Bence güzel bir konuşma yap ve evlenme teklifi et.
Hep erkeklerden teklif gelecek değil yaa.
Tabi doğru insanın o olduğuna eminsen
Bence direkt konuşun en mantıklısı bu. 28 yaş da küçük değil evlenmek için. Bir adım atalım ileriye dönük diyebilirsiniz. Gurursuzluk da değil bu kendinizi gayet güzel ifade ediyorsunuz. Benim hoşuma gitti
Öncelikle gırgır olsun diye yazmadım. Gayet ciddiydim.Birsey söyleyim mi, kendimde o potansiyeli görüyorum ben gercekten
Yinede bana erkek sorsun isterim.
Ve onun da istemeyecegini düsünüyorum, yani onu biraz taniyorsam bunu erkeğin yapması gerektiğini düsünüyordur.
Sevgilisi o düşüncede değilse konu sahibinin hayatından giden yıllar olacak.Bence konuşmalısınız.Zaten 1,1.5 yıl sürer diyorsunuz,o zamana kadar o da yavaş yavaş hazırlanmış olur o da 30'una gelmiş olacak.
Yani siz bir yuva kurmak isterken karşıdaki insan sonradan vazgeçerse daha çok kırılırsınız bence.
Adam daha ise gireli 7 ay olmuş.
Siz haklisiniz ama, bence bu konuşma için erken.
Biraz çalışıp, kazandığı paranın tadını çıkarmak ister, daha kendine gelmeden düğün hengamesi, aileler, borç, adetler.. bence hazır değil.
Eğer siz de 2 yıl beklerim diyorsanız ondan bir adım bekleyin. en azindan 6 ay daha..
Yok daha fazla vakit kaybedemem derseniz de konuşun, nasıl olsa kaybedecek bir seyiniz yok
Öncelikle gırgır olsun diye yazmadım. Gayet ciddiydim.
Flört veya evlenme teklifini erkek yapar düşüncesinde değilim.
Eğer karşımdakini seviyorsam, onu eş olarak görmek istiyorsan beklentiye girmez gidip ben teklif ederdim. Sonuçta hayat sandığımızdan da kısa.
Demissin ya sevgilim bu düşüncede değil, sen teklif etsen ne olur mesela?
Sana nasıl bir tepki vereceğini kestirebiliyor musun?
Zaman bu hayatta bizim için en önemli olay şey.Açık açık konuşun herşey yolunda giderse ne gibi planları var öğrenin ve ona göre yolunuza devam edinMerhabalar,
Bir konuda fikirlerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var, ben 30 yaşındayım o ise 28. Ben artık yavaş yavaş evlenmek istiyorum aslinda, sonuçta genel olarak emin olduktan sonra beklemenin bir anlami yok bence. Kendimi hazir hissediyorum. Sorun da tam orada: Acaba o hazir hissediyor mu? Bu adımı ne zaman atmak istiyor?
Bunu ögrenmenin tek bir yolu var, konuşmak. Yalnız ben bu konuyu nasil acmalıyım tam olarak hangi cümleleri kurmaliyim bilmiyorum. Evlilik meraklisi damgasini yemek istemiyorum ayrica ona baski uygulamakta istemiyorum tabi
Niyetim aslinda onun beklentilerini ögrenmek ve benimkileri dile getirmek. Onun da ciddi düşündüğünü biliyorum ama sanki evlenmek için fazla acelesi yok gibi. Yani şu an halinden memnun sanki, 2-3 sene daha kalabilir böyle. Bunda tabi henüz 28 olmasinin da etkisi var. Daha 7 ay önce çalışmaya başladı, ben üniversiteyi daha çabuk bitirdiğim ve yaşça da büyük olduğum için 5 senedir calisiyorum. Hemen evlenelim demiyorum, ama 1-1,5 seneye kadar isterim.
Ben aslinda gayet direkt bir sekilde beklentilerimi anlatmayi düsünüyorum. Sizce dogru mu? Erken mi? Veya yanlis anlasilma ihtimalim var mi? Bu konulari hic konusmadik daha önce, o yüzden cekiniyorum sanki. Daha önce de belirttiğim gibi sanki bir yanim gurur yapıp hiç konuşmak istemiyor diğer yanım ise konusup bu konuda netlik kazanmak ve daha fazla oyalanmamak istiyor. Bu da benim en doğal hakkım diye düsünüyorum.
Cevaplariniz icin simdiden çok teşekkür ederim.
Bence konuşmalısınız.Zaten 1,1.5 yıl sürer diyorsunuz,o zamana kadar o da yavaş yavaş hazırlanmış olur o da 30'una gelmiş olacak.
