- 21 Şubat 2019
- 9
- 2
- 1
- Konu Sahibi Cinnamon roll
-
Belkide kocasının ve konu sahibinin öğrenmesini bu işin artık kopmasını birlikte olmak istiyorlarEvli bir kadının, sevgilisinin eşini arayip birlikte olduklarını söylemesi saçma geldi bana açıkçası. Hani bekâr olsa, sizin ayrılmanız için yapti denilebilir ama su durumu kendi eşinin öğrenmesi de çok kolay olur artık.
Bir saniye diyip başka bir yere geçseydiniz, çok acayipsiniz, onun istediğini yapmaktan ziyade zaten aldaltılıyorsunuzAslında çok sakin olamadım ama şok olmak ya da donakalmak diyebiliriz yaşadığıma. Ayrıca Yanımdakilere durumu belli etmek istemedim. Karşı tarafla iletişim kurarsam onun istediğini yapmış olurum diye çekiniyorum.
Yine de mantıklı değil, hangi kadın , eşini aldatmasının bu şekilde duyulmasını ister?Belkide kocasının ve konu sahibinin öğrenmesini bu işin artık kopmasını birlikte olmak istiyorlar
Bunlar zaten anormal bireyler, o yüzden herşey olabilir diyorumYine de mantıklı değil, hangi kadın , eşini aldatmasının bu şekilde duyulmasını ister?
Muhtemelen kadın eşinizden intikam almak istemiş yani sen beni bıraktın mutsuz ettin ben de karına söyliyim de huzurun kaçsın diye düşünmüş .bunun başka açıklaması yok çünkü zaten bitmiş eşiniz hatasını anlamış ve sizi tercih etmiş evet gerçekten çok huzursuz edici bir durum . Psikolojik olarak bununla baş etmek hiç kolay değil .bence kadınla tekrar konuşup ona istediğini vermeyin .eşinizle bu durumu konuşmalı misiniz konuşmamalı misiniz her iki durumun da artıları eksileri var buna siz karar vermelisiniz . O numarayı eğer bi mail adresiniz varsa oraya yazın eşinizin bu kadınla olan iletişimini ölçün numarayı unutmayın diye yazın diyorum . Eğer eşiniz de tüm iletişimini kesmisse bağlantısı yok onu gerçekten sevmiyor sizi seviyor demektir . Size gelecek olursak eğer bu süreçte eşinizden uzak durursaniz onu yeniden o kadına itersiniz hazır bitirmisken evde ne kadar huzur dolu bi ortam olduğunu ona gösterin öyle huzurlu sevgi dolu olsun ki vicdani rahatsız olsun ben bunu bu kadına nasıl yaptım diye . Hatta bazen aldatma mevzusunu siz açıp ya insanlar neler yapıyor ben ne kadar şanslıyım beni seven bi eşim var vs vs yani onu kendi vicdanıyla ezin hem eşiniz size yuvasına daha çok sarılır hem de sizin yakamayacağınız kadar canı yanarHerkese iyi akşamlar. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Mesaj göndermek için yeni üye oldum. Bugün bilmediğim bir telefon numarasından arandım ve bir kadın eşimle ilişki yaşadığını ayrıldıklarını, birlikteyken bana söylemek istediğini ancak eşim tarafından tehdit edildiği için sessiz kaldığını söyledi. Kendisinin de evli olduğunu söyledi oldukça özgüvenli konuştu. Böyle bir şey yaşayacağımı hayatta tahmin etmezdim, telefon başında küçük bir şok yaşadığım için hiç bir şey soramadım ve söyleyemedim.Bir an önce telefonu kapatmak istedim hatta iyi günler diyerek ve sizli bizli konuşarak kapattım. ‘Beni neden arıyorsunuz’ diye sorduğumda ‘bilmeniz gerekiyor’ diye bir cevap verdi. Hala şok içerisindeyim. Merak ettiğim o kadar çok şey var ki ama tekrar kendisini arayarak konuşmak istemiyorum. Eşimle 5 yıldır evliyiz, 2 yıldır çocuk için uğraşıyorduk ve bu süreç aşılama ve tüp bebek tedavileriyle geçti. Şu an 5 aylık bir bebeğimiz var ve ben işe yeni döndüm. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum o kişiyle tekrar konuşarak bilgi almalı mıyım? Eşime söylersem direk inkar edecek diye düşünmeden hareket etmek istemiyorum.
