beklentim normal mi, abartı mı

Siz azıcık özürler dileyip çiçekler gelip ss de görünce yumuşamışsınız

Ama evlenınce bunlar size iyi gelmez zaten oda özürler dilemez. O yüzden uzatıp ciddiye bindirmeyin ilişkiyi yıllarca çekmeyin bu kişiyi

Beklenti içinde olman çok normal zor gününde yanında olmalıydı ama benim anlamadığım neden ona bu konuda kırıldığını söylemiyorsun? Yani bilse en azından yaptığı düşüncesizligi.

Burada kadınlar hep birbirine gaz veriyor her ilişkinin dinamiği farklıdır bunu bilmeden yorum yapıyorlar
Kızın yüzüne dikiş atılmış, yemek yiyemiyormuş. Hangi dinamik bunu önemsizleştirir yok saydırır? En baştan bu kız düşmemiş, bayılmış. Niye bayıldı mesela, bu merak edilmemesi gereken bir şey mi? Tekrar bayılır mı, düşerse dikişleri açılır mı? Sıradan bir arkadaş yeni flört değil, 2,5 senelik ilişkide yokmuşsun gibi davranılmak nasıl bir dinamik? Siz olsanız bu erkeğe sen doğru olanı yapıyorsun gitme boşver, devamlı arayıp napıcan, iyileşir zaten mi dersiniz?

Yaş geçtikçe anlıyorsunuz ki en önemli şey sizin yanınızda olması. Yüzünüz yarılmış ya ötesi var mı. İnsan ne yapar eder gelirdi. Bu kıymeti vermiyorsa boşa vaktinizi harcamayin derim.
Erkek adamsın ya ne yap ne et o kadar da parayı bul , seviyorsan yanından ol yani

Arkadaşlar hanımefendi erkek arkadaşıyla konuştu zaten. Tepki vermeseydi devam edecekti böyle sessiz sedasız ben yaptığı açıklamalara çokta samimi gözüyle bakamadım ama dediğim gibi siz bilirsiniz sevgilinizi

Çok geçmiş olsun. Bu adam aşırı nankör ve uyuz biri. Ona çok büyük iyiliginiz olmuş, sırf bu yüzden değil sevgilisi arkadaşı bile olsanız koşa koşa gelmesi gerekirdi. Belli ki bu sevgi tek taraflı ve menfaat üzerine kurulu, bitirin gitsin

Ne ilişki dinamiği, ne öküzlük. Bu sevgisizlik. Dünyanın bir ucunda değil. İzin alması mümkün olmayan bir durumda değil.
Insan bir görmek istemiz mi. Kendi içi rahatlasın, gözümün önünde olsun diye gelir seven insan. Karşısındakine yaranmak için, sevgililik bunu gerektirdiği icin degil. Sevgi, şefkat sahibi biri asla durmazdı.

Sana şu kadarını söyleyeyim, erkek arkadaşım dedğin o adamın (!) zerre kadar umrunda değilsin, eğer biraz kendine saygın varsa koy kapının önüne gitsin, gerçi o seni çoktan kapının önüne koymuş bence...

onları merak etti tabii ki. bu konuda abartmadan gün içerisnde saatte 1 arkadaşlarıma onun yanında durun, yemek yesin faln diye yazıp duruyordu bu konuda eksiklik hissetmedim. sadece gelmemesi idi sorun

Farklı şehirlerdesiniz, alanınız aynı bile değil ve adamın evinin dibindeki işi siz buluyorsunuz.
Bir kaza geçiriyorsunuz ve kötü hissediyorsunuz üstünkörü bir hal hatır sormaktan ileri gitmiyor.
Gerçekten hayatınızı böyle bir adamla mı geçirmek istiyorsunuz.
Benim gördüğüm pasif, mıymıy bir herif. Evlerden uzak.

körün gözü açılınca önce değneğini atarmış...

siiznki de öyle olmuş gibi,yeni iş yeni insanlar, yeni ortamlar azıcık da parası olacak ya havalara girdi belli

çok geçmiş olsun, bugün böyle yapan yarın neler yapar, hiç güvenmebuna artık yol ver...

yoksa aldatılma acısı da eklenecek acılarına malesef...

Şunu söyleyim siz hiç tanımıyorum. Ama buraya yazsanız kızlar hastanedeyim refakatçim olur musunuz diye çok yoğun çalışmama ve oruç olmama rağmen gelirim. Neden? Çünkü bu temel bir insanlıktır. Bu kadar temel bir farkındalığa sahip olmayan bir insanla emin ol yaşamak çok zor olacaktır.
Ayrıca işinden memnun olmayıp sizin bile alan dışı olmanıza rağmen arayıp ona iş bulmanız bana çok red flag geldi.

Sen değerlisin, değerini bilmeyen insanlar için vaktini de huzurunu da harcama.
Bu kadar olmaz, ya hep bu kadardı sen yeni yeni kondurmaya başladın ya da alternatif birini buldu sen kendin ayrıl diye bekliyor. Her halukarda insan arar sorar gelmeye çalışır. Çiçeğinde değilsindir gerçekten ilgisini hissetsen bunları buraya yazmazdın.
Ama zaten gözümüzü açtığımız adamlarla çok uzun süremizi harcamamalıyız, next de bereket vardır.

Çiçek göndereceğine çıkıp gelmeliydi. Çiçeği de kendisi getirirdi. Arkadaşında kaldın da bilmem ne de bahaneye bak ulan daha rahat görürdün iste kizi. Bu numaralari yeme bence ama sen bilirsin. Kotu gününde yanında olmayan adami ne yapacaksın telefonda herkes arar sorar...

Bunu kendinize yapmayın sevgi dilendiğiniz bir ilişkinin tarafı olmuşsunuz o kadar acı ki bu isteğinizi bile eleştirilecek bir durum olarak görmeniz
Ne olursa olsun bir şekilde gelmeliydi sizi sağ salim görmeden rahatlamamalıydı.Aşk sevgi başka bir şey çoğu zaman mantık,hesap kitap devre dışı kalır. Siz telefonda ne kadar iyiyim desenizde o bir yol bulup gelmeliydi çünkü aşık adam sadece sizi gördüğünde rahat ederdi......

basit bir şey herkes için ama yemek yiyemez hale geldim
bu asla basit birsey degil. Evet bir cogumuz yurt odasinda ayildi bayildi hasta oldu. Benim de basima cok sey geldi. Bu sure zarfi icerisinde, basit veya degil en ihtiyacim oldugu anda yanimda degilse bir kisme o saatten sonra da olmasin diye dusunmeye basladim. Galiba yasin genc daha, o yuzden tam bunun ayrimini yapamiyorsun ve digerlerini kendi sorunlarinla rahatsiz etmek istemiyor ve kalp kirmak istemiyor olabilirsin, ama sen de herkes kadar degerlisin. Sen ne kadar herkese deger veriyorsan sen de ayni degeri gormeyi hak ediyorsun.

Gece ben hastanede olucam yuzum yarilacak da benim sevgilim/kocam gelmeyecek. Aninda hastanede biter.

değil sevgilim bana iş bulan normal bir arkadaşım olsa yine giderim
çok mu aradın bu öküzü

`