- 11 Temmuz 2021
- 94
- 29
- 3
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
yaa aynı valla geçen işte iş çıkışı ordaydım eşimi bekledim. saat 9 gibi geldi eşim. kayınvalide asansör sesi duydu bi anda kalktı ay durun benim oğlum geldi ben açıcam ona kapıyı dedi. hazırola geçti resmen. eşim de gelince oğlummm canıım oğlum oy kurban olurum sana falan diyor. valla bıktım iyice ya gülsem mi ağlasam mıSorma yaa. Ben dıyorum kralıyet aılesı herhaldee senınkı. Kı hep dıyorum kusura bakma senın aılene 1kez gıdersek benımkıne de gıtcez. İkiside eşit gözümde dıyorum. Ama annesı beklıyor ve ben daralıyorum. Bu Arada oğluşu gidince sankı eve kucuk bebek geldı gıbı nasıl ılgılenıyor
Mantıklı seninkine gidiliyor benimkinede gidelimBence bundan sonraki bir cumartesi onun ailesine bir cumartesi de sizinkilere gidin.
Madem öyle o zaman böyle.
Ya da birkaç pazar da kendi ailenize götürün zorla belki anlar
Annesi bozulur aglar dıye korkuyorumÖyle demede daha yumuşak söyle eşinle aranı acma ana kuzuları canları sıkılır aradığında anne bu hafta müsait değiliz biraz basbasa kalmaya ihtiyacım var de zaten hafta içi gelip yatiyo desen
Açıkcası çok iticiler. Beni irite ediyor bu tavırları.Iyy benımkı varya ınsan ıcınde boynunu falan heryerını öper.yaa aynı valla geçen işte iş çıkışı ordaydım eşimi bekledim. saat 9 gibi geldi eşim. kayınvalide asansör sesi duydu bi anda kalktı ay durun benim oğlum geldi ben açıcam ona kapıyı dedi. hazırola geçti resmen. eşim de gelince oğlummm canıım oğlum oy kurban olurum sana falan diyor. valla bıktım iyice ya gülsem mi ağlasam mı
Tabıkı de. Zaten cumartesiyi bi sekılde kaldırcam. Ama annesı de fena. Düşünüyor ne zaman gelseler uzun kalırlar. Yatılı kalın dıyor ıstemıyorum.Eltim gelse rahat edermıyım acaba. Evlense kaynımMantıklı seninkine gidiliyor benimkinede gidelim
Olamam hiç söyleme eşinle plan yap her hafta oraya aboneyiz de arada ailem cagriyo de planlarını boz ailenle anlaş daha sık cagirsinlarAnnesi bozulur aglar dıye korkuyorum
Herseye aglıyor. Kafaya takıyor falan
evet öyle ciddenAçıkcası çok iticiler. Beni irite ediyor bu tavırları.Iyy benımkı varya ınsan ıcınde boynunu falan heryerını öper.
Kaynin evlenirse birazda ona sararlar kurtulursunTabıkı de. Zaten cumartesiyi bi sekılde kaldırcam. Ama annesı de fena. Düşünüyor ne zaman gelseler uzun kalırlar. Yatılı kalın dıyor ıstemıyorum.Eltim gelse rahat edermıyım acaba. Evlense kaynım
Annem hıc cagırmaz. Istedıgınızde gelin der. Artık cumartesi kendı anneme gıtmeyı dusunuyorum. Napayım yoksa oraya gıdelım dıyecek. Aslında cıkıp yuruyelım, avmye gıdelım dıyebılırım. Pazarda dınlenırız evde derımOlamam hiç söyleme eşinle plan yap her hafta oraya aboneyiz de arada ailem cagriyo de planlarını boz ailenle anlaş daha sık cagirsinlar
Öyle pohpohluyorlarki.Benım paşam yapar benım ogluşum yapar. Aman kuzuma bak benım. Anasının kuzusu bu kuzusu. Bak aynen bu cümleler. İnsan ıcınde yapsalar mıllet bı yerlerıyle güler yaevet öyle ciddenyaa sorma görümcelerim kayınvalidem sürekli şapşup tükürüklü tükürüklü öpüyorlar. çokkkk yakışıklısın şöylesin böylesin diyorlar sürekli.
benim eş kişisi de kendini brad pitt sanıyor. sonra bir kavga olduğu zaman totosu arşa çıkıyor sanki ayrılsak benden iyisini bulucak
Kaynım cok özguvenlı duruyor. Ama o da anacı. Bunu yenı anladım. İki oglu var kadının ikiside anacıKaynin evlenirse birazda ona sararlar kurtulursun
Annen arasin 15 gündebir çarşambadan falan haber etsin bu hafta yemeğe bekliyorum diyeAnnem hıc cagırmaz. Istedıgınızde gelin der. Artık cumartesi kendı anneme gıtmeyı dusunuyorum. Napayım yoksa oraya gıdelım dıyecek. Aslında cıkıp yuruyelım, avmye gıdelım dıyebılırım. Pazarda dınlenırız evde derım
Eşim benım aılem onlar nıye mesafe koyayım der. Sürekli aılemden Allah razı olsun falan anlatır. Hayır dünyaya getırdıysen bakcaksın tabıkı cocugunaEşinin mesafe koyması gerekiyor... Bu erkeklerin çekirdek aile sınırını bilmemesi beni her geçen gün daha da şaşırtıyor gerçekten...
Sonunda böyle bısey yapcam bende. Ama sey dıyorumAnnen arasin 15 gündebir çarşambadan falan haber etsin bu hafta yemeğe bekliyorum diye
Çocuğunuz yokmuEşim benım aılem onlar nıye mesafe koyayım der. Sürekli aılemden Allah razı olsun falan anlatır. Hayır dünyaya getırdıysen bakcaksın tabıkı cocuguna
keşke hiç evlendirmeselerdi oğullarını. çünkü çilesini biz çekiyoruz. cidden saf iyi niyetli insanlar olsalar valla dert değil bilirim ki içi temiz. ama benimkiler çok dedikoducu arkadan kuyu kazan yüzüne gülen tiplerden. o yüzden bana aşırı yapmacık geliyorlar.Öyle pohpohluyorlarki.Benım paşam yapar benım ogluşum yapar. Aman kuzuma bak benım. Anasının kuzusu bu kuzusu. Bak aynen bu cümleler. İnsan ıcınde yapsalar mıllet bı yerlerıyle güler yaıste annelerı sımartıyor. Acaba kac yasına kadar sımartacak merak ediyorum
Öyle pohpohluyorlarki.Benım paşam yapar benım ogluşum yapar. Aman kuzuma bak benım. Anasının kuzusu bu kuzusu. Bak aynen bu cümleler. İnsan ıcınde yapsalar mıllet bı yerlerıyle güler yaıste annelerı sımartıyor. Acaba kac yasına kadar sımartacak
YokÇocuğunuz yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?