- Emoji Skoru
- 138
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
valla böyle yüzüne söyleyesim geliyor nasıl geleyim param mı var vs diyeceği için demedim. akademik bir kariyeri var mesleği var garanti işi var bu ay parası olmasa bile öbür ay kesin yatacak isteyen neler neler yapıyor. Allah var aradı sordu ağladı hatta halimi görünce ama “gelemedim kusura bakma” bile demedi.Bence çok haklısın öküz adama ömür emanet edilmez çıkıp gelebilirdş
İstese gelirdi sevse yapardı seven erkek dağları delervalla böyle yüzüne söyleyesim geliyor nasıl geleyim param mı var vs diyeceği için demedim. akademik bir kariyeri var mesleği var garanti işi var bu ay parası olmasa bile öbür ay kesin yatacak isteyen neler neler yapıyor. Allah var aradı sordu ağladı hatta halimi görünce ama “gelemedim kusura bakma” bile demedi.
selamlar herkese. benden iki yaş büyük bir erkek arkadaşım var ilişkimiz 2,5 yıllık. iyi anlaşan bir çiftiz ama bazen kendi içimde yaşadığım şeyler yüzünden kendimi hem eksik hem de beklentici hissediyorum.
erkek arkadaşım benden çok alakasız bir bölümden mezun, çalışacağımız alanlar çok çok farklı. kendi iş yerinden pek memnun değildi ve psikolojisini bozuyordu. ben de bir gün dayanamayıp hiç onun alanını bilmediğim halde ona iş aradım ve yaşadığı evin dibinde hem de 3 katı maaşla yaklaşık bir iş buldum o işe de girdi. maddi durumu öğrenciyken pek iyi değilse de 6 aydır çalışıyor hiç işsiz bile kalmadı.
Geçen günlerde beni psikolojik olarak etkileyen bir şey yaşadım. Ailemden uzakta bir şehirde öğrenciyim. ailem meraklanmasın diye onlara söylemedim, geçen gün yurt odasında bayıldım ve feci şekilde gecenin bir yarısı yüzümü yardığım için hastaneye kaldırıldım. dikişler onlar bunlar derken yüzüme dikiş atıldığı için inanılmaz etkilendim, yani belki basit bir şey herkes için ama yemek yiyemez hale geldim, iki üç gün hiçbir şey yiyemedim, yüzüm sargılandı vs.
erkek arkdaşım sadece gün içerisinde birkaç kere sordu, çok uzak şehirlerde değiliz, parası olduğunu da biliyorum, yanıma bile gelmedi ve tek başıma olduğumu biliyor. sürekli ona çok kötü hissettiğimden bahsettim yani ne bileyim bir çiçek bile göndermedi böyle şeyler ben söylemedikçe hiç aklına gelmiyor. belli etmek de istemiyorum ama o kadar aklına gelmiyor ki. fazla mı beklentiye giriyorum? abartı mı? Eleştirilere açığım. işinden ayrıldığı ve bu işine yeni girdiği için parası yok vs diyeceğim ama diğer ay neredeyse şu ankinden 3 kat zamlı alacak maaşını, bilmiyorum, kredi de kullanıyor istediğinde, beni mutlu edemez miydi?
çok şey bekliyorsun, basit bir şey, nolacak diyebilirsiniz de. içimi dökmek istedim
Haftasonu girdi araya olay cuma oldu cumartesi pazar gelebilirdi. gelmedi. ramazan diye rahatı bozulduğu için muhtemelen. hadi gelmedi çiçek göndermek falan asla aklına gelmiyor ben eminim. sadece özel günlerde veya ona belli edersem.Yüzüne dikiş atılmış, ve bu dikiş yemek yemeni engelleyecek bir yerde. Sıradan bir tansiyon yükselmesi/düşmesi değil. Çok şaşırdım erkek arkadaşının özensizliğine. Tek başına olman daha vahim.
