- 21 Şubat 2019
- 9
- 2
- 1
- Konu Sahibi Cinnamon roll
-
Ben neden benim üzerime geliniyor anlamadım belki kadın sadece huzuru kaçsın diye uğraşıyo belki adamı o seviyo ama adam yüz vermeyince böyle bişey yaptı bu telefon dışında eşinden şüphelendiği başka hiç bir şey söylememiş yani ben niye gelen bi telefonla yuvami yikayim
Aman siz midenizi dar tutun mazallah eşiniz yuzsuzlesir. Tum Hanimlar da bu yöntemden feyz alsınlarSizin gibi midesi geniş kadınlar yüzünden erkekler bu denli yüzsüzleşiyor ya zaten.
Aynen bir erkek bitti dediginde bitiyor ama kadin bitti dediginde erkek bitmesini istemiyorsa genel de geri donusle sonuclaniyor.Sanırım kadınlar kolayca bağlarını kopartamıyorlar.Duyguları daha derinden yaşıyorlar bu yüzden erkekler gibi tamam bitti diyemiyorlar.
Cnm öncelikle eşinin telefonundan kullandıgı operatör sitesine gir. Telefonuna şifre gönder. O şifreyle eşin kimle daha sık görülmüş. Görüşme geçmişine bak. Madem öyle bişe var ögrenirsin. Telaş yapma. Bi numara bulursan eger sosyal medyadn arattır kimmiş ögren. Eşinin telefonundada kaydı varmı engelleme listesine bak. Wassap engellerine bak.çalıştığım yerin telefonunu aradı cep telefonumu bildiğini düşünmüyorum. Şu an birlikte olduklarını söylemedi geçmiş zaman kullandı diye hatırlıyorum. Kendisinin de evli ve çocuklu olduğunu söyledi. İşyeri olduğu için boş bulundum bilmiyorum açıkçası neden telefonda böyle davrandığımızaten neden şunu da söylemedim şunu da sormadım diye kendi kendimi yiyorum ayrıca böyle bir ilişki olmuşsa ve benim öğrenmemi istemişse neden kendi kocası da öğrenmiyor? Bu eşitsiz bir durum değil mi? Nasıl bu kadar özgüvenli konuşabiliyor? Sanki yaptığında bir hata yokmuş gibi, sanki kendisi masummuş gibi konuştu. Bu soruların bir cevabı var mı onu da bilmiyorum
Ilk sefer aldatilmada affedilmeli gibi kadini itibarsizlastiran bir cümle kurmus olmanızdan uzerinize geliniyor olabilir mi?Ben neden benim üzerime geliniyor anlamadım belki kadın sadece huzuru kaçsın diye uğraşıyo belki adamı o seviyo ama adam yüz vermeyince böyle bişey yaptı bu telefon dışında eşinden şüphelendiği başka hiç bir şey söylememiş yani ben niye gelen bi telefonla yuvami yikayim
Mideniz diyorum hanımefendi KONYA OVASIAman siz midenizi dar tutun mazallah eşiniz yuzsuzlesir. Tum Hanimlar da bu yöntemden feyz alsınlar
Ironidir insallah.Muhtemelen kadın eşinizden intikam almak istemiş yani sen beni bıraktın mutsuz ettin ben de karına söyliyim de huzurun kaçsın diye düşünmüş .bunun başka açıklaması yok çünkü zaten bitmiş eşiniz hatasını anlamış ve sizi tercih etmiş evet gerçekten çok huzursuz edici bir durum . Psikolojik olarak bununla baş etmek hiç kolay değil .bence kadınla tekrar konuşup ona istediğini vermeyin .eşinizle bu durumu konuşmalı misiniz konuşmamalı misiniz her iki durumun da artıları eksileri var buna siz karar vermelisiniz . O numarayı eğer bi mail adresiniz varsa oraya yazın eşinizin bu kadınla olan iletişimini ölçün numarayı unutmayın diye yazın diyorum . Eğer eşiniz de tüm iletişimini kesmisse bağlantısı yok onu gerçekten sevmiyor sizi seviyor demektir . Size gelecek olursak eğer bu süreçte eşinizden uzak durursaniz onu yeniden o kadına itersiniz hazır bitirmisken evde ne kadar huzur dolu bi ortam olduğunu ona gösterin öyle huzurlu sevgi dolu olsun ki vicdani rahatsız olsun ben bunu bu kadına nasıl yaptım diye . Hatta bazen aldatma mevzusunu siz açıp ya insanlar neler yapıyor ben ne kadar şanslıyım beni seven bi eşim var vs vs yani onu kendi vicdanıyla ezin hem eşiniz size yuvasına daha çok sarılır hem de sizin yakamayacağınız kadar canı yanar
Ne ironisi ya hu, cevap yazanlara da cemkiriyor gayet bilincli yazıyorIronidir insallah.
Sen bence boşanacağa benzemıosun.O yuzden boşver.Boşanacaksanda çaktırma eşine .Delil topla.Boşanmıcaksan ayrıntıları bilmene gerek yok.Dahaçok uzulursun.Psıkolojın bozulur.Herkese iyi akşamlar. Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Mesaj göndermek için yeni üye oldum. Bugün bilmediğim bir telefon numarasından arandım ve bir kadın eşimle ilişki yaşadığını ayrıldıklarını, birlikteyken bana söylemek istediğini ancak eşim tarafından tehdit edildiği için sessiz kaldığını söyledi. Kendisinin de evli olduğunu söyledi oldukça özgüvenli konuştu. Böyle bir şey yaşayacağımı hayatta tahmin etmezdim, telefon başında küçük bir şok yaşadığım için hiç bir şey soramadım ve söyleyemedim.Bir an önce telefonu kapatmak istedim hatta iyi günler diyerek ve sizli bizli konuşarak kapattım. ‘Beni neden arıyorsunuz’ diye sorduğumda ‘bilmeniz gerekiyor’ diye bir cevap verdi. Hala şok içerisindeyim. Merak ettiğim o kadar çok şey var ki ama tekrar kendisini arayarak konuşmak istemiyorum. Eşimle 5 yıldır evliyiz, 2 yıldır çocuk için uğraşıyorduk ve bu süreç aşılama ve tüp bebek tedavileriyle geçti. Şu an 5 aylık bir bebeğimiz var ve ben işe yeni döndüm. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum o kişiyle tekrar konuşarak bilgi almalı mıyım? Eşime söylersem direk inkar edecek diye düşünmeden hareket etmek istemiyorum.
aaa siz şaka misiniz pardon nasil ya adam aldaticak ayrilip duyunca aaaa bak beni seçti affederim ona huzur dolu bir yuva sagliyimda utansin mi diyecek boyle bir sacmalik duymadim bomboş bir yorum cidden cok sinirlendim ya evlisin o adamla beni secti ne ya sen kocani aldat bakalim b8r seferlik affet de ne yapicak sinirim zipladi ya aksam aksamBen her zaman ilk seferin affedilmesinden yanayım ama devamı gelirse huyudur devam edilmemeli ama adam zaten ayrılmış eşini seçmiş . Ben de canını yakmak isterim ama bana en akıllıca can yakma yöntemi bana karşı ici hep utanç dolu olsun vicdani rahat edemesin isterim .kadın zaten birlikteyken aramamis iyi niyetle aramış olsaydı en baştan arardi ama o da adamdan intikam almak istemiş . Gerçekten sakın kalabilmek çok zor normal davfanabilmek çok zor ama yaşamadığım için dışardan mantıkla bakıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?