- Konu Sahibi Cinnamon roll
-
Kadın muhtemelen aldatılmış farkında mısınız?Muhtemelen kadın eşinizden intikam almak istemiş yani sen beni bıraktın mutsuz ettin ben de karına söyliyim de huzurun kaçsın diye düşünmüş .bunun başka açıklaması yok çünkü zaten bitmiş eşiniz hatasını anlamış ve sizi tercih etmiş evet gerçekten çok huzursuz edici bir durum . Psikolojik olarak bununla baş etmek hiç kolay değil .bence kadınla tekrar konuşup ona istediğini vermeyin .eşinizle bu durumu konuşmalı misiniz konuşmamalı misiniz her iki durumun da artıları eksileri var buna siz karar vermelisiniz . O numarayı eğer bi mail adresiniz varsa oraya yazın eşinizin bu kadınla olan iletişimini ölçün numarayı unutmayın diye yazın diyorum . Eğer eşiniz de tüm iletişimini kesmisse bağlantısı yok onu gerçekten sevmiyor sizi seviyor demektir . Size gelecek olursak eğer bu süreçte eşinizden uzak durursaniz onu yeniden o kadına itersiniz hazır bitirmisken evde ne kadar huzur dolu bi ortam olduğunu ona gösterin öyle huzurlu sevgi dolu olsun ki vicdani rahatsız olsun ben bunu bu kadına nasıl yaptım diye . Hatta bazen aldatma mevzusunu siz açıp ya insanlar neler yapıyor ben ne kadar şanslıyım beni seven bi eşim var vs vs yani onu kendi vicdanıyla ezin hem eşiniz size yuvasına daha çok sarılır hem de sizin yakamayacağınız kadar canı yanar
Çok uzun ama bomboş bir yorum, her haltı yesin yesin sonra ama bana geldi yok Ya? Öyleyse sizi sevsin evliliğiniz devam etsin ama arada hayat kadınlarınada gitsin, ne mide varMuhtemelen kadın eşinizden intikam almak istemiş yani sen beni bıraktın mutsuz ettin ben de karına söyliyim de huzurun kaçsın diye düşünmüş .bunun başka açıklaması yok çünkü zaten bitmiş eşiniz hatasını anlamış ve sizi tercih etmiş evet gerçekten çok huzursuz edici bir durum . Psikolojik olarak bununla baş etmek hiç kolay değil .bence kadınla tekrar konuşup ona istediğini vermeyin .eşinizle bu durumu konuşmalı misiniz konuşmamalı misiniz her iki durumun da artıları eksileri var buna siz karar vermelisiniz . O numarayı eğer bi mail adresiniz varsa oraya yazın eşinizin bu kadınla olan iletişimini ölçün numarayı unutmayın diye yazın diyorum . Eğer eşiniz de tüm iletişimini kesmisse bağlantısı yok onu gerçekten sevmiyor sizi seviyor demektir . Size gelecek olursak eğer bu süreçte eşinizden uzak durursaniz onu yeniden o kadına itersiniz hazır bitirmisken evde ne kadar huzur dolu bi ortam olduğunu ona gösterin öyle huzurlu sevgi dolu olsun ki vicdani rahatsız olsun ben bunu bu kadına nasıl yaptım diye . Hatta bazen aldatma mevzusunu siz açıp ya insanlar neler yapıyor ben ne kadar şanslıyım beni seven bi eşim var vs vs yani onu kendi vicdanıyla ezin hem eşiniz size yuvasına daha çok sarılır hem de sizin yakamayacağınız kadar canı yanar
Ben her zaman ilk seferin affedilmesinden yanayım ama devamı gelirse huyudur devam edilmemeli ama adam zaten ayrılmış eşini seçmiş . Ben de canını yakmak isterim ama bana en akıllıca can yakma yöntemi bana karşı ici hep utanç dolu olsun vicdani rahat edemesin isterim .kadın zaten birlikteyken aramamis iyi niyetle aramış olsaydı en baştan arardi ama o da adamdan intikam almak istemiş . Gerçekten sakın kalabilmek çok zor normal davfanabilmek çok zor ama yaşamadığım için dışardan mantıkla bakıyorum şuanAdam kadını ayakta uyutmuş.Aldatmış bildiğin.Böyle bir hatanın affedilmemeai gerektiğini düşünüyorum.
İlk sefer olduğu ne malum.Böyle bir şeyi yapan adam daha öncesinde de yapıp ayakta uyutmuş olabilirBen her zaman ilk seferin affedilmesinden yanayım ama devamı gelirse huyudur devam edilmemeli ama adam zaten ayrılmış eşini seçmiş . Ben de canını yakmak isterim ama bana en akıllıca can yakma yöntemi bana karşı ici hep utanç dolu olsun vicdani rahat edemesin isterim .kadın zaten birlikteyken aramamis iyi niyetle aramış olsaydı en baştan arardi ama o da adamdan intikam almak istemiş . Gerçekten sakın kalabilmek çok zor normal davfanabilmek çok zor ama yaşamadığım için dışardan mantıkla bakıyorum şuan
Eğer aldatma devam ederse bu alışkanlık huydur yani kadın kişisinin hatası yoktur benim başıma gelmediği için ben sadece stratejik mantıksal bi yol çizdim ama evet normal davranmak çok zor . Allah korusun benim başıma gelse bunu bu şekilde uygulayabilir miyim bilmiyorum ama hemen boşanma kararı almamAy yapmayın ya, kadın aldatılsın birde evde huzur ve sevgi dolu bir ortam mı hazırlasın eşine? Niye yapsın ki bunu? Aynı şeyi kadın yapsa neler olur tahmin bile edemiyorum ama erkek yapınca eşi tekrar o kadına dönmesin diye beyimize evde huzur dolu bir ortam oluşturacak. Her fikre saygım vardır ama buna yok gerçekten baskasıyla birlikte olmuş adamı eş diye yanında tutar mı insan.