Yo bence belli edip suratına vur. Ne biçim adamsın sen, hayatındaki insan hastanelik olmuş bir umursamadın, diyebilirsin.
Şunu hiç demedi mi? "Çok üzüldüm şuan gelemiyorum izin vs sıkıntı olur ama nasılsın, bilet alayım sen gel orda ailensiz durma vs"
Haftasonu girdi araya olay cuma oldu cumartesi pazar gelebilirdi. gelmedi. ramazan diye rahatı bozulduğu için muhtemelen. hadi gelmedi çiçek göndermek falan asla aklına gelmiyor ben eminim. sadece özel günlerde veya ona belli edersem.
bilmiyorum. ya açıkçası başka bir falsosu da yok o kadar salak ki bu tarz konularda. Tanıdığım için de direkt sevmşyor diyemiyorum. salak kız rolü gibi de oldu ama valla değil. birkaç kere yazdım oraya ama bayağı aradı sordu AMA BANA YETMİYOR. yanıma gelip destek olmasını bekledim ne yalan söyleyeyim. Her ne kadar arkadaşlarım olsa da onu arıyorum.Ölsen adamın umrunda olmayacak bu ne umursamazlıkAyrıl bu öküzden iş falan da bulmasaydın, sana da ders olsun eloğlu icin uğraşma bir değeri olmuyor zamanını sadece kendine yatır
Yüzüne vurmalı mıyım? yani niye gelmedin ben bekledim demeli miyim?Üzüldüm doğrusu senin için ve hissettiğim hayal kırıklığı için. Sonuçta duygusal ilişkiler karşılıklı emek vermekle inşa edilir.
Madem gelecek ay yüklü maaşı yatacak, işi de sen buldun, kendine güzel bir hediye aldır, seni güzel bir yemeğe götürsün, sonra ayrıl bu salaktan.
tekmeleyecek psikolojim yok. açıkçası beni normalde gerçekten düşünür yani yanındayken çok çok prenses gibi hissederim ama bazı öküzce hareketleri değişmiyor. Ve yani 2,5 yılda ister istemez bit şeyler yaşadım bağlandım. ayrılmak zor geliyorBen yerinde olsam 3 gün cenneti yaşatırdım 4. gün ona hamamböceği gibi davranır tekmelerdim. Bir daha da asla iletişime geçmezdim. Şoka girerdi.
bilmiyorum. ya açıkçası başka bir falsosu da yok o kadar salak ki bu tarz konularda. Tanıdığım için de direkt sevmşyor diyemiyorum. salak kız rolü gibi de oldu ama valla değil. birkaç kere yazdım oraya ama bayağı aradı sordu AMA BANA YETMİYOR. yanıma gelip destek olmasını bekledim ne yalan söyleyeyim. Her ne kadar arkadaşlarım olsa da onu arıyorum.
Bu salaklık falan değil kendini kandırıyorsun. Adamın umurunda değil işte. Ayrıl ileride pişman olursunbilmiyorum. ya açıkçası başka bir falsosu da yok o kadar salak ki bu tarz konularda. Tanıdığım için de direkt sevmşyor diyemiyorum. salak kız rolü gibi de oldu ama valla değil. birkaç kere yazdım oraya ama bayağı aradı sordu AMA BANA YETMİYOR. yanıma gelip destek olmasını bekledim ne yalan söyleyeyim. Her ne kadar arkadaşlarım olsa da onu arıyorum.
