Beklentilerini nasıl yok ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benimkiler ordu gibi. bize bi geliyorlar üstümden kamyon geçiyor resmen. görümceler dahil herkes kuruluyor yerine bir yardım etmek bile yok. o yüzden gelmesinler mümkünse bende gitmeyeyim. keşke 10000 km ötemde olsalar.
o yüzden ne kadar uzak o kadar iyi.

Canım uzaga gıtsek nolacak. Eşim bıletlerını alır gelırız nolacak dıyor. Tatılde buraya gelırsekte villa kıralarız aılelerı cagırırız dıyor. Bende sız takılın ben gelmem dıyorumCumartesi eşimi arayıp dıycem avm ye gıdelım ya da yuruyelım. Annesı kesın cagırcak cunku. Hayır derse kendım dısarı cıkcam. Dısardayım gıdemem anasına

benimkilerde daha balayından döner dönmez adet olup olmadığımı sorgulamıştı görgüsüzler. daha ilk aydan beri hamile kalmamı bekliyorlar. benim de bir kedim var bizimle yaşıyor kedimin bizle yaşaması bile battı onlara. sanki ben çocuk makinesiyim bak gene delirdim

Eşim aşırı pasif. Sana gel diyen mi var, bana gel diyorlar dedi eşimde
Sende tamam o zaman sen git diyeceksin...
Ve istikrarlı olup gitmeyeceksin her hafta sonu.
Hatta o gittiğinde kendine başka planlar yapacaksın.
Sorun ederse "benim görmek, vakit geçirmek istediğim başka insanlarda var. Yanımda olursan seninle de yaparız, her şey kararında olmalı" diyeceksin.
Evliliğin ilk dönemleri çoğu ailede oluyor bu tarz problem.
Dengeyi kuramayan erkekler zorla eşleriyle kök aileleri arasında problem çıkmasına sebep oluyor.
Eşin o dengeyi sağlayamıyorsa sen kararlı olacaksın.

Evet evet. Gercı ben artık cumartesi gidelım deme bans dıycem. Ya erkek kardesı var o da cagırıyor. Ya da annesıne abımlerı kahvaltıya cagır. Abımlerı suraya cagır dıyor
Ya aslında belli bir günde diretilmese haftada bir çok sık bir görüşme değil ama ertesi gününüzü yiyor.

Ayy yuh yanı. Öyle sey sorulur mu. Bızımkı ima etti. Ama aldı cevabını. Bıdaha sormadı. Zaten annesıne al torunı sev dıyorum ben

Ben kayınbabamı sevıyorum. Ama kaynanadan sogudum. Cunku tam kaynana. Anlayıssız bencıl aglak
Kayinbabalar farklı oluyor adamın dedikodusu yok ben esimle tartışmam yüzlerinde mutluluk hissediyorum kayinpederimle paylaşıyorum oğluyla konuşur kayinvaldemde kötü değil işleri düşünce aradiklarinda deliriyorum

Kayınbabamda öyle. Dedıkodu yapmaz. Kaynanamda var ama. Anca mılletten bahsedıyor

1 sene olacak evlenelı. Halaa aıle konusunu çözemedık. Ve benım babamın problem cıkarması beklenırken onun aılesı problem cıkarıyor. Öyle kendı gıtsın. Cunku kalkmıyor eşim onlardan.

Ayy yuh yanı. Öyle sey sorulur mu. Bızımkı ima etti. Ama aldı cevabını. Bıdaha sormadı. Zaten annesıne al torunı sev dıyorum ben
ya ne saçma şey şu kayınvalide kayınpeder muhabbeti herkesin ana babası ayrı. görmek isteyen gitsin görsün görüşsün ben niye her haftasonu görmek zorundayım senin anneni babanı yeteeerrr

Her gün birazcık daha şaşırıyorum. Cidden sordular mı adet oldun mu diye ?

Her gün birazcık daha şaşırıyorum. Cidden sordular mı adet oldun mu diye ?
şöyle oldu balayından dönmüştük bizle görüşmek istediler bende adet olmuştum yatıyordum evde. annesine dedimki biraz rahatsızım karnım ağrıyor da anne gelmeyelim sonra görüşelim dedim. o da dedi ki nee yoksa adet mi oldun dedi üzülerek bende evet dedim niyeki dedim. ne bileyim kızım biz sizden başka şeyler bekliyorduk dedi aaa bak hatırladıkca sinirlendim şuan

Şaşır gayri deseydin. Şimdi var mı çocuk yoksa devam mı böyle saçma sapan sorulara ?

Dimi her hafta gitmek saçma. Pazar full evde.Ailesi beklıyor cumartesileri ikimizide.Yanı en azından bı cumartesi gıtsın bı cumartesi gıtmesın
Kendi ailenizle uzakmısınız onlara ne sıklıkla gidiyorsunuz? Ben haftada bir görüşülmeyi ailelere çok görmeme taraftarıyım hele yakınlarsa haftada bir gitmek çokta zor olmamalı, ama eşinizi bir şekilde ikna edip hafta içi gidip 1-2 saat oturup kalkabilirsiniz biz haftada 1 gün benim aileme ir gün eşimin ailesine gidiyoruz 1-2 saat oturup kalkıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…