Beklenmeyen hamilelelik

Eşinizin imzası gerekiyor, muhtemelen jinekolog muayenenizin ertesi gününde alabilirler.
Aldıracaksanız kimseye haber vermeyin.

Bir arkadaşım kürtajdan sonra çok pişman olmultu, ama onun eşi baskı yapmıştı kürtaj için. Siz kendiniz verdiğiniz için bu kararı pişmanlık yaşamazsınız gibi geliyor bana, yine de siz kendinizi daha iyi tanırsınız

Amin umarım bende pişman olmam aldırdıktan sonra sorun yaşandı mı peki
Benim oğlumda aynı seninki gibi şuan 22 aylık ve gece uykumuz yok yarım saate bir uyanır, bende hamile kalmaktan korkuyorum spiral taktırmaktan o masaya tekrar yatmaktan korkuyorum, ama hamile kalsam büyük konuşmak istemiyormda aldırmam çünkü sonuçta 2. Bebek isterim bu bebeğin günahı ne ki diye düşündüm inş en doğru kararı verirsin

Yanlış anlamayın konu dine gitmesin ama size özelden bir soru sorabilir miyim
Arkadaşın konusunu sabote etmemek adına

Kimseye söylemeyi düşünmüyorum eşim anneme söyleyecek miş annem başlar yine aldırma diye ama kesin kararlıyım umarım pişman olmam

Annem yine aldırma der demişsin. İlk çocuğunu da mı aldırmayı düşünmüştün? Eğer öyleyse şimdi onu kollarında tutarken pişmanlık duyuyor musun, keske aldırsaydım diyor musun?

Kim hakaret ediyor aşkolsun Bibibella

Çok başka planlarım vardı aniden herşey değişti çok kötü oldum hiç beklediğim bişey değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…