Sanırım gerçekten ironiyi algılayamamak gibi bir probleminiz var sizin. Son kurduğum cümlem sizin bizzat bana kurduğunuz cümledir. Ayrıca çelişkili olan siz olduğunuz için, ben sizi iki yüzlü bulduğumu belirtiyorum ve bunu da nerden çıkardığımı da özetliyorum. Hala daha da fikrimin arkasındayım. Asıl çelişkilerle olan sizsiniz ilk postunuzda nefret kusup sonrasında geri adım atıyorsunuz vs vs... İsteğinize karışmıyoruz, karışmıyorum Sizin de benim fikirlerimi beyan etme özgürlüğüme karışamayacağınız gibi... Madem bu çocuğu istemiyorsunuz sizden gitmesini istiyorsunuz o zaman niye kürtaj olmuyorsunuz? Bu iki yüzlülüktür diyorum. Umarım bu sefer anlayabilmişsinizdir. Anlayışsız olsaydım bu konuda ilk olarak konu sahibine bu fikrinden saldırırdım ki öyle bir fikrim de yoktu farkındaysanız..
Bence asil çelişki icinde olan sensin, niye mi ? Yorumlarinda inancli biri olarak gorunuyorsun fakat Allahim bana cocuk verme ama isteyenlere ver, karnimdakini öldür diye dua etmen hic inancli birinin yapacagi bir hareket degil. Resmen sen Rabbime sart koşuyosun ! Madem sen bana çektirdin ben de bir dahaa cocuk istemiyorum . Tovbe haşa ya.
Çok çok yanlış bir izlenim edinmişsin o halde. Katlanmam gereken bir şey yok ki. Yarım saat uyutacaklar ve bebeğin artık seninle olmayacak. Asıl düşük yapmak daha katlanmak istemeyeceğin bir süreç. Ben böyle bir karar alacak konumda olmadığımı düşündüm ve vazgeçtim kürtajdan ama kürtajdan vazgeçmem bebeği istediğim anlamına gelmiyor ki? Daha nasıl anlatayım
Sanırım gerçekten ironiyi algılayamamak gibi bir probleminiz var sizin. Son kurduğum cümlem sizin bizzat bana kurduğunuz cümledir. Ayrıca çelişkili olan siz olduğunuz için, ben sizi iki yüzlü bulduğumu belirtiyorum ve bunu da nerden çıkardığımı da özetliyorum. Hala daha da fikrimin arkasındayım. Asıl çelişkilerle olan sizsiniz ilk postunuzda nefret kusup sonrasında geri adım atıyorsunuz vs vs... İsteğinize karışmıyoruz, karışmıyorum Sizin de benim fikirlerimi beyan etme özgürlüğüme karışamayacağınız gibi... Madem bu çocuğu istemiyorsunuz sizden gitmesini istiyorsunuz o zaman niye kürtaj olmuyorsunuz? Bu iki yüzlülüktür diyorum. Umarım bu sefer anlayabilmişsinizdir. Anlayışsız olsaydım bu konuda ilk olarak konu sahibine bu fikrinden saldırırdım ki öyle bir fikrim de yoktu farkındaysanız..
Bence asil çelişki icinde olan sensin, niye mi ? Yorumlarinda inancli biri olarak gorunuyorsun fakat Allahim bana cocuk verme ama isteyenlere ver, karnimdakini öldür diye dua etmen hic inancli birinin yapacagi bir hareket degil. Resmen sen Rabbime sart koşuyosun ! Madem sen bana çektirdin ben de bir dahaa cocuk istemiyorum . Tovbe haşa ya.
Vicdan muhasebesinden, günahından korkuyor.. Ne şiş yansın ne kebap
Çok çok yanlış bir izlenim edinmişsin o halde. Katlanmam gereken bir şey yok ki. Yarım saat uyutacaklar ve bebeğin artık seninle olmayacak. Asıl düşük yapmak daha katlanmak istemeyeceğin bir süreç. Ben böyle bir karar alacak konumda olmadığımı düşündüm ve vazgeçtim kürtajdan ama kürtajdan vazgeçmem bebeği istediğim anlamına gelmiyor ki? Daha nasıl anlatayım
Ben türkiyeden au' ya evi taşıdım geçen ay. Tam da bu sebeple.Zaten bu konuda fazlasıyla hassasım ibret olacak kadar büyük birşeye şahit olduğum için.( vicdan yaptırmak için söylemedim sadece bendeki etkisini)Paylaşan kişiye yorumda bile bulanmadım. Amaaa yorum yapanların hunharca düşünmeden tersi düşüncelerini paylaşması ağzım açık kalıyor hayret ediyorum. Türkiye de o işler Nasıl oluyor aldıran kişiye veya aldırmayan kişiye Nasıl bakıyor Nasıl davranılıyor oda ayrı bir düşündürdü. Bilemedim inanç mı hayat koşullarımı düşünüyorum ama yok bilemedim. Klavyeye sarılıp hunharca yazacakta değilim...
E çünkü yorumlar bana da dokunuyor hayatım.
Mesela okuyorum. Kürtaj olmuş, nasıl kıyarsınız kalbiniz kurumuş, yok işte parçalanıyor.
E insan bunu okuyor, sinir oluyor.
Yahu ben keyfimden aldırmadım ki, öyle gerekmiş demek ki.
Neden öyle vidan yaptırıcı ifadeler kullanılıyor, tabi alınırım. Ben de kürtaj olmuş bir kadınım.
Neden surekli zekamda problem varmis gibi hakaretvari ifadelerde bulunuyorsunuz. Kendinizi beddua etmeden hakaret etmeden veya dalga gecmeden ifade edemiyor musunuz ? Elbette anlayabiliyorum ama ha aldirmissiniz ha dualarinizla veya cabanizla dusmus ne fark eder. Siz sex yaptiniz ve bebek oldu. Simdi ihihii istemiyorum diyorsunuz. Siz aldirmamissiniz henuz ama aldirdigina dair yorum yazan kadinlara dahi yorum yapmadim. Herkes hesabini kendisi verecek. Benim size yorum yapmam beddua etmenizdi. Hala saygisiz saldirgan ve dalgacisiniz .Ayrıca çocuğumu düşürmeye çalışmam da tamamen senin uydurman. Düşmesini umuyorum kürtaj gibi bir karar almak istemediğim için dedim. Düşürmeye asla çalışmıyorum. İkisi çok çok farklı şeyler. Anlayabiliyorsan
Ben yorumumda aldırın demedim ki, neden dikkatli okumadınız?
İyi düşün tart, üzülmeyeceğin bir karar ver dedim.
Bebeğinin kalbinin parçalandığını düşün diye bir fikir olamaz, bu hastalıklı bir ruh hali.
Ben türkiyeden au' ya evi taşıdım geçen ay. Tam da bu sebeple.
Burada herkes birbirine, buna ben de dahil.
Kürtaj olan kadın topa tutulur, olmayan kadına da madem bakamayacaktın neden yaptın neden korunmadın denilir.
Kimsenin kimseye saygısı yok, herkesler birbirine fikrini aşılamaya çalışır.
Hem inanç, hem hayat koşulları bunun cevabı.
Haksızsam da haksızsın deyin kızlar, bir de klavye etkisi var tabi.
Bazı yorumları sakin yazsak bile, karşı tarafta bir şok etkisi yaratıyor istemsizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?