Ben kendim böyle bişey yaşamadım ama Allah korusun yasarsam hemen boşanma kararı almam ama eğer dediğiniz gibi aldatma devam ediyorsa hayat kadınları vs o zaman zaten bu adamın karakteri bozuktur huyudur bitiririmÇok uzun ama bomboş bir yorum, her haltı yesin yesin sonra ama bana geldi yok Ya? Öyleyse sizi sevsin evliliğiniz devam etsin ama arada hayat kadınlarınada gitsin, ne mide var
Ben her zaman ilk seferin affedilmesinden yanayım ama devamı gelirse huyudur devam edilmemeli ama adam zaten ayrılmış eşini seçmiş . Ben de canını yakmak isterim ama bana en akıllıca can yakma yöntemi bana karşı ici hep utanç dolu olsun vicdani rahat edemesin isterim .kadın zaten birlikteyken aramamis iyi niyetle aramış olsaydı en baştan arardi ama o da adamdan intikam almak istemiş . Gerçekten sakın kalabilmek çok zor normal davfanabilmek çok zor ama yaşamadığım için dışardan mantıkla bakıyorum şuan
Ama siz ilk kez böyle bir hata yapsanız kocanız hemen boşanma kararı alır.İşte bu yüzden affedilemez diyorumEğer aldatma devam ederse bu alışkanlık huydur yani kadın kişisinin hatası yoktur benim başıma gelmediği için ben sadece stratejik mantıksal bi yol çizdim ama evet normal davranmak çok zor . Allah korusun benim başıma gelse bunu bu şekilde uygulayabilir miyim bilmiyorum ama hemen boşanma kararı almam
O sizin midenize kalmış, hemen boşarmısınız koynunuzda mı uyutursunuz bilemem.Ben kendim böyle bişey yaşamadım ama Allah korusun yasarsam hemen boşanma kararı almam ama eğer dediğiniz gibi aldatma devam ediyorsa hayat kadınları vs o zaman zaten bu adamın karakteri bozuktur huyudur bitiririm
AYni seyi yasasaniz hemen bosanma karari almazsiniz ama esiniz hemen bosanma karari alir. Niye erkekler gibi net olamiyoruz bu aldatma konusunda anlamiyorum. Onalrin gri cizgileri, ay karim beni aldatmis ama evde huzur yaratayim da bi daha aldatmasin gibi dusunceleri yok. Direkt mahkemede bulursunuz kendinizi. Iste bu farki anlamiyorum.Ben kendim böyle bişey yaşamadım ama Allah korusun yasarsam hemen boşanma kararı almam ama eğer dediğiniz gibi aldatma devam ediyorsa hayat kadınları vs o zaman zaten bu adamın karakteri bozuktur huyudur bitiririm
AYni seyi yasasaniz hemen bosanma karari almazsiniz ama esiniz hemen bosanma karari alir. Niye erkekler gibi net olamiyoruz bu aldatma konusunda anlamiyorum. Onalrin gri cizgileri, ay karim beni aldatmis ama evde huzur yaratayim da bi daha aldatmasin gibi dusunceleri yok. Direkt mahkemede bulursunuz kendinizi. Iste bu farki anlamiyorum.
Sanırım kadınlar kolayca bağlarını kopartamıyorlar.Duyguları daha derinden yaşıyorlar bu yüzden erkekler gibi tamam bitti diyemiyorlar.AYni seyi yasasaniz hemen bosanma karari almazsiniz ama esiniz hemen bosanma karari alir. Niye erkekler gibi net olamiyoruz bu aldatma konusunda anlamiyorum. Onalrin gri cizgileri, ay karim beni aldatmis ama evde huzur yaratayim da bi daha aldatmasin gibi dusunceleri yok. Direkt mahkemede bulursunuz kendinizi. Iste bu farki anlamiyorum.
Herkese iyi akşamlar. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Mesaj göndermek için yeni üye oldum. Bugün bilmediğim bir telefon numarasından arandım ve bir kadın eşimle ilişki yaşadığını ayrıldıklarını, birlikteyken bana söylemek istediğini ancak eşim tarafından tehdit edildiği için sessiz kaldığını söyledi. Kendisinin de evli olduğunu söyledi oldukça özgüvenli konuştu. Böyle bir şey yaşayacağımı hayatta tahmin etmezdim, telefon başında küçük bir şok yaşadığım için hiç bir şey soramadım ve söyleyemedim.Bir an önce telefonu kapatmak istedim hatta iyi günler diyerek ve sizli bizli konuşarak kapattım. ‘Beni neden arıyorsunuz’ diye sorduğumda ‘bilmeniz gerekiyor’ diye bir cevap verdi. Hala şok içerisindeyim. Merak ettiğim o kadar çok şey var ki ama tekrar kendisini arayarak konuşmak istemiyorum. Eşimle 5 yıldır evliyiz, 2 yıldır çocuk için uğraşıyorduk ve bu süreç aşılama ve tüp bebek tedavileriyle geçti. Şu an 5 aylık bir bebeğimiz var ve ben işe yeni döndüm. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum o kişiyle tekrar konuşarak bilgi almalı mıyım? Eşime söylersem direk inkar edecek diye düşünmeden hareket etmek istemiyorum.
Konu sahibi arkadaşım bu durum iftira da olabilir. Ben olsam kesin emin olmadan boşanma yoluna gitmem. Ben olsam önce delil toplarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?