beklenmeyen telefon

çalıştığım yerin telefonunu aradı cep telefonumu bildiğini düşünmüyorum. Şu an birlikte olduklarını söylemedi geçmiş zaman kullandı diye hatırlıyorum. Kendisinin de evli ve çocuklu olduğunu söyledi. İşyeri olduğu için boş bulundum bilmiyorum açıkçası neden telefonda böyle davrandığımı zaten neden şunu da söylemedim şunu da sormadım diye kendi kendimi yiyorum ayrıca böyle bir ilişki olmuşsa ve benim öğrenmemi istemişse neden kendi kocası da öğrenmiyor? Bu eşitsiz bir durum değil mi? Nasıl bu kadar özgüvenli konuşabiliyor? Sanki yaptığında bir hata yokmuş gibi, sanki kendisi masummuş gibi konuştu. Bu soruların bir cevabı var mı onu da bilmiyorum

Sizin gibi midesi geniş kadınlar yüzünden erkekler bu denli yüzsüzleşiyor ya zaten.

Bence mesaj atın sonra kanıt isteyin.Gözünüzle görmediğiniz hiç birşeye inanmayın derim.Tüm bunları yaparken eşinize bişey belli etmeyin ki eğer doğruysa engel olmasın.Kanıt yoksa uğraşmayın.Büyük ihtimal yuva yıkmak isteyen boşlardan biridir.Varsa eğer,ona göre hareket edersiniz.Ama boşanmayacaksanız eğer hiç bu telefon gelmemiş gibi davranın.Çünkü “tüm bunları bilmesine rağmen bırakmadı beni “ rahatlığına girecek ozaman.Bu arada hiç şüphelenmediniz mi böyle birşeyden ?

Cnm öncelikle eşinin telefonundan kullandıgı operatör sitesine gir. Telefonuna şifre gönder. O şifreyle eşin kimle daha sık görülmüş. Görüşme geçmişine bak. Madem öyle bişe var ögrenirsin. Telaş yapma. Bi numara bulursan eger sosyal medyadn arattır kimmiş ögren. Eşinin telefonundada kaydı varmı engelleme listesine bak. Wassap engellerine bak.

Daha önce hiç şüphelenmedim çünkü biz bebek sahibi olmaya birlikte karar verdik ve uzun bir tedavi süreci başladı. Zor bir gebelik geçirdim düşük tehditi ve 9 ay kullanmak zorunda olduğum iğneler vardı. Bu dönemlerde hep yanımda olduğunu hissediyordum. Ben bir mücadele verirken böyle bir adiliği nasıl yapabilir aklım almıyor.

O kadına istedigini vermek istemiyorum derken esinize eğer aldattiysa istediğini vereceksiniz bence sizin sevdiginiz inandiginiz eşiniz bi tarafta elin kadını esinizin yaptığı daha ağır sonuçta o kadınin size bi minnet borcu yok ama esinizin var çünkü onunla hayat paylasiyorsunuz esinize istedigini vermemeniz lazım ama bunu kendinize yediyorsaniz zaten hicnkurcalamayin neler yaşadıklarını bilmememk daha az acıtır

Ilk sefer aldatilmada affedilmeli gibi kadini itibarsizlastiran bir cümle kurmus olmanızdan uzerinize geliniyor olabilir mi?

Ironidir insallah.

Rastgele numara çevirip dalga geçen biri bile olabilir ben olsam meraktan çatlardım numarayı tekrar arayıp konuşsanıza ilk aradığında eşinizin adını falan söyledi mi

Biri sizi huzursuz etmek icin bile aramis olabilir. Bu yuzden arayip bulusmak isteyin.

Sen bence boşanacağa benzemıosun.O yuzden boşver.Boşanacaksanda çaktırma eşine .Delil topla.Boşanmıcaksan ayrıntıları bilmene gerek yok.Dahaçok uzulursun.Psıkolojın bozulur.

Eşinizden hiç şüphe duyduğunuz olmadı mı?Gerçi böyle hiç falso vermeden,başkasından çocuk bile yapanlar var da.Tam tersine bilerek iftira atanlarında olduğuna tanık oldum.Her iki durumda da ağız tadı bozuluyor insanların.Kadın içinize ateşi atmış,çekilmiş kenara.Adi insan.Yaptığından mutlu muymuş?Bilmeniz gerektiğini ve tehdit edildiği için sustuğunu söylemiş birde.Şimdi korkusu geçmiş demek ki.Hiç mantıklı değil söyledikleri.Gerçekleri söylediğini farzetsek bile,intikam amaçlı yaptığı belli.Araştırmaya ve kanıta ihtiyacınız var.Bu süreçte sakin kalmayı,nasıl başarırsınız bilemem.Kanıt isteyin kendisinden, doğruyu söylüyorsa,ispatlasın.Tatmin edici kanıtları elinize alıncada,hiç düşünmeden ayrılın eşinizden.

aaa siz şaka misiniz pardon nasil ya adam aldaticak ayrilip duyunca aaaa bak beni seçti affederim ona huzur dolu bir yuva sagliyimda utansin mi diyecek boyle bir sacmalik duymadim bomboş bir yorum cidden cok sinirlendim ya evlisin o adamla beni secti ne ya sen kocani aldat bakalim b8r seferlik affet de ne yapicak sinirim zipladi ya aksam aksam

Kadının doğru söylediğinden emin misiniz? Ya ara bozmak isteyen birisi ise...
Hiç soru sormadınız mı?
Eşinizden hiç şüphe etmediniz mi şimdiye kadar?
Yani sırf bir nefret veya bir kızgınlık uğruna yalan söylemediğini nereden bileceksiniz? Kadının adı falan belli mi?
Bence eşinizle konuşun

Bu şekilde daha fazla dayanamayacağım o numarayı arayarak yarın içim buluşmak istediğimi söyleyeceğim ama kendi cep telefonumdan ararsam numaramı öğrenir gizli numarayı da açacağını sanmıyorum. Özellikle böyle geç bir saatte aramalıyım ki dediği gibi evliyse huzursuz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…