Beklentilerini nasıl yok ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pirinc ıslattim gelirsiniz dediginde ve bunun gibi durumlarda 3-4 kez redederseniz,sonrasinda sorarak cagirirlar belki
Kendınce pırıncı ıslatıp beklıyor. Ama bızım haberımız bıle olmuyor genelde. Yanı haber vermeden beklıyor. Cumartesileri eşimi arayıp gelın dıye cagırıyor

Eşimde de suç var. Herseyı aılesıne baglıyor.Annesıne hep beklentide dıye kızıyorum ben
Bütün anne babalar beklentide.
(Benim kayınvalideler hariç,benimkiler cidden istisna.)

Özlüyorlardır,özeniyorlardır vs.
Önemli olan hayır diyebilmek.
Ben olsam gitmem,oğlu gitsin,gelsin,kalsın isterse.
Ben ya boşanırım ya da boşanmak istemiyorsam hani kendi aileme dönmek zor geliyorsa kendime ayrı bir dünya çizerim. Çünkü bu değişmeyecek,artar ama azalmaz. Herkesin bir yapısı var,bunlar da böyle. Sana da kendilerini kabul ettirmişler.

Sen ister git ister gitme.
Adam zaten demiş "seni değil beni çağırıyorlar" diye. Doğru söylemiş.
Sen düşün,taşın,kararını ver.

Boşanmak son seçeneğim. Eşim gitsin ama ben sürekli gıtmek ıstemıyorum açıkcası.benı beklemesınler yanı.

Zaten aşının 2.ci fazı olurlarsa korona oluyormussun ya o zaman uzun süre gıtmem ben.Korona falan umurlarında degil. Tek git dıyorum aklım sende kalıyor diyor

Kesinlikle katılıyorum.
Aklı sizde kalmiyor, anası aa karısı niye gelmiyor onu getiremedin mi demesin diye, karın anasına pervane olsun diye öyle yalan söylüyor.
Aklın bende kalmasın koca kadınım ben, beni o kadar düşünüyorsan bu kadar bunaltma üzme, birlikte plan yapalım ikimiz birlikte mutlu olalım de. Bunu yapmıyorsan ben de aklının bende olduğuna, beni düşündüğüne inanacak kadar saf değilim de.

Ben de evliyim ve o koca tarafı darlamasını yaşıyorum, benim ailem başka ülkede, burada olsaydı mutlaka iki aile ile de eşit görüşürdüm, birgün kv ile geceye kadar oturduysam sonra hemen kendi ailem ile ayni saate kadar otururdum, ben sıkılıyorsam herkes sıkılsın. Bence böyle yapın, ama dedigim gibi kendi ailem uzak oldugu icin ben bunu uygulayamiyorum.

Ülkeye yeni geldim henuz işim ve ugraşım yok, surekli gelip gidilmek isteniyor nasilsa boşum diye dusunuluyor, yeni evliyiz dusunen yok sonra ben surekli kocama çullanıyorum. Ama yakinda islerim baslayacak haftada bir bikac saatlik gorusme disinda surekli yogun oldugumu soyleyecegim. Bakalım

Boşanmak son seçeneğim. Eşim gitsin ama ben sürekli gıtmek ıstemıyorum açıkcası.benı beklemesınler yanı.
Seni beklemiyorlardır zaten.
Seni ne yapsınlar. Onlar için önemli olan evlat.
Hele ki soğuk duruyorsan gelmesin daha iyi diyorlardır.
Herkes güler yüzlü,pozitif insanlarla beraber olmak ister.

Bende iş arıyorum ki bulamadım. Haftaıcı heryere hergun cv dagıtcam. Ve part ıs bulsamda annesıne fulum dıycem. Benı salsınlar. İşte bızde eşit degıl. Annemde 1 2 saat. Onun aılesınde geceye kadar duruyoruz bu aralar. Erkek kardesı de varya. Bı nargıle yakıyor. Köz bıtene kadar. Zaten işe gıreyım eşime nargıle alcam. Yaksın evınde içsin

Seni beklemiyorlardır zaten.
Seni ne yapsınlar. Onlar için önemli olan evlat.
Hele ki soğuk duruyorsan gelmesin daha iyi diyorlardır.
Herkes güler yüzlü,pozitif insanlarla beraber olmak ister.
İşte normalde ben güleryüzlüyüm ve canayakınım. Ama artık onlara gıdınce bı daraltı gelıyor. Hıc mımık olmuyor yüzümde. Onlara karsı böyle oldum

2 hafta önce 5gün annesıne gıtti ve 2gece yatılı kaldı. Bende kavga cıkardım. Artık tek gıtmeye cekınıyor. Bırlıkte gıdelım sonra trıp atıyorsun dıyor.