Adam kadını ayakta uyutmuş.Aldatmış bildiğin.Böyle bir hatanın affedilmemeai gerektiğini düşünüyorum.Muhtemelen kadın eşinizden intikam almak istemiş yani sen beni bıraktın mutsuz ettin ben de karına söyliyim de huzurun kaçsın diye düşünmüş .bunun başka açıklaması yok çünkü zaten bitmiş eşiniz hatasını anlamış ve sizi tercih etmiş evet gerçekten çok huzursuz edici bir durum . Psikolojik olarak bununla baş etmek hiç kolay değil .bence kadınla tekrar konuşup ona istediğini vermeyin .eşinizle bu durumu konuşmalı misiniz konuşmamalı misiniz her iki durumun da artıları eksileri var buna siz karar vermelisiniz . O numarayı eğer bi mail adresiniz varsa oraya yazın eşinizin bu kadınla olan iletişimini ölçün numarayı unutmayın diye yazın diyorum . Eğer eşiniz de tüm iletişimini kesmisse bağlantısı yok onu gerçekten sevmiyor sizi seviyor demektir . Size gelecek olursak eğer bu süreçte eşinizden uzak durursaniz onu yeniden o kadına itersiniz hazır bitirmisken evde ne kadar huzur dolu bi ortam olduğunu ona gösterin öyle huzurlu sevgi dolu olsun ki vicdani rahatsız olsun ben bunu bu kadına nasıl yaptım diye . Hatta bazen aldatma mevzusunu siz açıp ya insanlar neler yapıyor ben ne kadar şanslıyım beni seven bi eşim var vs vs yani onu kendi vicdanıyla ezin hem eşiniz size yuvasına daha çok sarılır hem de sizin yakamayacağınız kadar canı yanar
Ay yapmayın ya, kadın aldatılsın birde evde huzur ve sevgi dolu bir ortam mı hazırlasın eşine? Niye yapsın ki bunu? Aynı şeyi kadın yapsa neler olur tahmin bile edemiyorum ama erkek yapınca eşi tekrar o kadına dönmesin diye beyimize evde huzur dolu bir ortam oluşturacak. Her fikre saygım vardır ama buna yok gerçekten baskasıyla birlikte olmuş adamı eş diye yanında tutar mı insan.Muhtemelen kadın eşinizden intikam almak istemiş yani sen beni bıraktın mutsuz ettin ben de karına söyliyim de huzurun kaçsın diye düşünmüş .bunun başka açıklaması yok çünkü zaten bitmiş eşiniz hatasını anlamış ve sizi tercih etmiş evet gerçekten çok huzursuz edici bir durum . Psikolojik olarak bununla baş etmek hiç kolay değil .bence kadınla tekrar konuşup ona istediğini vermeyin .eşinizle bu durumu konuşmalı misiniz konuşmamalı misiniz her iki durumun da artıları eksileri var buna siz karar vermelisiniz . O numarayı eğer bi mail adresiniz varsa oraya yazın eşinizin bu kadınla olan iletişimini ölçün numarayı unutmayın diye yazın diyorum . Eğer eşiniz de tüm iletişimini kesmisse bağlantısı yok onu gerçekten sevmiyor sizi seviyor demektir . Size gelecek olursak eğer bu süreçte eşinizden uzak durursaniz onu yeniden o kadına itersiniz hazır bitirmisken evde ne kadar huzur dolu bi ortam olduğunu ona gösterin öyle huzurlu sevgi dolu olsun ki vicdani rahatsız olsun ben bunu bu kadına nasıl yaptım diye . Hatta bazen aldatma mevzusunu siz açıp ya insanlar neler yapıyor ben ne kadar şanslıyım beni seven bi eşim var vs vs yani onu kendi vicdanıyla ezin hem eşiniz size yuvasına daha çok sarılır hem de sizin yakamayacağınız kadar canı yanar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?