Görürüz birazdanKim hakaret ediyor aşkolsun Bibibella
Ciddi misiniz ay şu an daha kötü oldum aldıramaz mıyım ben ???Yasaklanır
Ya yok öyle birşey şaka yapiyor arkadaşCiddi misiniz ay şu an daha kötü oldum aldıramaz mıyım ben ???
Kendimi şu an çok kötü hissediyorum ve burdaki arkadaşlarla sohbet etmek iyi gelir diye düşündümBu konuyu neden açtığını hiç anlamadım burada sana yardimcı olmazlar üstüne üstlük hakaretlere maruz kalırsınaldırmak istiyorsan aldır tabi tek başına karar veremezsin buna eşinle ikiniz karar vericeksiniz zor karar.
Çok başka planlarım vardı aniden herşey değişti çok kötü oldum hiç beklediğim bişey değildi
Amin inşallahİnşallah hamile kalıp sağlıklı bir evlat banada nasip olur
Amin belki şu an çok yeni ve sağlıklı karar veremiyorumBenmde öyleydi üstelik oğlum hem hiç uyumazdi hem bazı alerjik rahatsızlıklarımız vardıtam herşey düzene girdi artık en azından bi işe giricem diyodum ama olmadı şimdi bi de 3 çocukla evden bile çıkamam artık ama büyüğü kucağıma alıp kokladıkça kürtaj i yapamadım yani karar sizin ama aldırmak da zor cok ağır. Rabbim hakkınızda hayırlı olani yaptirsin
Bibibella şimdiye kadar şaka dediğim olmaz dediğim şeyler oluyor bunun da olması mümkünYa yok öyle birşey şaka yapiyor arkadaş
Amin inşallah ya rüyada gibiyim uyanmak istiyorum ikinci Bebek ve sorumluluk asla kaldıramam hem kızıma haksızlık yapıyorum sanki daha öok küçük onla ilgilenmem lazımEn çok korktuğum durum bu benim. İki yaşında benim kızımda. Ne hissettiğinizi anlayabiliyorum bu istememezliğin nasıl bir duygu olduğunu, insanı nasıl kemirdiğini. Her neyse. Hakkınızda en hayırlı kararı vermeniz dileğiyle.
Bazen çok acımasız olabiliyorlar Amin hayırlısı olsun 4.5 aylık daha kötü o kişinin psikolojisi xaten bozulmuştur kesin bide üstüne giderek iyice kötü olmasına neden olmuşlarSizden öncede bir konu vardı.
Konu sahibi 4.5 aylık bebeği olan ve hamile olduğunu yeni öğrenen bir üyeydi.
Aldırmak istiyorum dedi.
Üyeye cehennemden dem vuranlarmı ,4.5 aylık bebeğinin parçalandığını düşün diyenlermi olmadı.
O yüzden durumunuz için burdan yardım beklemeyin bence
Hakkınızda hayırlısı olsun..
valla bende anlamadım ki hiç Beklemiyordum ama oluyomuşYa bişey soracam benim eşimde korunuo bu korunarak hamile kalmak olatı nasıl oluo tırstımm
Mercani bizimSiz mi bakacaksınız kürtaj yasaklanınca bütün istenmeyen bebekleri bu kadar isteklisiniz??
Ne kadarlık hamilesin yasal süren dolana kadar düşün biz ne desek boş herkes aynı düşünmez çünkü en iyisine siz karar verirsiniz belki herşey daha çok güzel olur.Amin belki şu an çok yeni ve sağlıklı karar veremiyorum
Bir kaç saat önce öğrendim şu an şoktayım resmen hiç sağlıklı düşünemiyorum umarım sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz Allah bana da yardım etsin kendimi kötü hissediyorumbenim oglum 3 yasinda ve hala cok yoruyor beni,kreste de ayni,ogretmenleri illallah ediyor bazen ve bende hamileyim ama aldirmak hic aklimdan gecmedi..
2 sene uyku yuzu gormedim bende ozellikle ilk 10 ay kabus gibiydi ama gecti,bugunlerde gecicek biliyorum.
bende ise donmek istiyordum ama simdi kizim dogduktan sonra olsun diyorum,napayim..
beni anne secmis hayatima gelmis demek ki ona bakabilecegimi dusundu diyorum Allah..
bilmiyorum belki hamile oldugum icin duygusal olabilirim ama aldirmayin.
cocuk fikrine insan eline almadikca hicbir zaman hazir olamiyor,iple hamileligi cekenler bile hamile kalinca bunalima giriyor.
aldirmayin derim ben.
Hala zamanınız varsa bekleyin biraz daha. Şimdi çok yeni herşey. Belki duygularınız değişir. Tabi ki herkesin gönlünden geçen aldırmamak. Ama neyin hayırlı olup olmadığını bizden daha iyi bilen bir yaratıcı var. Biraz daha bekleyin. Sakin kafayla verin kararınızı.Amin inşallah ya rüyada gibiyim uyanmak istiyorum ikinci Bebek ve sorumluluk asla kaldıramam hem kızıma haksızlık yapıyorum sanki daha öok küçük onla ilgilenmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?