Eşinle açik konuş aileyse benim ailem de aile. Rahatsiz olmazmisin her hafta gitsek? Ben ailemden uzaktaysam sne de kucuk çocuk gibi davranmayi kes. Bi de haftasonuna onceden plan yapib eşine hevesli olduğunu goster guzel bir yere gidin dolasin. Evde boş olunca kv.lere gitme olasiliği yuksek

Canım benım annemde bu şehirde. Hatta anneme daha yakınım. Ama onun annesıne daha cok gıdıyoruz.
Bak yukarıda denızle ılgılı bırsey yazdım okurmusun. Deniz muabbetınde bıle aılesıne gıdıp gelcez. İptal ettım denızı

Ne yazikki erkek ailesi hep cocuğunun evinin içinde olmak isterler. Ama kiz ailesi gariplerim gitdiğinde de misafir gibi koşede otururlar kizlarinin evinde. Biraz mesafe koyun. Eşine de ki boyle yaparak beni soğutuyorsun. Herşey usulunda guzel

Öyle öyle. Evler uzak ama sanki evimizin içindeler. Ben geçen deniz konusu açtım. Bu haftaiçin plan yaptık.
Ailesi bayram sonrası köye gitti. Araba onlardaydı. Neyse köyden geldiler.Bugün ailesi bize gelecek yemeğe.Bizim araba ile gelecekler. Eşim diyorki dönüşte bizim araba ile eve gitsinler. Yarın akşamüzeri denize gidecegiz kamp yapacagız. İşyerının kamyoneti ıle aılesıne gıdıp kendı arabamızı alalım, kamyonetı bırakalım, pazar deniz dönüşü aılesıne arabayı bırakıp, kamyonetı alalım dıyor. Bende diyorum kı aılenın oraya gıdınce bızı bırakmayacaklar. O da hayıt bırakırlar dıyor. Bugun yemege geldikten sonra arabayla bırak evlerıne arabayı al gel dıyorum. Yoruluyorum bana da acı dıyor. Sizce burda eşim mantıklı mı dusunuyor. Ben 3gün aılesı ıle gorusmek ıstemıyorum. Ayrıca denızı iptal etmeyı dusunuyorum böyle yapacaksa

Eşinizin ailesi daha onun evlendiğine ayrı evi ailesi olduğunu anlamamış sanırım. Çalışmıyor olabilirsiniz farketmez bence bu durum için her cumartesi fix gitmek nedir. Onlardan önce cumartesi için siz plan yapın. Gerekirse siz misafir çağırın arkadaşlar, kuzenler, yalnız takılın. Eşinizden önce benim planım var diyin.

Öyle öyle. Evler uzak ama sanki evimizin içindeler. Ben geçen deniz konusu açtım. Bu haftaiçin plan yaptık.
Ailesi bayram sonrası köye gitti. Araba onlardaydı. Neyse köyden geldiler.Bugün ailesi bize gelecek yemeğe.Bizim araba ile gelecekler. Eşim diyorki dönüşte bizim araba ile eve gitsinler. Yarın akşamüzeri denize gidecegiz kamp yapacagız. İşyerının kamyoneti ıle aılesıne gıdıp kendı arabamızı alalım, kamyonetı bırakalım, pazar deniz dönüşü aılesıne arabayı bırakıp, kamyonetı alalım dıyor. Bende diyorum kı aılenın oraya gıdınce bızı bırakmayacaklar. O da hayıt bırakırlar dıyor. Bugun yemege geldikten sonra arabayla bırak evlerıne arabayı al gel dıyorum. Yoruluyorum bana da acı dıyor. Sizce burda eşim mantıklı mı dusunuyor. Ben 3gün aılesı ıle gorusmek ıstemıyorum. Ayrıca denızı iptal etmeyı dusunuyorum böyle yapacaksa
Yarın denızı ıptal edıp, kardesımın yanına gıdecegım. O da gıtsın kardesıyle balkonda otursun

3 gun ust uste gorusmek zorunda degilsin.
Ailesini bırakıp arabayla dönsün evine bir zahmet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…