beklenmeyen telefon

Kadın muhtemelen aldatılmış farkında mısınız?

Eğer aldatmışsa ne yapacaksınız?
Boşanırım diyorsanız iletişim kurup kanıt isteyeceksiniz.

Boşanmayacaksanız bu telefonu hiç almamış gibi yapın.
Gerçekler acıtır, konuşup neden yaptın diyerek affetmek yüzsüzleştirir.

Çok uzun ama bomboş bir yorum, her haltı yesin yesin sonra ama bana geldi yok Ya? Öyleyse sizi sevsin evliliğiniz devam etsin ama arada hayat kadınlarınada gitsin, ne mide var

Adam kadını ayakta uyutmuş.Aldatmış bildiğin.Böyle bir hatanın affedilmemeai gerektiğini düşünüyorum.
Ben her zaman ilk seferin affedilmesinden yanayım ama devamı gelirse huyudur devam edilmemeli ama adam zaten ayrılmış eşini seçmiş . Ben de canını yakmak isterim ama bana en akıllıca can yakma yöntemi bana karşı ici hep utanç dolu olsun vicdani rahat edemesin isterim .kadın zaten birlikteyken aramamis iyi niyetle aramış olsaydı en baştan arardi ama o da adamdan intikam almak istemiş . Gerçekten sakın kalabilmek çok zor normal davfanabilmek çok zor ama yaşamadığım için dışardan mantıkla bakıyorum şuan

İlk sefer olduğu ne malum.Böyle bir şeyi yapan adam daha öncesinde de yapıp ayakta uyutmuş olabilir

Eğer aldatma devam ederse bu alışkanlık huydur yani kadın kişisinin hatası yoktur benim başıma gelmediği için ben sadece stratejik mantıksal bi yol çizdim ama evet normal davranmak çok zor . Allah korusun benim başıma gelse bunu bu şekilde uygulayabilir miyim bilmiyorum ama hemen boşanma kararı almam

Çok uzun ama bomboş bir yorum, her haltı yesin yesin sonra ama bana geldi yok Ya? Öyleyse sizi sevsin evliliğiniz devam etsin ama arada hayat kadınlarınada gitsin, ne mide var
Ben kendim böyle bişey yaşamadım ama Allah korusun yasarsam hemen boşanma kararı almam ama eğer dediğiniz gibi aldatma devam ediyorsa hayat kadınları vs o zaman zaten bu adamın karakteri bozuktur huyudur bitiririm

Ama siz ilk kez böyle bir hata yapsanız kocanız hemen boşanma kararı alır.İşte bu yüzden affedilemez diyorum

Ben kendim böyle bişey yaşamadım ama Allah korusun yasarsam hemen boşanma kararı almam ama eğer dediğiniz gibi aldatma devam ediyorsa hayat kadınları vs o zaman zaten bu adamın karakteri bozuktur huyudur bitiririm
O sizin midenize kalmış, hemen boşarmısınız koynunuzda mı uyutursunuz bilemem.

AYni seyi yasasaniz hemen bosanma karari almazsiniz ama esiniz hemen bosanma karari alir. Niye erkekler gibi net olamiyoruz bu aldatma konusunda anlamiyorum. Onalrin gri cizgileri, ay karim beni aldatmis ama evde huzur yaratayim da bi daha aldatmasin gibi dusunceleri yok. Direkt mahkemede bulursunuz kendinizi. Iste bu farki anlamiyorum.

Ya da mezarda

Sanırım kadınlar kolayca bağlarını kopartamıyorlar.Duyguları daha derinden yaşıyorlar bu yüzden erkekler gibi tamam bitti diyemiyorlar.

Ben neden benim üzerime geliniyor anlamadım belki kadın sadece huzuru kaçsın diye uğraşıyo belki adamı o seviyo ama adam yüz vermeyince böyle bişey yaptı bu telefon dışında eşinden şüphelendiği başka hiç bir şey söylememiş yani ben niye gelen bi telefonla yuvami yikayim

Acaba eşin, karım bana güveniyor mu ki diye böyle bir oyun yapmış olabilir mi. Siz kadından kanıt isteyin

Bu işin sonunda karşınıza çıkacaklara hazırsanız öyle altını kazın.

Kadına mesaj atıp konuyu uygun bir zamanda konuşmak istediğinizi söyleyin, iddia ettiği ilişkiye dair kanıtları isteyin.
Kadın, size bu kanıtları sunmada cekinebilir, sizin de bunu, onun eşi için tehdit olarak kullanabilme ihtimalinize karşı.

Bu durumda fake bir hesap alacaksınız, eşiniz sosyal medyada nereyi aktif kullanıyorsa oradan. Sonra eşinize "İlişkimizi eşine açıklayacağım bu akşam, yeter artık" tarzı yem atacaksınız. Sonra eşinizin hareketlerini gözlemleyeceksiniz. Size verdiği cevaba göre de ortaya çıkabilir, gizlice telefon araması yapmaya çalıştığında da.

Senin durumunu çekemeyen eşinize saplanmış biride olabilir. Şu vatan şaşmaz olayında saplantili kadınlardan daha bir ürktüm. Iyice anlayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…