Çok Tşk ederimNiye kizalim?
Psikolojisi bozuk bir anne olacaginiza aldirmaniz elbette daha dogru.
Surecle ilgili bir bilgim yok ama ben de hamile kalsam kesinlikle aldiririm.
Kurtaj olan arkadaslar vardir mutlaka
Kolayliklar diliyorum
Sağlık problemi şimdilik yok sadece psikolojik olarak şimdiden kendimi kötü hissediyorumBenim şahsi fikrim yanlış anlamayın,ortada sizin ya da bebeğin hayatını tehdit edecek boyutta bir sağlık problemi yoksa aldırılmamasından yana.
İnşallah en kısa zamanda size de nasip olurYA şu korunurken hamile kalanlara çok özeniyorum ben Korunmuyorum ama olmuyo ben de beklenmedik sürpriz hamilelik istiyorum
Kimseye söylemeyi düşünmüyorum eşim anneme söyleyecek miş annem başlar yine aldırma diye ama kesin kararlıyım umarım pişman olmamMutlu olmayıp şartlarınızı zorlayacaksanız doğurmanız gerekmiyor elbette.
Bazıları bu işe çok anlam yüklüyor ve bu konularda her türlü söz hakkını kendinde buluyor bu tür konularda. O yüzden hazır olun gelecek hakaretlere.O tür kişilerin zihnen sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.5 tane doğurup hiçbirine hakkıyla bakamayan o zihniyetin ürünü bence.
Cok berbat bişey o masaya yatınca hungur hungur agladgmı hatrlıyorum tam 1 sene oldu acısı pişmanlğı hala içimde iyi düşün hayrlısı olsunmrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
Şu an nasılsınız peki hamilelik Nasıl gidiyorIlk bebek anneyi çok zorlayınca ikinci bebek düşüncesi bile korkutuyo insanı
Benmde oğlum 2 yaşındayken hamile olduğumu öğrendim üstelik korunuyoduk
Aldıramadım kıyamadım düşüncesi bile günlerce ağlattı beni
Bende oğluma bi bakıcı tutup ise girmek eşimin yükünü azda olsahafifletmek istiyordum ama hherşey nasip ben ikizlere hamileyim Rabbimin hediyesi ondan gelen herşeye şükür
Ama sizin için de aldırın veya aldırmayın diyemem ama Rabbim hakkınızda hayırlı olan neyse onu yaşatsın size inşallah
RABBIM bana da verdi korunurken hemde ikizler :) sizin icin dua edeyim inşallah sizede nasip ederYA şu korunurken hamile kalanlara çok özeniyorum ben Korunmuyorum ama olmuyo ben de beklenmedik sürpriz hamilelik istiyorum
Amin umarım bende pişman olmam aldırdıktan sonra sorun yaşandı mı pekiCok berbat bişey o masaya yatınca hungur hungur agladgmı hatrlıyorum tam 1 sene oldu acısı pişmanlğı hala içimde iyi düşün hayrlısı olsun
bu çocuğunuz sıkıntılı olmaz belki hiçbir sorun yaşamazsınız her bebek bir olacak değil yamrb arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ,ama benim için doğru Zaman değil .... Neyse konuyu kısaca anlatayım 2 ay sonra 3 yaşına girecek olan bi kızım var ve ben bu akşam hamile olduğumu öğrendim !!
eşim korunuyordu Nasıl hamile kaldım hala şaşkınım !!!istemiyordum ...
kızım çok gazlı bir bebekti 7 ay gece gündüz hic uyumadı, ondan sonra da 2 yaşına kadar gece sabaha kadar emdi .... Bende kızım büyüdü işe başlarım diye düşünüyordum ki,ikinci Bebek haberi !!!
kızlar ne olur kızmayın, ama istemiyorum psikolojik olarak hiç hazır Değilim,aldırmak istiyorum .. eşimde aldırma o bizim nasibimiz diyor ,ama ben istemiyorumaranızda Bebek aldıran varmı süreç Nasıl ilerliyor anlatırmısınız ??
Ikiz olduğu için hamileliğim çok zor geçiyor ama psikolojik olarak sorarsanız iyiki aldırmamışım diyorumŞu an nasılsınız peki hamilelik Nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?