra beni bırakıp gitti. Ardından iki seneden fazla geçti. Ama onun yerini dolduramadım. Suan o kadar pişmanım ki... Ne büyük bir nimet olduğunu anlayamamısım. Umarım siz de bu dönemi bir an önce atlatırsınız.

Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıkla bir bebeğiniz olur umarım. Şimdi ben de benimkini sizin için de seveceğim :)

Zamanında aynı süreçten ben de geçtim. İstemiyordum. Henüz yeni evliyim diyordum. Maddi manevi sıkıntılarımız var şimdi sırası mıydı diye üzülüyordum. Sonra beni bırakıp gitti. Ardından iki seneden fazla geçti. Ama onun yerini dolduramadım. Suan o kadar pişmanım ki... Ne büyük bir nimet olduğunu anlayamamısım. Umarım siz de bu dönemi bir an önce atlatırsınız.
Geçmiş olsun, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Acınızı tahmin edebiliyorum ama bir yandan da şöyle düşünün bu doğal seleksiyonun bir sonucu. Düşüklerin büyük kısmı kromozomal sıkıntılardan dolayı meydana gelir. Bir tür ayıklama gibi. Bu yüzden belki doğsaydı sizin için de onun için de yaşam çok zorlu olacaktı.

Back
X