Beklenmeyen hamilelelik

+1
yorum yazacaktım vazgeçim

Neyse şu saatten sonra ne desek boş Allah hayırlı olanı versin, içine annelik sevgisi koymayacaksa evet o çocuk doğmasın ama eğer ilk pıt pıtı hissettiğinde Allahım ben nasıl düşsün dedim diyeceksen sıkıca sarılsın sana

Kırmak istemedim dediğim gibi ben de karışığim bugün

bu konuda bence aldır veya aldırma demek bana düşmüyor çünki bu senin hayatın ben olsaydım aldırmazdım sanırım ama eğer psikolojik olarak hazır değilsen doğur diye ısrar etmek mantıklımı bilemiyorum.o bebeğe bakacak olan bizler değiliz konuyu açan kişi ayrıca aldır diyen kişileride suçlamak çok gaddarca

Vicdan muhasebesinden, günahından korkuyor.. Ne şiş yansın ne kebap

Hiç de geri adım atmıyorum. Baştan beri aynı şeyi söylüyorum. İlk mesajımdada son mesajımdada aynı şeyi yazıyorum. Vicdan muhasebesinde bulunmak kötü mü ki bununla suçlanıyorum. Bebeği istememek suç mu? İki yüzlü fln değilim aksine oldukça dobra bir insanım ayrıca sizin orada yazdığınız mesajda allah kime nasip ediyor sizin gibi insanlara tarzında bir aşağılamaya çalışmanız vardı ben o mesajı ona istinaden yazdım. yoksa hamile kalmakla fln kimsenin kutsandığını düşündüğümden değil.

Sadece merakımdan yanlış anlamayın peki hala istemiyorsunuz madem neden vazgeçtiniz kürtajdan

Ben türkiyeden au' ya evi taşıdım geçen ay. Tam da bu sebeple.
Burada herkes birbirine, buna ben de dahil.
Kürtaj olan kadın topa tutulur, olmayan kadına da madem bakamayacaktın neden yaptın neden korunmadın denilir.
Kimsenin kimseye saygısı yok, herkesler birbirine fikrini aşılamaya çalışır.
Hem inanç, hem hayat koşulları bunun cevabı.

Haksızsam da haksızsın deyin kızlar, bir de klavye etkisi var tabi.
Bazı yorumları sakin yazsak bile, karşı tarafta bir şok etkisi yaratıyor istemsizce.

Olabilir hayatim, o zaman kurtaj olan kadinlar için gosterilmesi istenilen anlayisi neden cocuk hasreti cekip boyle konulari gorunce fikirlerini beyan eden kadinlara gosterilmiyor ? Ister istemez bu konuda onlarin hosuna gitmeyebilir dimi senelerce ugrasanlar var bir de linçci damgasi yediler.

Neden surekli zekamda problem varmis gibi hakaretvari ifadelerde bulunuyorsunuz. Kendinizi beddua etmeden hakaret etmeden veya dalga gecmeden ifade edemiyor musunuz ? Elbette anlayabiliyorum ama ha aldirmissiniz ha dualarinizla veya cabanizla dusmus ne fark eder. Siz sex yaptiniz ve bebek oldu. Simdi ihihii istemiyorum diyorsunuz. Siz aldirmamissiniz henuz ama aldirdigina dair yorum yazan kadinlara dahi yorum yapmadim. Herkes hesabini kendisi verecek. Benim size yorum yapmam beddua etmenizdi. Hala saygisiz saldirgan ve dalgacisiniz .

Ben zaten kürtaja dair yorumunuza ilişkin laf etmedim. Siz benim yazdığımı dikkatli okumamışsınız. Hani demişsiniz ya aldırmayın diyenler sadistçe davranıyor vb vb diye. Ben de diyorum ki herkes yorum yazmada özgür, başkalarına sadist bilmem ne gibi hakaret vari sözler sarf etmeyin, bırakın herkes istediğini yazsın.

sonuna kadar katılıyorum her kelimesini ayrı ayrı beğenmek isterdim.

Bu konuyu kapatıyorum, kırmayın kırılmayın diye.

Birbirinizi çok kötü eleştiriyorsunuz, isteyen, bebek diye yanıp tutuşan herkes bebek sahibi olur umarım, kürtaj bir korunma yöntemi değildir lakin kürtaj yaptıran insanları da katil, cinayet işliyorsun vb diyerek yargılamak kimseye düşmez.

O andaki psikolojiyi bilmeden ağır bir şekilde suçlayıp eleştirmeyin, bebek isteyenlerle bebek istemeyenler karşılıklı biraz empati yapın, hepinizin oldu ya da olmadı diye canı yanıyor değil mi? O zaman yanan canınızın acısını başkasından çıkarmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…