Yani siz bir yuva kurmak isterken karşıdaki insan sonradan vazgeçerse daha çok kırılırsınız bence.
yanlis anlamazsaniz bir sey soracagim.. cinsel birlikteliginiz var mi varsa evlenmeye ihtiyac hissetmiyor olabilir.zaten kari koca gibiyiz her seyi yasiyoruz arda bir imza eksik o da acele degil diyorlar cunku.. cogu cinsel hayati yasamak icin evlilige adim atiyor.. ya da diger ihtimal sizle ilgili supheleri vardir hala tanimaya calisiyordur, kavgalariniz ve ya onun sizde memnun olmadigini belirttigi seyler var mi? diger ihtimal ailesi sizi onaylamiyordur henuz onlari karsisina almak istemiyodur ama sizi de birakmak istemiyodur..ve ya da evlilik adami olmayabilir en guzel net sekilde konusmak bunaltmadan kacirmadan.Merhabalar,
Bir konuda fikirlerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum.
Yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim var, ben 30 yaşındayım o ise 28. Ben artık yavaş yavaş evlenmek istiyorum aslinda, sonuçta genel olarak emin olduktan sonra beklemenin bir anlami yok bence. Kendimi hazir hissediyorum. Sorun da tam orada: Acaba o hazir hissediyor mu? Bu adımı ne zaman atmak istiyor?
Bunu ögrenmenin tek bir yolu var, konuşmak. Yalnız ben bu konuyu nasil acmalıyım tam olarak hangi cümleleri kurmaliyim bilmiyorum. Evlilik meraklisi damgasini yemek istemiyorum ayrica ona baski uygulamakta istemiyorum tabi
Niyetim aslinda onun beklentilerini ögrenmek ve benimkileri dile getirmek. Onun da ciddi düşündüğünü biliyorum ama sanki evlenmek için fazla acelesi yok gibi. Yani şu an halinden memnun sanki, 2-3 sene daha kalabilir böyle. Bunda tabi henüz 28 olmasinin da etkisi var. Daha 7 ay önce çalışmaya başladı, ben üniversiteyi daha çabuk bitirdiğim ve yaşça da büyük olduğum için 5 senedir calisiyorum. Hemen evlenelim demiyorum, ama 1-1,5 seneye kadar isterim.
Ben aslinda gayet direkt bir sekilde beklentilerimi anlatmayi düsünüyorum. Sizce dogru mu? Erken mi? Veya yanlis anlasilma ihtimalim var mi? Bu konulari hic konusmadik daha önce, o yüzden cekiniyorum sanki. Daha önce de belirttiğim gibi sanki bir yanim gurur yapıp hiç konuşmak istemiyor diğer yanım ise konusup bu konuda netlik kazanmak ve daha fazla oyalanmamak istiyor. Bu da benim en doğal hakkım diye düsünüyorum.
Cevaplariniz icin simdiden çok teşekkür ederim.
Ben bodoslama dalardım herhalde.Çok şaşırır bence. Böyle bir şeyi hayatta beklemez.
Kendim yapmak isterdim bunu gibi bir sey de düsünebilir. Bunu erkegin görevi olarakta görebilir.
Ama düsündükce farkina vardim ki, teklifi ben etmek istemezdim zaten. Evet, ben evliligi konusmak istiyorum ve benim düsüncelerimi dile getirmek istiyorum ve iliskimiz nereye gidiyor onu ögrenmek istiyorum. Beklentilerimiz isteklerimiz örtüsüyor mu vs. Evlilik teklifi daha sonra gelir bana göre. Önce ondan beklerim, baktim gelmiyor, belki ancak o zaman öyle birsey düsünebilirim. Ama bildigimiz tekliften degil de, daha cok „evlenelim artik, ne dersin“ gibi birsey söylerdim herhalde...
Zaman bu hayatta bizim için en önemli olay şey.Açık açık konuşun herşey yolunda giderse ne gibi planları var öğrenin ve ona göre yolunuza devam edin
yanlis anlamazsaniz bir sey soracagim.. cinsel birlikteliginiz var mi varsa evlenmeye ihtiyac hissetmiyor olabilir.zaten kari koca gibiyiz her seyi yasiyoruz arda bir imza eksik o da acele degil diyorlar cunku.. cogu cinsel hayati yasamak icin evlilige adim atiyor.. ya da diger ihtimal sizle ilgili supheleri vardir hala tanimaya calisiyordur, kavgalariniz ve ya onun sizde memnun olmadigini belirttigi seyler var mi? diger ihtimal ailesi sizi onaylamiyordur henuz onlari karsisina almak istemiyodur ama sizi de birakmak istemiyodur..ve ya da evlilik adami olmayabilir en guzel net sekilde konusmak bunaltmadan kacirmadan.
Ben bodoslama dalardım herhalde.
Eşim bana harika bir evlenme teklifi yapacağını söylemişti. Her an Her şeye hazırlıklı ol
Dünyanın lafını söyledi..
8 senelik evliyiz hala o kadar övdüğü evlilik teklifini göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?