- Emoji Skoru
- 33.407
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi Hilalimsiyim
-
Kızın yüzüne dikiş atılmış, yemek yiyemiyormuş. Hangi dinamik bunu önemsizleştirir yok saydırır? En baştan bu kız düşmemiş, bayılmış. Niye bayıldı mesela, bu merak edilmemesi gereken bir şey mi? Tekrar bayılır mı, düşerse dikişleri açılır mı? Sıradan bir arkadaş yeni flört değil, 2,5 senelik ilişkide yokmuşsun gibi davranılmak nasıl bir dinamik? Siz olsanız bu erkeğe sen doğru olanı yapıyorsun gitme boşver, devamlı arayıp napıcan, iyileşir zaten mi dersiniz?Burada kadınlar hep birbirine gaz veriyor her ilişkinin dinamiği farklıdır bunu bilmeden yorum yapıyorlar
Yaş geçtikçe anlıyorsunuz ki en önemli şey sizin yanınızda olması. Yüzünüz yarılmış ya ötesi var mı. İnsan ne yapar eder gelirdi. Bu kıymeti vermiyorsa boşa vaktinizi harcamayin derim.selamlar herkese. benden iki yaş büyük bir erkek arkadaşım var ilişkimiz 2,5 yıllık. iyi anlaşan bir çiftiz ama bazen kendi içimde yaşadığım şeyler yüzünden kendimi hem eksik hem de beklentici hissediyorum.
erkek arkadaşım benden çok alakasız bir bölümden mezun, çalışacağımız alanlar çok çok farklı. kendi iş yerinden pek memnun değildi ve psikolojisini bozuyordu. ben de bir gün dayanamayıp hiç onun alanını bilmediğim halde ona iş aradım ve yaşadığı evin dibinde hem de 3 katı maaşla yaklaşık bir iş buldum o işe de girdi. maddi durumu öğrenciyken pek iyi değilse de 6 aydır çalışıyor hiç işsiz bile kalmadı.
Geçen günlerde beni psikolojik olarak etkileyen bir şey yaşadım. Ailemden uzakta bir şehirde öğrenciyim. ailem meraklanmasın diye onlara söylemedim, geçen gün yurt odasında bayıldım ve feci şekilde gecenin bir yarısı yüzümü yardığım için hastaneye kaldırıldım. dikişler onlar bunlar derken yüzüme dikiş atıldığı için inanılmaz etkilendim, yani belki basit bir şey herkes için ama yemek yiyemez hale geldim, iki üç gün hiçbir şey yiyemedim, yüzüm sargılandı vs.
erkek arkdaşım sadece gün içerisinde birkaç kere sordu, çok uzak şehirlerde değiliz, parası olduğunu da biliyorum, yanıma bile gelmedi ve tek başıma olduğumu biliyor. sürekli ona çok kötü hissettiğimden bahsettim yani ne bileyim bir çiçek bile göndermedi böyle şeyler ben söylemedikçe hiç aklına gelmiyor. belli etmek de istemiyorum ama o kadar aklına gelmiyor ki. fazla mı beklentiye giriyorum? abartı mı? Eleştirilere açığım. işinden ayrıldığı ve bu işine yeni girdiği için parası yok vs diyeceğim ama diğer ay neredeyse şu ankinden 3 kat zamlı alacak maaşını, bilmiyorum, kredi de kullanıyor istediğinde, beni mutlu edemez miydi?
çok şey bekliyorsun, basit bir şey, nolacak diyebilirsiniz de. içimi dökmek istedim
Arkadaşlar hanımefendi erkek arkadaşıyla konuştu zaten. Tepki vermeseydi devam edecekti böyle sessiz sedasız ben yaptığı açıklamalara çokta samimi gözüyle bakamadım ama dediğim gibi siz bilirsiniz sevgiliniziburada yazılanların üzerine dayanamadım yüzüne her şeyi söyledim. uyudum yazıp. sabaha kadar aramalar mesajlar özürler geldi tabi, ben arkadaşımla teyzemin boş evinde kalacağımı söylemiştim, o yüzden gelmemiş, biz beraberiz diye, arkadaşına haftasonu çiçek hazırlatmış ama çiçeköi kapalıymış (ss de attı) Ben yine de hiçbir haklılığının olmadığını, bunları yapamadığından dolayı üzgün olduğunu bana söyleseydi böyle beklentiye girmeyeceğimi söyledim. bugğn de staj yaptığım hastaneye çiçekler höndermiş, nolur beni umursamz bilme ben gerçekten arkadaşınla kalmanın sana iyi geleceğini düşündüm vs dedi.
Üstte yazılanlara istinaden tabi olay gerçekleştiğinde nasıl oldun faln diye zaten arayıp sordu. ben buna takılmadım. o gün de ertesş gün de sordu ancak yanıma gelmesi gerekiyordu bence. haftasonuydu ve gelebilirdi.
o kadar çok açıklama yaptı ki bilemedim. en azından pişkine savunmadı haklısın çok özür dilerim dedi defalarca. mal.
onları merak etti tabii ki. bu konuda abartmadan gün içerisnde saatte 1 arkadaşlarıma onun yanında durun, yemek yesin faln diye yazıp duruyordu bu konuda eksiklik hissetmedim. sadece gelmemesi idi sorunKızın yüzüne dikiş atılmış, yemek yiyemiyormuş. Hangi dinamik bunu önemsizleştirir yok saydırır? En baştan bu kız düşmemiş, bayılmış. Niye bayıldı mesela, bu merak edilmemesi gereken bir şey mi? Tekrar bayılır mı, düşerse dikişleri açılır mı? Sıradan bir arkadaş yeni flört değil, 2,5 senelik ilişkide yokmuşsun gibi davranılmak nasıl bir dinamik? Siz olsanız bu erkeğe sen doğru olanı yapıyorsun gitme boşver, devamlı arayıp napıcan, iyileşir zaten mi dersiniz?
