bu yorumu bana yaptın sanırım. alıntı yaptı seçeneğine tıkladığımda bu çıkıyo, sonrada benim yorumu sildin. bencede Allaha yönel.kalbine vicdan ve merhamet gelir. beddua etmenin kötü bişey olduğunu anlarsın.Allahım sana geliyorum.
Peki sex yapip sonra hamile kaldim uhuuuhhü demek beddua okumak ilkokul kaç ?ilkokul terk mi :)İroniden anlamak istemiyorsan anlarım ama yazdığın şey hoş mu? sex yapmassan çocuğun olmaz... ilk okul 5.
Beddua nedir ya? Ben de anneliği hiç haketmeyem kişilerin bu vasfa sahip olmasına katlanamıyorum... Madem istemiyorsan 3 kere 4 kere korunacaksın... Madem kürtaja sevk ediyorsun 5. Hafta oturduğunda o koltuğa kalkmasaydın?.. Kendi vicdanının -ki sizde sadece kırıntısı olduğunu düşünüyorum- el vermediğini başkalarına önerme o zaman!Kaizen S
Peki sex yapip sonra hamile kaldim uhuuuhhü demek beddua okumak ilkokul kaç ?ilkokul terk mi :)
Geçen hafta salı günü kürtaj olmak için gittiğimde tam 5 haftalıktı. Sadece kese vardı ama başaramadım. Keşke 5 haftalıkken olsaydım. Şimdi düşsün diye dua ediyorum.
Bu sitede ki çocuğu olmayan linçci bayanlardan nefret ediyorum. Allah onlara benim yaşadığımın aynısını yaşatsın bakalım hala kürtaj cinayet deyip kestirip atabiliyorlar mı..
Durumumuz benzer.. Kızıma evlendikten 1 ay sonra fln hamile kaldım. O da yetmedi sorunsuz giden hamileliğimde bir anda preeklampsi çıktı ve 30 haftalıkken acil sezeryana aldılar. Bebeğim 29 haftalığa uyumluydu gelişim olarak. 1070 gr 36 cm bir bebek. 2 aya yakın kuvözde yattı.. Sütümü sağdım götürdüm.. Sonrası da kolay değildi. Bağışıklığı düşük olduğu için kendi hareket etmeye başladığı andan itibaren özellikle geçen kış ve ilk bahar sayısız kere hastalandı. Gecelerce nöbet tuttuk eşimle. Çok şükür başka bir hastalığı rahatsızlığı yok ama bende beklemiyordum hamile kaldım. Geçen hafta salı günü kürtaj olmak için gittiğimde tam 5 haftalıktı. Sadece kese vardı ama başaramadım. Keşke 5 haftalıkken olsaydım. Şimdi düşsün diye dua ediyorum. Dün başka bir doktora gittim. Kalp atışları yavaş bir hafta daha bekleyelim düşük olabilir dedi. Bir anne bebeğinin düşmesini ister mi... İstiyor işte. Benim psikolojim de 2. bebeği şu an kaldırmaz, mizacımda da anaçlık yok. Bana kalsa 2. çocuğu zaten istemiyorum.. eşim de aksine istiyor. Umarım bana vicdan azabı olacak bir karar vermek zorunda kalmam. Allah yardımcımız olsun. Ben de konu açacaktım açamadım. Bu sitede ki çocuğu olmayan linçci bayanlardan nefret ediyorum. Allah onlara benim yaşadığımın aynısını yaşatsın bakalım hala kürtaj cinayet deyip kestirip atabiliyorlar mı..
yasadiklariniz zor,Allah kimseyi evladiyla sinamasin ama evlat diye yanan insanlara da kin beslemek nefret etmek ayri bi vaka..
Allah icinize merhamet versin,Allah verdigi gibi almayi da bilir,dussun diye dua etmenize gerek yok..
Bu duaniza sonra cok yanarsiniz.
Ne yorum yazacagimi bilemedimOkuma yazma bile bilmiyorum inanır mısın...Bir tek sex yapmayı biliyoruz biz eşimle kalp kalp
Ne yorum yazacagimi bilemedimmesajinda cocugumu dusurmeye calisiyorum diyebilen biri simdide biz birtek sex yapmayi biliyoruz diyerek dalga. geciyor. Allah islah etsin. Benim kapasitemi asti rahatliginiz.
Kadına niye vicdan yaptırıyorsunuz?
Allah allah ya ben sinir oldum.
Yahu kardeşim yazmış bazı kadınlar, bak uğraşıyorum olmuyor diye.
Allah nasip etsin inşallah da, senin gebe kalma sıkıntın var diye ben neden istemediğim çocuğu doğurayım yahu, saçmalığa bakar mısın?
Şimdi toplu koruma yapıyorum kendimi,3lü korunuyorum. Hata olur da yine hamile kalırsam asla istemiyorum asla asla asla mesela.
Hiç sevmiyorum çocukları, yine aldırırım.
Ha bu ülkede yasaklansa gider yurt dışında aldırırım. Olan buradaki garibana olur.
Bırakın ya kadına vicdan yaptırmayı, bu nedir yok kalbinin parçalandığını düşün yok var olan çocuğunun öldüğünü düşün
Sadist misiniz siz yahu?
Bakamayacaksan doğurma diyen ben bu konuda ilk defa, tamam iyi düşün iyi karar ver, üzüleceğin şeyi yapma falan dedim.
Bu yorumlar insanları çıldırtır ha
Ne yorum yazacagimi bilemedimmesajinda cocugumu dusurmeye calisiyorum diyebilen biri simdide biz birtek sex yapmayi biliyoruz diyerek dalga. geciyor. Allah islah etsin. Benim kapasitemi asti rahatliginiz.
Ben yorumumda aldırın demedim ki, neden dikkatli okumadınız?Herkes burada fikrini söylüyor siz nasıl aldırın diyebiliyorsanız başkaları da fikirlerini hislerini tecrübelerini söyleyebilir. Rahat olun. Konu açan yorum istemiş herkes yorumunu yapıyor.
Bişeyler yaziyordum kiiiii vazgeçtimOkuma yazma bile bilmiyorum inanır mısın...Bir tek sex yapmayı biliyoruz biz eşimle kalp kalp
Peki ben bir şey soracağım. Bu bir iki yüzlülük değil midir? Hem o çocuğu istemiyorsunuz düşmesini istiyorsunuz, hem de vicdanen sorgulamaktan kaçındığınız için kürtaj için hamle yapıp sonra vazgeçiyorsunuz? Bu ne yaman çelişki? Haa ama pardon Allah size nasip etmişti değil mi bizim gibi hırsından içi kararmışlarar değil!Ayrıca çocuğumu düşürmeye çalışmam da tamamen senin uydurman. Düşmesini umuyorum kürtaj gibi bir karar almak istemediğim için dedim. Düşürmeye asla çalışmıyorum. İkisi çok çok farklı şeyler. Anlayabiliyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?