Beklenmeyen hamilelelik

Bebeği aldırıp aldırmamak tamamen senin kararın. Süreci sormuşsun o konuda bildiklerimi anlatabilirim. Anestezi alacağın için Operasyon saatine kadar hiç birşey yiyip içmiyorsun. Sonra maximum 15-20 dakika baygın kalıyorsun işlem bitince uyanıyorsun, fiziksel açıdan hiçbir şey hissetmiyorsun ama psikolojik açıdan ne hissedersin o insandan insana değişir. bir iki kere de kontrole gidersin o kadar.

Allahım sana geliyorum.
bu yorumu bana yaptın sanırım. alıntı yaptı seçeneğine tıkladığımda bu çıkıyo, sonrada benim yorumu sildin. bencede Allaha yönel.kalbine vicdan ve merhamet gelir. beddua etmenin kötü bişey olduğunu anlarsın.
beddua etmeseydin, polemik yaratacak şeyler söylemeseydin kimse seninle polemiğe girmezdi zaten.kimsenin umrunda olmazdın

öncelıkle gerçekten bu karar annenın kararı,sana aaaa sakın aldırma yada aman aldır demek dogru degıl
sadece secenekler konusunda fikir verebılrıız..
aldırmayıp dogurdugunu düşünürsek kızın 4 yaşına yakın olacak ve uykusu düzene girmiş olacak,kardeşini kabullenecek bir yaşta olacak,wc problemı bıtmıs olacak..ve sana yardımcı olacak yada senı anlayabılecek bir yaşta olacak..2. çocuk nıyetın eger varsa ılerıde vıcdan azabı cekebılrsın,
diger yandan uykusuz cocugun nedemek oldugunu cok ıyı bılıyorum aşagı yukarı 1 yıl hatta 15 ay uykusuz kaldım çalışmama ragmen resmen uykusuzluk benı bitirdi..ve bu sürecte böyle bır durumla karsılsabılrıım dıye çok dıkkatlı korundum..
kendı adıma 1 yasındayken senınle aynı durumu yasasam bende senın gibi düşünebılrdm
ama sunada basıma gelse artık dogururm diyorum..
yanı konu tamamen sende...içinde ne hissediyorsan onu yap ve uykusuzluklar geçecek,sorunlar bitecek..çocuklar hep çocuk kalmayacak bunuda unutmamak lazım...

ayrıca burda sacma sapan polemıge girenler,hatta beddua edenler sizede yuhh demek istiyorum..
kımse kımsenın bukadar hassas bır noktasına bukadar müdahale etmemeli..sizene..
fikir verin,karar değilll

Beddua nedir ya? Ben de anneliği hiç haketmeyem kişilerin bu vasfa sahip olmasına katlanamıyorum... Madem istemiyorsan 3 kere 4 kere korunacaksın... Madem kürtaja sevk ediyorsun 5. Hafta oturduğunda o koltuğa kalkmasaydın?.. Kendi vicdanının -ki sizde sadece kırıntısı olduğunu düşünüyorum- el vermediğini başkalarına önerme o zaman! Kaizen S

Ki şunu da eklemek istiyorum. Kürtaj meselesinde daha önceki konularda da vicdan muhasebesi yaptırılıyor diyorsunuz, çoğu kişi konu boyunca aşağı yukarı aynı durumlardan geçmiş kişiler tecrübelerini söylediler, ya da yapmak istiyorsa da bunları düşün diye sorular sordular sırf muhalefet için birilerini taşlamak nedir?

Kime ne önermişim pardon?!
Ben sadece durumu mu yazdım koltuğa oturmam fln da senin hayal gücün hastaneye girdim geri çıktım sen kimsenin vicdanını sorgulayamazsın. Allah cc beni layık görmüş ki vermiş hamdolsun. Al sana somut örnek o zaman. Ne pis yerlere çekiyorsun. Kararmış hırsından için.

Bu mu benim hayal gücüm burda bizzat sizin kürtaj için gittiğiniz yazıyor???

Kalbi kararmış olanın kim olduğu gayet açık ve net nefret kusmuşunuz!!!

yasadiklariniz zor,Allah kimseyi evladiyla sinamasin ama evlat diye yanan insanlara da kin beslemek nefret etmek ayri bi vaka..
Allah icinize merhamet versin,Allah verdigi gibi almayi da bilir,dussun diye dua etmenize gerek yok..
Bu duaniza sonra cok yanarsiniz.

Konu yene sapmış allahtan K.İ.B varr
konu sahibi karar sizin kimse aldır yada aldırma diyemez haa ben olsam aldırmazdım tabiki

Evlat aşkıyla yanan insanlardan nefret etmiyorum ki bu durumda olupta madolyonun diğer yüzü Hakkında %100 kendi dediklerini savunanlardan ilk mesajımda da belirttiğim gibi olayı linç boyutuna getirenlerden evet nefret ediyorum.

Ayrıca beddua da ettiğimi düşünmüyorum en zor yollardan da geçsek kızım benim Can'ım bunu da Nasıl beddua olarak algılıyorlar bu kadar çok çocuk isterken o da garip

Okuma yazma bile bilmiyorum inanır mısın... Bir tek sex yapmayı biliyoruz biz eşimle kalp kalp
Ne yorum yazacagimi bilemedim mesajinda cocugumu dusurmeye calisiyorum diyebilen biri simdide biz birtek sex yapmayi biliyoruz diyerek dalga. geciyor. Allah islah etsin. Benim kapasitemi asti rahatliginiz.

Herkes burada fikrini söylüyor siz nasıl aldırın diyebiliyorsanız başkaları da fikirlerini hislerini tecrübelerini söyleyebilir. Rahat olun. Konu açan yorum istemiş herkes yorumunu yapıyor.

Ne yorum yazacagimi bilemedim mesajinda cocugumu dusurmeye calisiyorum diyebilen biri simdide biz birtek sex yapmayi biliyoruz diyerek dalga. geciyor. Allah islah etsin. Benim kapasitemi asti rahatliginiz.

Ayrıca çocuğumu düşürmeye çalışmam da tamamen senin uydurman. Düşmesini umuyorum kürtaj gibi bir karar almak istemediğim için dedim. Düşürmeye asla çalışmıyorum. İkisi çok çok farklı şeyler. Anlayabiliyorsan

Herkes burada fikrini söylüyor siz nasıl aldırın diyebiliyorsanız başkaları da fikirlerini hislerini tecrübelerini söyleyebilir. Rahat olun. Konu açan yorum istemiş herkes yorumunu yapıyor.
Ben yorumumda aldırın demedim ki, neden dikkatli okumadınız?
İyi düşün tart, üzülmeyeceğin bir karar ver dedim.

Bebeğinin kalbinin parçalandığını düşün diye bir fikir olamaz, bu hastalıklı bir ruh hali.

Peki ben bir şey soracağım. Bu bir iki yüzlülük değil midir? Hem o çocuğu istemiyorsunuz düşmesini istiyorsunuz, hem de vicdanen sorgulamaktan kaçındığınız için kürtaj için hamle yapıp sonra vazgeçiyorsunuz? Bu ne yaman çelişki? Haa ama pardon Allah size nasip etmişti değil mi bizim gibi hırsından içi kararmışlarar değil!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…