- 7 Kasım 2015
- 298
- 517
- 103
AMİN inşallah şaka bi yana hazır değilseniz çocuğa da yazık yadırganacak bişey yok hayat sizin...İnşallah en kısa zamanda size de nasip olur
10 haftaya kadar yasalÜç çocuk iyidir sizin daha bir tane daha var
Çocuk nasibiyle gelirmiş
Kürtaj yasaklanmamismiydi
Özel olmazsa neden aldırma kararı vermistinizCok berbat bişey o masaya yatınca hungur hungur agladgmı hatrlıyorum tam 1 sene oldu acısı pişmanlğı hala içimde iyi düşün hayrlısı olsun
Benim oğlumda aynı seninki gibi şuan 22 aylık ve gece uykumuz yok yarım saate bir uyanır, bende hamile kalmaktan korkuyorum spiral taktırmaktan o masaya tekrar yatmaktan korkuyorum, ama hamile kalsam büyük konuşmak istemiyormda aldırmam çünkü sonuçta 2. Bebek isterim bu bebeğin günahı ne ki diye düşündüm inş en doğru kararı verirsinAmin umarım bende pişman olmam aldırdıktan sonra sorun yaşandı mı peki
Yanlış anlamayın konu dine gitmesin ama size özelden bir soru sorabilir miyimŞimdi sen o bebegi aldırmaya karar verdin. Doktora gittiginde dışarıdaki 3 yasina girecek olan bebeğinin başına bir kaza geldi diyelim. Hiç üzülmeyecek misin?
Canından can gitmeyecek mi?
Gidecek değil mi?
Ömür boyu yavrunu unutamayacaksın.
Acı çekeceksin.
Peki 3 yaşındaki senin canın kanında karnındaki yavrucak kimin?
Henüz dünyaya gelmese bile senin yavrun değil mi?
Onun canına kendin nasıl kıyabileceksin?
Kıyabilecek misin?
Bence kıymamalısın. Günahı çok büyuk. O bebegin hakkinı nasil odeyeceksin. Öbür dünyada o bebek sana anne beni neden öldürdün dediğinde. Ablan çok huysuzdu sende huysuz olursun diye mi diyeceksin? Yada ben çalışacaktım o yüzden seni öldürdum mü diyeceksin?
Peki.
Ne zaman yasaklanır acaba10 haftaya kadar yasal
Ne zaman yasaklanır acaba
1yila kadar yasaklanır diyorum ben
3 4 gun agrım oldu kanamam oldu sonra gecti işte bi şeklde geciyoAmin umarım bende pişman olmam aldırdıktan sonra sorun yaşandı mı peki
Kimseye söylemeyi düşünmüyorum eşim anneme söyleyecek miş annem başlar yine aldırma diye ama kesin kararlıyım umarım pişman olmam
Ole oldu işte bosverinÖzel olmazsa neden aldırma kararı vermistiniz
Kim hakaret ediyor aşkolsun BibibellaBu konuyu neden açtığını hiç anlamadım burada sana yardimcı olmazlar üstüne üstlük hakaretlere maruz kalırsınaldırmak istiyorsan aldır tabi tek başına karar veremezsin buna eşinle ikiniz karar vericeksiniz zor karar.
cevapladim canım mesajini :)Yanlış anlamayın konu dine gitmesin ama size özelden bir soru sorabilir miyim
Arkadaşın konusunu sabote etmemek adına
Devlet bakar ben neden bakayımSiz mi bakacaksınız kürtaj yasaklanınca bütün istenmeyen bebekleri bu kadar isteklisiniz??
10 haftaya kadar yasak değil diye biliyorumÜç çocuk iyidir sizin daha bir tane daha var
Çocuk nasibiyle gelirmiş
Kürtaj yasaklanmamismiydi
Yasaklanır10 haftaya kadar yasak değil diye biliyorum
Çok başka planlarım vardı aniden herşey değişti çok kötü oldum hiç beklediğim bişey değildiIkiz olduğu için hamileliğim çok zor geçiyor ama psikolojik olarak sorarsanız iyiki aldırmamışım diyorum
Ama doğumdan sonra garanti olsun tüplerimi bağlatcam
Çocuk yapmak doğurmak kolay hatta yemesi içmesi masrafı da kolau ama bi çocuğun sorumluluğu çok ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?