Çiçek göndereceğine çıkıp gelmeliydi. Çiçeği de kendisi getirirdi. Arkadaşında kaldın da bilmem ne de bahaneye bak ulan daha rahat görürdün iste kizi. Bu numaralari yeme bence ama sen bilirsin. Kotu gününde yanında olmayan adami ne yapacaksın telefonda herkes arar sorar...burada yazılanların üzerine dayanamadım yüzüne her şeyi söyledim. uyudum yazıp. sabaha kadar aramalar mesajlar özürler geldi tabi, ben arkadaşımla teyzemin boş evinde kalacağımı söylemiştim, o yüzden gelmemiş, biz beraberiz diye, arkadaşına haftasonu çiçek hazırlatmış ama çiçeköi kapalıymış (ss de attı) Ben yine de hiçbir haklılığının olmadığını, bunları yapamadığından dolayı üzgün olduğunu bana söyleseydi böyle beklentiye girmeyeceğimi söyledim. bugğn de staj yaptığım hastaneye çiçekler höndermiş, nolur beni umursamz bilme ben gerçekten arkadaşınla kalmanın sana iyi geleceğini düşündüm vs dedi.
Üstte yazılanlara istinaden tabi olay gerçekleştiğinde nasıl oldun faln diye zaten arayıp sordu. ben buna takılmadım. o gün de ertesş gün de sordu ancak yanıma gelmesi gerekiyordu bence. haftasonuydu ve gelebilirdi.
o kadar çok açıklama yaptı ki bilemedim. en azından pişkine savunmadı haklısın çok özür dilerim dedi defalarca. mal.
Bunu kendinize yapmayın sevgi dilendiğiniz bir ilişkinin tarafı olmuşsunuz o kadar acı ki bu isteğinizi bile eleştirilecek bir durum olarak görmenizselamlar herkese. benden iki yaş büyük bir erkek arkadaşım var ilişkimiz 2,5 yıllık. iyi anlaşan bir çiftiz ama bazen kendi içimde yaşadığım şeyler yüzünden kendimi hem eksik hem de beklentici hissediyorum.
erkek arkadaşım benden çok alakasız bir bölümden mezun, çalışacağımız alanlar çok çok farklı. kendi iş yerinden pek memnun değildi ve psikolojisini bozuyordu. ben de bir gün dayanamayıp hiç onun alanını bilmediğim halde ona iş aradım ve yaşadığı evin dibinde hem de 3 katı maaşla yaklaşık bir iş buldum o işe de girdi. maddi durumu öğrenciyken pek iyi değilse de 6 aydır çalışıyor hiç işsiz bile kalmadı.
Geçen günlerde beni psikolojik olarak etkileyen bir şey yaşadım. Ailemden uzakta bir şehirde öğrenciyim. ailem meraklanmasın diye onlara söylemedim, geçen gün yurt odasında bayıldım ve feci şekilde gecenin bir yarısı yüzümü yardığım için hastaneye kaldırıldım. dikişler onlar bunlar derken yüzüme dikiş atıldığı için inanılmaz etkilendim, yani belki basit bir şey herkes için ama yemek yiyemez hale geldim, iki üç gün hiçbir şey yiyemedim, yüzüm sargılandı vs.
erkek arkdaşım sadece gün içerisinde birkaç kere sordu, çok uzak şehirlerde değiliz, parası olduğunu da biliyorum, yanıma bile gelmedi ve tek başıma olduğumu biliyor. sürekli ona çok kötü hissettiğimden bahsettim yani ne bileyim bir çiçek bile göndermedi böyle şeyler ben söylemedikçe hiç aklına gelmiyor. belli etmek de istemiyorum ama o kadar aklına gelmiyor ki. fazla mı beklentiye giriyorum? abartı mı? Eleştirilere açığım. işinden ayrıldığı ve bu işine yeni girdiği için parası yok vs diyeceğim ama diğer ay neredeyse şu ankinden 3 kat zamlı alacak maaşını, bilmiyorum, kredi de kullanıyor istediğinde, beni mutlu edemez miydi?
çok şey bekliyorsun, basit bir şey, nolacak diyebilirsiniz de. içimi dökmek istedim
bu asla basit birsey degil. Evet bir cogumuz yurt odasinda ayildi bayildi hasta oldu. Benim de basima cok sey geldi. Bu sure zarfi icerisinde, basit veya degil en ihtiyacim oldugu anda yanimda degilse bir kisme o saatten sonra da olmasin diye dusunmeye basladim. Galiba yasin genc daha, o yuzden tam bunun ayrimini yapamiyorsun ve digerlerini kendi sorunlarinla rahatsiz etmek istemiyor ve kalp kirmak istemiyor olabilirsin, ama sen de herkes kadar degerlisin. Sen ne kadar herkese deger veriyorsan sen de ayni degeri gormeyi hak ediyorsun.basit bir şey herkes için ama yemek yiyemez hale geldim
Gece ben hastanede olucam yuzum yarilacak da benim sevgilim/kocam gelmeyecek. Aninda hastanede biter.Bunu kendinize yapmayın sevgi dilendiğiniz bir ilişkinin tarafı olmuşsunuz o kadar acı ki bu isteğinizi bile eleştirilecek bir durum olarak görmeniz
Ne olursa olsun bir şekilde gelmeliydi sizi sağ salim görmeden rahatlamamalıydı.Aşk sevgi başka bir şey çoğu zaman mantık,hesap kitap devre dışı kalır. Siz telefonda ne kadar iyiyim desenizde o bir yol bulup gelmeliydi çünkü aşık adam sadece sizi gördüğünde rahat ederdi......