Abahhshsbdsnd valla yapıcam sanırım ahshshshEvladım adam iş bulmaktan aciz uyuz eşşek gibi yaşayıp gidiyor. Yüzüm yarıldı diyorsun kim olsa gelirdi. Dimdirekt aç telefonu bu ne umursamazlık bu ne uyuzluk de ağzıba geleni say sonra da ayrıl. Bu kadar
tekmeleyecek psikolojim yok. açıkçası beni normalde gerçekten düşünür yani yanındayken çok çok prenses gibi hissederim ama bazı öküzce hareketleri değişmiyor. Ve yani 2,5 yılda ister istemez bit şeyler yaşadım bağlandım. ayrılmak zor geliyor
Yanına gelmesi için ölmen falan mı gerek? Yüzün yarılmış, dikiş atılmış ve yemek yiyemiyorsun. Kusura bakma da seven adam kalp krizi geçirip gelirdi. Bence söyle, böyle durumda param yoktu vs laflarına kusura bakmayın ama inanmıyorum. Tek başımayım koskoca şehirde. Bugünümde yoksan ne işe yararsın ki ?selamlar herkese. benden iki yaş büyük bir erkek arkadaşım var ilişkimiz 2,5 yıllık. iyi anlaşan bir çiftiz ama bazen kendi içimde yaşadığım şeyler yüzünden kendimi hem eksik hem de beklentici hissediyorum.
erkek arkadaşım benden çok alakasız bir bölümden mezun, çalışacağımız alanlar çok çok farklı. kendi iş yerinden pek memnun değildi ve psikolojisini bozuyordu. ben de bir gün dayanamayıp hiç onun alanını bilmediğim halde ona iş aradım ve yaşadığı evin dibinde hem de 3 katı maaşla yaklaşık bir iş buldum o işe de girdi. maddi durumu öğrenciyken pek iyi değilse de 6 aydır çalışıyor hiç işsiz bile kalmadı.
Geçen günlerde beni psikolojik olarak etkileyen bir şey yaşadım. Ailemden uzakta bir şehirde öğrenciyim. ailem meraklanmasın diye onlara söylemedim, geçen gün yurt odasında bayıldım ve feci şekilde gecenin bir yarısı yüzümü yardığım için hastaneye kaldırıldım. dikişler onlar bunlar derken yüzüme dikiş atıldığı için inanılmaz etkilendim, yani belki basit bir şey herkes için ama yemek yiyemez hale geldim, iki üç gün hiçbir şey yiyemedim, yüzüm sargılandı vs.
erkek arkdaşım sadece gün içerisinde birkaç kere sordu, çok uzak şehirlerde değiliz, parası olduğunu da biliyorum, yanıma bile gelmedi ve tek başıma olduğumu biliyor. sürekli ona çok kötü hissettiğimden bahsettim yani ne bileyim bir çiçek bile göndermedi böyle şeyler ben söylemedikçe hiç aklına gelmiyor. belli etmek de istemiyorum ama o kadar aklına gelmiyor ki. fazla mı beklentiye giriyorum? abartı mı? Eleştirilere açığım. işinden ayrıldığı ve bu işine yeni girdiği için parası yok vs diyeceğim ama diğer ay neredeyse şu ankinden 3 kat zamlı alacak maaşını, bilmiyorum, kredi de kullanıyor istediğinde, beni mutlu edemez miydi?
çok şey bekliyorsun, basit bir şey, nolacak diyebilirsiniz de. içimi dökmek istedim
Açık sözlü olmalısınız. Baska türlü iliski yürümez. Bu kadar süre içinize ata ata nasıl yuruttunuz şaşırdım. Ben her erkeğin sevince dağları delecegine inanmıyorum. Bazıları sevgililerine asiri özen gösterir, karakteri öyledir. Cok sevdiğinden de degil, bir görev olarak yapar bunu. Bazısı da hiç romantik değildir ama baska sekilde sevgisini gösterir.bilmiyorum. ya açıkçası başka bir falsosu da yok o kadar salak ki bu tarz konularda. Tanıdığım için de direkt sevmşyor diyemiyorum. salak kız rolü gibi de oldu ama valla değil. birkaç kere yazdım oraya ama bayağı aradı sordu AMA BANA YETMİYOR. yanıma gelip destek olmasını bekledim ne yalan söyleyeyim. Her ne kadar arkadaşlarım olsa da onu arıyorum.